Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Önjáró Talajgyalu

0 bejegyzést írt és 900 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még le sem ment az az első etap, a CBS máris jelezte, hogy az itthon a Netflixen látható Star Trek Discovery kap egy második évadot is, mert elégedettek vele. A sorozat az USA-ban a CBS All Access nevű saját streamingplatformján látható (ott, ahol a The Good Fight című ügyvédes dráma is), de a…..
A magyar névviselési szabályok számos lehetőséget adnak, és időben gondolkozzatok el rajta, hogyan viselitek majd a neveteket a házasságkötés után, mert az anyakönyvvezetőhöz való bejelentkezéskor már meg kell adnotok ezt. Ha változtattok, talán furcsa lehet kimondani az új…..
Figyelem: őszinte és szubjektív poszt következik erős idegzetűeknek!:) Mostanában olvasgattam a témáról pár kommentet, így gondoltam megér néhány sort. A párkeresés soha sem könnyű dolog, ezer dolog befolyásolja, így nem szeretném fekete-fehéren láttatni a témát, de…..
John Oliver, az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsorának házigazdája vasárnap este velünk kezdte szatirikus műsorát, és 3 percen át foglalkozott az internetadóval, a tüntetésekkel, Orbán Vikorral és a tervezett adó visszavonásával. A internet megadóztatását…..
Önjáró Talajgyalu 2014.11.03 11:19:48
@The Welsh: Ja, nálunk csak a hajléktalanok cuccát hordathatja és dózeroltathatja el az önkormányzat kénye-kedve szerint, a kétharmad hangos tapsa mellett. Mert nálunk jog előtti egyenlőség és igazságosság van mindenkinek! :)

(Persze egy-egy bíró majd igazat ítél a hajléktalanoknak, de semmi gond, majd a kézivezérlésű Kúria igazít a dolgokon és többet nem fordul elő ilyesmi...)
Az megvan, amikor Spock kapitány Marchot vezet? A héten 83 évessé lett Leonard Nimoy egy kisebb botlása lehetett a Baffled!, egy fura autóversenyzős film 1973-ból. Moziba nem került, eredetileg egy tévésorozat pilotjának készült, de valamiért egy stúdiónak sem kellett. Az IMDb…..
A Jobbik plakátkampányai elsősorban nem 2014-ről, hanem hosszabb távról szólnak. Barátai az iszlám világnak, csak ne jöjjön Magyarországra. Novák Előd nem antiszemita, a magyar-zsidó együttélés múltja nem kampánykérdés. A kereskedelmi és szolgáltató szektorban a nyugati…..
Önjáró Talajgyalu 2014.02.21 04:52:31
De nemcsak ez, hanem a Love Pussy (Imádom a pinát) és I Love Fuck (valószínűleg: Imádok kúrni) is rákerült Sasuga Minami koreográfus-műsorvezető ruhájára, amivel addig semmi baj nem lenne, ha az utcán viselné, legfeljebb megverik a nyugdíjas szamurájok ugye, de ő a ruhát egy…..
Hamarosan átadják a négyes metrót, nagy az öröm, lesz nemzeti színű szalag, rengeteg sajtófotó, megajándékozott első utas, életében először metrózó politikus, nagyívű beszédek. Csúnya dolog ebbe belerondítani, most mégis megtesszük. Ennek mindössze egy oka van: a négyes…..
Önjáró Talajgyalu 2014.01.08 19:35:05
@milliliteratura:
A megjegyzés szerintem a meghosszabbításra vonatkozott, amit - csakúgy mint az M3-nál - jól megígér mindenki, aztán legalább olyan gyorsan el is felejt. És aztán majd 30 éven át felemlegetik, hogy hát igen, jó lett volna, de most már mindegy...
slapajblog Kitiltás a megoldás? 2013.11.16 18:37:05
Ha „állambácsinak” valami csípi a szemét, nem a probléma megoldásán töri a fejét, hanem  gyorsan törvényileg kitiltja azok okozóit. Lóhalálában, meggondolás nélkül zónákba kényszerít embereket. Ha nincsenek szem előtt, nincs gond.  Az első ilyen zónásítási…..
Önjáró Talajgyalu 2013.11.17 13:45:12
@$pi$: Az ócsai lakóparkot is a hajléktalanszállók közé sorolják a statisztikában?

Amúgy ez az elvtárs kedden repül vissza Németországba, ahol újabban lak, szóval bármit rám foghatsz, csak nyugodtan... :)
Naiv ügyfél másfél évig várt a UPC hálózatkiépítési felmérésének eredményére, aztán újra megrendelte a csomagot. Ezután vette kezdetét az igazi küzdelem. Miután másodszor is megállapították, hogy nincs kábel kiépítve, naiv előfizető megmutatta, hogy van, de nem hittek…..
Önjáró Talajgyalu 2013.11.14 13:10:20
@kalandozomagyar: Nálunk a 13-ban van UPC is meg Digi is. Lévén mindkettőnek voltam már előfizetője, és közben nem költöztem sehova. Hogy-e van ez?
Felejtse el a mosómedvét. A Sörgyári capricciós szöveg simán működik a névrokon, ráadásul legális variációval is. Két és fél éve tesztelem, igazat beszélek. Ha valaha apróhirdetésben "hosszú szőrű, kedves macskát" próbálnak Önre sózni, fogjon gyanút. Ez egy Maine Coon lesz. Tudja, ez az a…..
Egy nemzet dühe fordul a labdarúgók felé, holott ők csak azt csinálják, amihez értenek. Most nem kéne hagyni, hogy az Alkotó kushadni (sütögetni) menjen. Túl vagyunk a nehezén, kaptunk egy nyolcast Hollandiában. Aki látta a meccset, érezhette: ezek a szürke, dolgos iparos…..
Vöröshajú lányok Navine 2013.09.27 07:34:00
..
Önjáró Talajgyalu 2013.09.27 14:03:16
Pár hete unottan böngésztem a címlap programajánlóját, amikor belefutottam egy Skoda Találkozó hirdetésébe. Egy pillanatra eltöprengtem, hogy mégis mikor láttam utoljára faros Skodát a forgalomban. Eltűntek. Nekem pedig hiányoznak. Családunk első autója egy Skoda S100 volt. 50…..
Önjáró Talajgyalu 2013.08.25 14:33:01
@Rocko-: Pár éve láttam egy tali képei között egyet, az biztos. És eredeti volt, nem valami wannabe átépítés... De a YouTube-on is találhatsz utcai rendszámos darabról cseh review videókat. Amennyire én tudom a nullszéria után lőtték le a projektet és pár darab "megszökött"...
Önjáró Talajgyalu 2013.08.25 14:39:22
@vancello: Ha jól emlékszem (vagy csak urban legend?) a 100-as formaterve előbb kész volt mint az 1000MB-é, csak a 60-as évekhez "túl modernnek" ítélték a 100-as tervét, és ezért küldték gyártába az 1000MB-t először. Aztán ahogy teltek az évek, "beért" a kor 100-as formatervéhez és váltottak. A két autó a külső - csavarral rögzített - burkolóelemeket leszámítva gyakorlatilag azonos - az utolsó szériás 1000MB átalakítható 100-assá és fordítva... - megintcsak, amennyire én tudom.

Nekem amúgy egy 100-as kéne. Az 1000MB-ből nehéz vagány youngtimer-szerű autót építeni, egyszerűen más a stílus... De persze gyönyörű ahogy van. Egy finom tuningos (szép festés, pici igényes ültetés, minimál spoilerek, jó technika) 100-astól viszont elcsöppenek... :) Pedig amúgy nem vagyok tuning párti.
Önjáró Talajgyalu 2013.08.26 02:25:35
@ledo76: Azt az őskövület motort - vagy legalábbis az egyenesági leszármazottját, ami szintén OHV, csak alu hengerfejjel, de 95%-ban ugyanaz és még az önálló Skodánál készült a 135-136-os farosokhoz - kb. 2001-ig használta a VW konszern a Favoritokban, Felíciákban és a Fábiában, sőt még egyes Seat modellek is kaptak belőle...

Nyilván mert egy ilyen őskövület szart is csak egy olyan gagyi cég használ tovább mint a VW csoport, ahelyett hogy lelicencelne valami jó kis modern Lada motort... Böff.
Tehernapló Partyszkóp 2013.01.23 11:36:22
Mint már előzőleg említettük, februárban beindul a 2013-as partyszezon. Mire számíthatunk idén. A svédországi Datastrom már szóba került. Február 8-án indul a Commodore Scene svéd mekkája.     Sajnos Göthenburg nem éppen a szomszédban van, ezért valószínűleg…..
..
Önjáró Talajgyalu 2012.12.24 10:48:50
Amikor a hétfői értekezleten Papp Tibi felsorolta a héten várható tesztautókat, azonnal berikkantottam a zsivajba, hogy eszeveszettül vinném a Toyota Prius Plug-Int. A konnektorról is tölthető hibridautó tesztjét a jövő héten olvashatják a Totalcaron. Kiderült, hogy az új…..