Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_CaD_

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb jó hír az Apple-rajongóknak: az iPlastic segítségével ezután elég lesz egy kütyü. Nem kell tovább szomorkodniuk azoknak, akik iPadjük miatt mondtak le iPhone készülékükről. Az Apple ugyanis bejelentette: augusztus közepén piacra dobják azt az eszközt, amellyel…..
_CaD_ 2012.08.02 16:06:06
Ezúttal nézzük meg, hogy a fake és HDMI van is, meg nincs is Nokia N8 után mivel próbálják megetetni az ember fiát Törökországban. Ha esetleg van valami fake cuccotok Nektek is, akkor szívesen várjuk róla a képeket / videókat :).   ..
Pandacsöki nevű kommentelőnk vette észre a TV2 óriási hibáját a ma reggeli Mokkában (ezúton is köszönjük neki). Az olasz hajószerencsétlenségről szóló riportjukban (00:38 percnél) bemutatnak egy felvételt, miközben az hangzik el, hogy "a Costa Concordia belülről a…..
www.youtube.com/watch Gyorshajtó a köcsög porschés? Nem törődik senkivel és veszélyezteti a motorosokat? Naná, van ilyen, de a videóban ügyesen karikírozták a karaktert. A másokat veszélyeztető autós persze megkapja a büntetést: érdemes végignézni, csak a káröröm az egyetlen…..
_CaD_ 2011.08.22 13:16:52
  Igazi kincset kommentelt a moziplakát-leletes poszthoz Városjáró, amit korábban saját blogjában is közzétett. Egy 1979-es budapesti mozikalauzról van szó, amelyik nem csak egy nagy átfogó térképen, hanem kerületenkénti bontásban, szuper pszichedelikus rajzokkal díszítve…..
IDDQD Eladó egy konténer 2011.02.08 11:07:00
22500 ausztrál dollár, vagyis 4,5 millió forint az ára (az első menetben nem volt rá jelentkező az Ebayen), plusz egy ekkora csomag postaköltsége Ausztráliából. Így néz ki:                            A cuccot a…..
"Mióta gyerekeim vannak, minden országot abból a szemszögből nézek, hogy mennyire gyerekbarát. Magyarország jeles!" – mondta a Vasárnapi Híreknek Angelina Jolie, aki ezek szerint még azokról az ízig-vérig balkáni eseményekről is nagyvonalúan megfeledkezett, hogy az…..
_CaD_ 2010.11.21 16:11:55
@PubiX: És 3 milliót ér Brad Pitt ujjlenyomata
Egyes weboldalak több mint megtévesztő reklámokkal operálnak, az alábbi történetre is csak annyit lehet mondani, hogy ügyes.Üdv,az esetem, amiről szívesen olvasnék véleményt és/vagy tanácsot:Rendeltem online, weben 10 db laptopot. Érdekességként 0 Ft szerepeltmellettük árként,…..
_CaD_ 2010.11.10 01:13:18
@Tesztelo.hu: "A Quelle csomagküldő áruház 2009. novemberétől megszűntette tevékenységét Magyarországon."

Ezek után nem csodálom :D
A Blikk szellőztette meg ma reggel, mennyiért is csinál magából tiszta hülyét a hazai celebsereglet második és harmadik vonala az Ezek megőrültek! című, egyébként néhol egészen vicces vetélkedőben. Jó, sejtettük, hogy nem egy zsák üveggyöngyért ugrik sárba Kiszel Tünde…..
_CaD_ 2010.11.09 09:59:50
@monyon le: szerintem azt a pénzt már rég elköltötték!

Ezt nyáron forgatták, amikor még híre hamva se volt gátszakadásnak!
A "milliós gázsik" alatt mit ért a posztoló? 6-700 ezer az elég messze van a milliótól de sebaj. Esetleg összeadta ezt az X számú celebbel? Mert akkor egy gyárban is milliós gázsik vannak.
Eljött a pillanat amire nagyon sokan vártunk, megjelent a Skype hivatalos Android alkalmazása. Az összes kettes verziójú Android telefonon fut, ám pld a Samsung Galaxy S készülékeken jelenleg nem működik, a hiba kijavítását a közeljövőre ígéri a Skype. Az app általunk elérhető…..
IDDQD Újra gyilkolt a Farmville 2010.10.28 16:24:00
Az IDDQD legénysége köztudottan nem az a digitális mezőgazdász fajta, így azon az egyértelmű apropón túl, hogy szeretünk alaposan hozzádörgölőzni a bulvármocsokhoz, az az elv is vezérel minket, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a magát elsőre ártatlan időtöltésnek…..
  Már el is kezdték a fotózást! Miért ne? Az most úgyis a legjobb hely ahova mehet, a haverok lophatnak majd máskor.Miközben az ország összefogva adakozik, Orbán Viktor és Schmitt Pál levélben kéri az állampolgárokat erre, a Fidesz haverjainak zsebét tömi milliárdokkal!…..
_CaD_ 2010.10.21 10:52:36
Sziasztok!   Segítsetek ha tudtok, mert nem vagyok benne biztos, hogy a cég ahol dolgozom szabályosan, és törvényesen jár el. A cég ahol dolgozom rendszeresen, ellenőrzi az öltőző szekrényeket a dolgozó jelenléte nélkül.   A lakatott, levágják, ha nincs náluk a…..
_CaD_ 2010.10.18 16:10:22
@www.Bisex.hu: Nem fognak neked hinni, tőlem is már loptak el pénzt, de nem tudtam bizonyítani (mondjuk azonosítószámmal) hogy ténylegesen volt olyan összeg nálam. Ha nincs több szemtanú, akár a kezedből is kivehetik a pénzt, ha se kamera se szemtanú akkor marad az önbíráskodás
A PhotoRadar a közelmúltban jelentette meg rövid listáját a Digital Photographer of the Year 2010 elnevezésű verseny beérkezett pályamunkáiról. A több mint 114.000 fotó közül egy nagyon szubjektív válogatás következik a folytatásban. Kategóriákra bontva még több képet…..
Tudom, hogy nem egyszerű dolog a csibor szó helyesírása. Amíg nem lett egy ilyen nevű zenekarom, én is biztos hosszú í-vel írtam volna. A II. Kerületi Önkormányzat azonban érezhette, hogy valami nincs rendben, csak nem tudták eldönteni mi a helyes. Úgyhogy a páros oldalon így…..
Itt gyűjtjük össze a sajtómegjelenéseket és a Te képeidet, videóidat - ha valami lemaradt, küldd el kommentben! Alon.hu Nyugat.hu Rádió Szombathely interjú 1. rész Rádió Szombathely interjú 2. rész Szombathelyi TVVaskarika.hu Vasnepe.hu Westindex.hu  _CaD_ videója  ..
_CaD_ 2010.09.23 17:35:24
Bécsi Lét Vasútles 2010.08.20 15:22:00
Európa legnagyobb megmászható fatornyát nyitották meg ma Bécsben, amelyről körbeszemlélhető a Bécsi Főpályaudvar nevű projekt hatalmas építkezési területe.Mondjuk a hozzám hasonlóknak, akik gyakran járnak vonattal Pest és Bécs között, (meg gondolom más irányokra is…..
_CaD_ 2010.08.21 13:39:15
Subba Nagyon omlósz pt II 2010.05.31 08:30:00
via napiszar..
_CaD_ 2010.06.08 12:15:50
Nagy eséllyel pályázhatna a leghosszabb nicknévvel rendelkező posztbeküldő címre Dudálj, ha műkörmöd van!, akinek amúgy mint megtudtam, nincs is műkörme. Ellenben az M1-es beszakadásának napján, tegnapelőtt próbált a Budapesthez közeli Dunavarsányba eljutni, több-kevesebb…..
prim.letoltes.blog avast! 5 2010.01.25 15:22:00
Az AVG mellett az egyik legnépszerűbb ingyenes vírusírtó az avast!, melynek nemrég jelent meg 5-ös verziója, mely új kezelőfelülettel és számos funkcióval gazdagodott.  A legszembetűnőbb változás, hogy a korábbi puritán, illetve zenelejátszókra hajazó kinézet már a…..
_CaD_ 2010.02.23 22:40:55
www.webcode.hu/downloads/avast/setup_av_free.exe

Legegyszerűbb ha ezt letöltöd, ez a legújabb és magyar!
Az osztálytalálkozók feleslegességéről hajdanán már értekeztem, mai posztom témája némileg az ott leírtakhoz kapcsolódik...Budapesti lakosként velem szerencsére viszonylag ritkán esik meg, de hosszabb időtávon belül sajnos elkerülhetetlen, hogy jártamban-keltemben össze ne…..
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal és amazokra is akik játékaim ármányos warezolására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem Nintendo, mikor szörnyű bosszúm lesújt rátok.A franc tudja, hogy a japánok valamelyik ügyvédjében…..
Nagyon sokszor írt már az Index és a Kötött pálya is az új Traxx mozdonyokról, amelyekből 25-öt vásárol a MÁV (ugyanekkora mennyiségre van még opciója). A gazdasági válság miatt ugyanis nehezen jött össze a járművek finanszírozása, az erről szóló tender egy évvel…..