Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katampusz

254 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar Hírlap: A személycseréken kívül szimbolikus jelentőségű dolgokon, például a heraldikán, egyes utcaneveken is változtatna. Mikor lesz ez esedékes? Tarlós István: A szobámban már csak nemzetiszínű zászlót talál. A főváros korábbi zászlaja nekem sem tetszett, meg fogjuk…..
FérjBlog porrongy 2010.10.01 09:40:00
átalakult a poronty blog. átköltözött a díványra. ezzel új folyamat vette kezdetét, aminek sokan nagyon nem örülnek, én meg annál jobban. végre értelmes, normális és érdekes cikkek vannak, objektívek is, én kiérzem belőle a jószándékot és az odafordulást. ez annál is…..
Ötévesforma kisfiú áll a boltban, túl a pénztárakon, ott, ahol a kosárból szoktak kipakolni. Zokog, de nagyon.Mellette a kiskamasz, kerek nővére, anyu még fizet, mikor eltörik a mécses. Miért sír? A nővére válaszol: mert elvesztette az újságját. A kisfiút rázza a sírás,…..
Praxis Fáj bazdmeg 2010.06.20 09:50:00
Sziasztok, Az én sztorim átlagos lehet, nem vagyok rákos, nem veszítettem el egyik végtagomat sem, szerencsém van. Azonban az orvosok hozzáállása rutin műtétem során hagyott némi kivetnivalót maga után. Három hónapja operáltak. Nem szívműtét volt vagy ilyesmi (csak hogy a…..
Levente napjai két pisi, de hova?! 2009.04.08 21:10:00
Este, fürdés. Homokozás miatt helyet cserélt két esti napirendi pontunk: a játszótér-haza-vacsora-fürdés-altatás sorrend borult, és hazaérkezés után az előszobában levetkőzve egyenesen fürödni mentünk. Ez Levit kapásból megzavarta, de attól totál kiborult, hogy homokos a…..
Levente napjai hétvégi krónika 2009.04.06 23:00:00
Kolompos koncertre vittük a fiúkat. Mind a négyen igazán élveztük, mindenki a maga vérmérsékletének megfelelően reagált: én teljes anyai lelkesedéssel és énekelve, mutogatva, toporgó lábakkal; Peti vigyorogva. Levi zavartan lógó nyelvvel, második bőrként tapadva ránk, s…..
Levente napjai újabb szavak 2009.04.06 22:46:00
dió, Süsü, kettyű, tettű (kettő), tettűné (kettő-négy, így számol) ajtú(ajtó, vagy ablak), lila, ígyó (kígyó, illetve kötél), kóa (gólya), gó (labda, golyó, illetve minden dobálhatónak ítélt tárgy), sza (csúszda, játszótér), aputi (apuci)..
Lev szökik. Meglép, lelécel, olajra lép, tiplit vesz. Amint lehetőség nyílik rá, már kinn is van a gangon. Ebben a hirtelen jött kora nyári melegben folyton nyitva hagynám az ajtót, de miatta nem lehet.  Egyik nap is, felébredt a délután alvásból, (Két óra az adagja, mindig…..
Levente napjai Lev bicajozik! 2009.04.05 09:25:00
Tegnap rákapott a Milán pótkerekes, 12"-os biciklijére. Apa tolta körbe-körbe fél órát, utána már kikérte magának. Egyedül az elindulás nem ment még neki, ahhoz nagy erővel kell a pedálokat  megtekerni, s erre még nem  érzett rá. Sajnos nincs fotó.Érdekes, de…..
Levente napjai leszokott 2009.04.04 16:14:10
Andris teljesen leszokott az ujjszopásról. Biztos nem jön belőle semmi megnyugtató...
Levente napjai számol 2009.04.04 16:12:54
Kettőig. Napokig nem akartam elhinni, hogy a "tettő" az kettőt jelent nála. De azt jelenti. Jól is használja. Ezen kívül négyet tud még mondani, mert a motorján is 4-es szám van.  ..
Levente napjai játszótér 2009.04.02 22:49:00
Ahogy kitavaszodott, visszaszoktunk a játszótérre. Tavaly még inkább kerültem Levivel a gyerektársaságot, mert kis agresszorként viselkedett. Nem tudta, hogyan viszonyuljon a többi gyerekhez, így lökdösődött meg csapkodott. Inkább barangoltam vele.Mostanra viszont megváltozott,…..
Levente napjai kaputt 2009.04.02 22:28:21
Ma kinyiffant a fényképezőgépünk. Szinte napra pontosan 4 mozgalmas évet kísért végig az életünkből. Nem tudom, mikor lesz pénzünk másikra, addig nincsenek fotók a fiúkról. Sajnos...
Levente napjai postás néni 2009.04.02 22:26:05
Jóban vagyok a postán a nénikkel, kedvencem egy hosszú vörös hajú, kék szemű néni. Én is kedvence vagyok neki, meg a többi néninek is, mert én adom a csekket nekik, én választok képeslapot, én rakom el az aprót anya tárcájaba, és ezt imádják. Meg a kék szememet. Ma kaptam a…..
Levente napjai emmí? 2009.04.01 09:58:00
Virág. Árvácska. Emmíí? Árvácska! Mííí? Bibis! Bibis a szirma, mert megfogtad. Majd meggyógyul! Bibi, eető? Duttunénni? Nem, nem tört el, meggyógyul egyedül, nem kell doktornénihez vinni. Nyugi. Majd meglocsoljuk…..
Levente napjai ma történt 2009.03.31 22:16:00
Elpakoltam vacsora után. Anyu kivett az etetőszékből, (három kecsapos-majonézes virsli, és két szelet frissen sült kuglóf után) s gyorsan nekiállt elmosogatni. Az asztalon maradt a kecsap, majonéz és a mustár. Vacsi közben jól kikérdeztem anyut, melyik melyik, kicsit ordított is…..
Levente napjai jut mindenkinek 2009.03.31 11:13:00
Pakolja apja cédéit. Szigorúan tilos tevékenység, elvileg, de elég lazán kezelem a kérdést. (Nem az én cédéim ugye) Rengeteg lemez, egyesével pakolássza őket a tartóba.-Babáé, Mamáé, Mómié, Mináé, Papáé, Didimamáé, Didipapáé, vaváé, Anyáé, Apáé, Pitué, Nénnéi,…..
            És remélem fogzik. Nagyon remélem, mert a tegnap éjszakai bomlasztásra nincs más ésszerű magyarázat. Nem aludt ugyanis. Fel-felsírt fájdalmasan, bömbölt sokáig, és nem altatta el magát az ujjszopással. Csak a…..
Levente napjai fababa 2009.03.30 22:22:00
Levente fababának hívja a matrjoska babáimat. Van három, Minszkből. Legalább velem egyidősek, de nagyon úgy tűnik, hogy mégegyszer ugyanennyit már nem fognak megérni. Lev kezelésbe vette őket.Szétszedni is gyönyörűség őket, hisz mindig van egy kisebb, egy még kisebb, egy…..
Levente napjai 00 2009.03.30 10:53:32
Dupla nullás történetek következnek. Az ilyen kitérőre még a király is egyedül jár, de csak addig, míg gyereke nem születik. Vége a csendes magánynak, egy törpe terrorista zaklatását tűrve kell legintimebb anyagcsere folyamatainkat intézni.Mostanában Levi is bilizik. Nem minden…..
Levente napjai napi ciki 2009.03.28 14:55:22
Megyünk a dokihoz, késő délután rendel. Teli a város hazafelé igyekvő felnőttekkel, gyerekekkel, autósokkal. Komótosan kerülgetjük a járókelőket. A Király utca sarkán, az egyik kirakat alatt a földön, eldobott női bugyi hever. Levente rögtön kiszúrja, és mutogatva, hangosan…..
Levente napjai játszik 2009.03.28 12:33:00
Lev karácsonyra kapott egy Noé bárkája nevű játékot. Kinyitható bárka, egy halom gumiállattal (mind párban van). Van hozzá ősz szakállú Noé, és a fia. Utóbbi  a közel-keleti ruhaviselet miatt tök úgy néz ki, mintha nő lenne.Na ők a Télapó meg a felesége. Levi…..
Ki gondolta volna erről a szimpatikusan selypítő celebszakács, hogy a brit konyha és nem utolsó sorban az ország iskolai menzáinak megreformálása után éppen ő kerülhet majd egy társadalmi célú kampány középpontjába, mint maga a szalonnaszarvakkal acsarkodó ördög. Merthogy a…..
Andris nyíladozó értelme minden nap ámulatba ejt minket. Tegnap már kétszer láttam, hogy a járóka rácsaihoz ékelődve úgy próbál szorult helyzetéből szabadulni, hogy felkapaszkodik rajta. Ha így folytatja, lassan aktuálissá válik a kiságy és a járóka szintjének lejjebb…..