Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suzee

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi a normalis szamomra, vagy mi volt a volt ferjemnek es mi a normalis a mostani paromnak.. neha azt se tudom mihez i kene igazodnom. Neha ugy erzem megszakadok. Szeretnem, ha minden rendben lenne korulottem. Hogy a gyerekek rendben legyenek, rend legyen a hazban, elintezodjenek a dolgok, legyen…..
Egy éve a feje tetejére állt az életem. Elhagyott, félrevezetett, kihasznált... vagy csak én gondolom ezt túl.. az is lehet. Mindenesetre a kártyavár összedőlt. Sírtam, szenvedtem, mérges voltam, sértődött voltam es elviselhetetlen. Talán még most is egy kicsit. De a sok sok rossznak van egy jó…..
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
suzee 2010.05.12 09:51:45
Kedves Posztoló!

Nem hiszem, hogy minden reggel összefutsz egy óvódás csoporttal, de ha annyira zavarnak, akkor menj egy busszal később. Nekik is ugyanolyan joguk van, mint másnak, még ha csoportosan mennek is. Hogy szerencsés ez az utaztatási forma, azt bízd az óvónőkre, meg a szülőkre. Hidd el, az óvónő még kellemetlenebbül érzi magát ilyenkor, mint te. Amúgy add vissza jól ezt a társadalomnak, menj el 20 haveroddal egyszer valahova. :)

Kedves szülőket pártolók!

Nekem is van gyerekem, és én is voltam gyerek. Ismerek különböző családokat. És azt is megértem, hogy sok embernek olyan nehéz a boldogulása. De most úgy csinál mindenki, mintha állatkert nélkül nem lehet felnőni. Az ország nagy részében nincsennek ilyen gondjai az óvódáknak, hogy milyen busszal menjenek állatkertbe, mert állatkert sincs. Bumm, én is így nőttem fel. Állatkertbe lehet épp osztálykiránduláson is menni. Természetesen az ember a lehető legtöbbet akarja megadni a gyerekének, de ez áldozattál jár. Kinek többe, kinek kevesebbe. Ha nem tudjátok elvinni állatkertbe, vigyétek el más érdekes helyre hétvégenként, ami nem jelent annyi plussz kiadást. Erdőbe sétálni, könyvtárba, süssetek szalonnát stb. Ezek is nagyon érdekesek és tanulságosak egy kis gyereknek. Szóval lehet sopánkodni, hogy futja különbuszra vagy sem, de ezen is el lehetne gondolkodni.

Kedves Óvónéni!

Megpróbáltatok már beszélni egyáltalán a BKV-val, hogy van-e lehetőség mentesítő járatra? Talán egy kisebb felár ellenében, ami kevesebb egy buszbérlésnél? Nem lehet megoldani úgy ezeket a programokat, hogy nem az egész óvódát viszik egyszerre, hanem egyik nap a szamóca csoport megy 2 kísérővel, másik nap a málna csoport két kisérővel, stb?

Nem lehet, hogy mindenkinek kicsit többet kéne beleadni az élet ilyen apró problémáiba? Tolerancia, rugalmasság, elszántság, minden oldalról.
Szerintem ez lenne a megoldás, de kövezzetek meg, ha nincs igazam.
Angelday dühöngött egy kicsit tegnap az iPhone hazai bevezetésének nevetséges körülményein, aminek hatására körülnéztem én is a szomszédok oldalain. Az eredmény tényleg lehangoló volt: a magyar T-Mobile-on kívül lényegében mindegyik szolgáltató igyekszik valahogy…..
Jenő 60 órányi szenvedés és 10 rongy kiadása (plusz TB) után elgondolkozott azon, hogy miért csak a kuyájának jár tisztességes orvosi ellátás. Az orvos neki csak annyit mondott, hogy ne igyon kólát és bírja ki, viszonthallás. (A Homár látott már olyat is, hogy …..
suzee 2008.07.30 15:15:07
Az a baj, hogy az ugyeletet is meg alt az orvosi ellatast is nagyon sokszor feleslegesen hasznaljak. Nem csoda, hogy le van terhelve a rendszer. El lehetne gondolkodni, hogy lehet nem a doki a keves, hanem a beteg a sok. Mikor oreg nenik hobbyja, hogy orvoshoz jarnak, mert unatkoznak. Vagy diakok rohangalnak igazolasert, mert nincs kedvuk suliba menni. Normalis ez? A vizitdij teljesen jo lett volna egy kis elgondolkodtatasra, hogy tenyleg szuksegem van-e az ellatasra. 300 Ft-ba meg csak nem hal bele az ember.. Megjegyzem, itt Norvegiaba, ahol jelenleg elek a vizitdij kb 6-7ezer Ft/alkalom (persze bizonyos volumen utan, mikor valakinek tenyleg huzamosabb ideig dokihoz kell jarnia, akkor nem kell mar fizetni). Norvegia joleti allamnak szamit!!! Es mindenki a nyalat csorgatja, hogy itt biztos kolbaszbol van a kerites. Dehogy! Eszembe nem jut csak ugy orvoshoz rohangalni, meg ugyeletet hivni. (Bevallom azt se tudom van-e ugyelet.) Persze, remeljuk nem lesz ilyen, de ha tenyleg szukseg lesz orvosra, akkor elmegyek. Addig meg igyekszek egeszsegesen elni, sok mozgas, egeszseges kajak, sok vitamin, meg ami kell. Amit pl hatarozottan hianyolok otthon. S igen, en se eltem igy otthon, mint most. Nekem is egyszerubb volt ledolni a TV elott, mint mondjuk elmenni setalni egyet. Mindezek ellenere a magyar EU gazdasagilag katasztrofa, ( a mentalitassal, a paraszolvanciaval, a fizetesekkel stb egyuttveve). De az ermenek ket oldala van, csak mindenki csak az egyiket villogtatja a masik orra ele.