Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EEreje

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az emberség erejével Alapítvány újabb különleges, újszerű kezdeményezést indított el az emberi jogi nevelés területén. Emberség Játszótér néven portált hoztak létre, ami olyan játékok gyűjteménye, melyek az emberi- és gyermekjogokról, sokszínűségről, globális kérdésekről, esélyegyenlőségről…..
Az AlkoTárs kampány azért indult, hogy a tavasz folyamán megvalósíthasson négy képességfejlesztő, kreatív műhelyt az Élmény Tár Tanodában.  Március és május között a tanodába járó gyerekeknek egy olyan segítő programot szervezünk, amely során javulnak tanulási képességeik és ezáltal jobban…..
Gigacuki képek és a Tanoda mindennapjai! http://embersegerejevel.tumblr.com/..
Az AlkoTárs kampány célja, hogy a tavasz folyamán megvalósíthassunk négy képességfejlesztő, kreatív műhelyt az Élmény Tár Tanodában. Március és május között a Tanodába járó gyerekeknek olyan fejlesztő programot szervezünk, amely során javulnak tanulási képességeik és ezáltal jobban teljesítenek majd…..
Az emberség erejével Alapítvány ismét elindítja emberi jogi e-kurzusát! A kurzus a hónap végén kezdődik, érdemes felkeresni az emberi jogi e-learning portált, az Emberség SZabad E-gyetemet.   Hétköznapjaink emberi jogi szemmel 30 órás (4 hét alatt) szemléletformáló…..
Az együttműködés célja, hogy felhívja a figyelmet az országosan is kiemelkedően sokszínű pécsi emberi jogi nevelési program-felhozatalra, valamint a közös megjelenéssel a helyi pedagógus társadalom eredményesebb megszólítása. A munkacsoportban jelenleg aktív, hét pécsi…..
Civil háló KÉPZÉSI FELHÍVÁS 2015.05.19 13:40:00
A szakmai továbbképzés célja a befogadó segítői attitűd megerősítése, az előítéletek tudatosításán, kimondásán, közös feldolgozásán keresztül. Tréningünkre gyermekekkel, fiatalokkal és családokkal foglalkozó szakembereket várunk. A segítő szakmákban különösen…..
Az emberség erejével Alapítvány együttműködésben több pécsi oktatási intézménnyel egyedülálló kísérletbe kezdett, mely során a diákok, a Nemzeti Alaptanterv elvárásaihoz igazodva, ám rendhagyó formában tanulhatnak a társadalom működéséről. A kezdeményezést a Norvég…..
Civil háló Bizonyíthatunk? 2015.04.01 16:13:35
Újra szembetaláljuk magunkat a nagy kérdéssel: Mi szolgálja inkább a gyerekek érdekeit? Az, ha elhelyezési határozat nélkül kiküldik a nevelőszülőket, hogy ismerkedjen a gyerekkel vagy az, ha megpróbáljuk képessé tenni a szülőket arra, hogy saját kezükbe vegyék az életüket?…..
Az Emberség erejével Alapítvány ismét elindítja Az emberi jogi szemlélet alapjai címmel 30 órás emberi jogi e-learning tanfolyamát!   Kinek ajánljuk a tanfolyamot? Ifjúsági munkásoknak, pedagógusoknak, szociális munkásoknak, egyetemi hallgatóknak, vagyis bárkinek. Mert az…..
Élőkönyvtár programmal készül Az emberség erejével Alapítvány a pécsi Antirasszista Világnapra. A Deákban már „jól bejáratott” program az iskolai élő könyvtár. Ebben a könyvtárban olyan könyveket lehet kikölcsönözni, akik olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek…..
Március 16.-án az Élmény Tár Tanodában járt a buw Hungary Kft. vezetősége és munkatársai, hogy a németországi anyacég által alapított Lernen für´s Leben Alapítvány támogatását jelképesen átnyújtsák. Az alapítvány 1250 eurós adománnyal támogatja a tanodánkban zajló…..
„Vigyék el inkább az enyémeket, legalább ott jobb lesz nekik!” – mondta egyszer nekem sok évvel ezelőtt egy nagyon rossz körülmények között élő asszony. Most a napjainkban éltem át először testközelből, családból való kiemelést. Akkor sokat gondolkoztam az asszony…..