Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morcos68

0 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma 25 éve annak, hogy elsőként került a képernyőre a zöldszemű világtalan lány, Esmeralda története. A szappanoperák megkerülhetetlen szereplője ő, akit az újgenerációs közép-és dél-amerikai sorozatok tömkelege követett. 1997. május hatodikán mutatták be Mexikóban az Esmeralda első epizódját.…..
A teljes tilalom után készült az „alkotás”, egy hónappal a rendszerváltás előtt. Az író és a főszereplő mindent tagadott.   A nyolcvanas évek Magyarországán a felnőtteknek szóló tartalmak még erőteljes tilalom alatt álltak. Az ilyen témájú magazinok és filmek a kommunista közízlés elleni…..
Gyógyíthatatlan kín, biztos halál, megaláztatás – elég gyászos gondolataink támadnak a rákkal kapcsolatban, épp ezért mindig lefagyunk egy pillanatra, ha kiderül, hogy kedvenc ételünk, italunk rákkeltő anyagot tartalmaz. Na de mi van akkor, ha már a szex is ilyen?..
morcos68 2022.01.23 10:12:24
@motoroskonyhaja:
"Sejtettem, hogy a "nehogyámmámegmongyákhogybeótassammagam" hozzászólások lesznek - sajnos."
Nem. Arról van szó, hogy a bér-cikk írója öles betűkkel, a címoldalon állít valótlant. Mert továbbra is igaz, hogy nincs védőoltás a rák ellen - sajnos.
Ez a gátlástalan (oltass jó pénzért és nem leszel rákos) hazúgság verte ki a biztosítékot nálam.
morcos68 2022.01.24 19:11:47
@Ritkabeteg:
Ha szexuálisan aktív már az illető, sem nőnek, sem férfinak nem oszt, nem szoroz; szimplán pénzkidobás.
Persze egy vagyonért beadathatod magadnak, ha ez megnyugtat és van felesleges pénzed, de hatása már nem lesz.
Letiltott revüműsor, rendezői fenékbe billentés és álnéven írt folytatás – 8 érdekesség kultfilmmel kapcsolatban...
Ha a prosztata egészséges, akkor a véráramban kis mennyiség található ebből az enzimfehérjéből...
Több olyan betegség és kellemetlenség van, amelyekkel csak a férfiaknak kell szembenézniük, vagy őket érintik nagyobb mértékben...
Még mindig túl sok férfi ódzkodik a kivizsgálásoktól, főleg akkor, ha a húgyutak vagy a nemi szervek megbetegedéseiről van szó...
Néhány éve, egy akkor 50 körüli, kifejezetten nőies, az életet élvező ismerősöm arra panaszkodott, hogy hónapok óta nem kívánja a szexet. A férje 10 évvel fiatalabb nála, ami csak elmélyítette benne a válság van… érzést. Bármit próbált, egyszerűen nem ébredt fel benn a szexuális vágy. Annyira…..
A jellegzetesen női rákfajták jórésze könnyen szűrhető, időben felismerve pedig jó eséllyel gyógyítható...
 A középkor népszerű témája a filmeknek és a sorozatoknak, mozgóképen gyakran jelenik meg a korszak. Ám a látványosság és a filmes hatás kedvéért gyakran olyan megoldásokat is használnak, amelyek rendkívül távol álltak a mindennapi valóságtól. Tíz középkorral kapcsolatos gyakori filmes klisét…..
Az elmúlt napokban nagy vihart kavart a Nők Lapja július 7-én megjelenő számában a Návai Anikó által publikált Scarlett Johansson-interjú. A patinás periodika, valamint a hetilap kiadója gyakorlatilag azonnal megszakított minden szakmai kapcsolatot a szerzővel, miután – ahogy a szerkesztőség…..
A Kádár-rendszer társadalmában kiemelt szerepet töltöttek be az anyagi javak, különösen a személygépkocsik. Ekkoriban vált alapvető céllá, hogy minden családban legyen legalább egy autó, lehetőleg minél korábban- ahogy a szólás mondja: "előbb a kocsi aztán a kicsi". Azonban nem volt egyszerű…..
Honnan jött a Nysa, a Trabant vagy éppen az ALEKO kifejezés, és melyik márka kapta a nevét az ókori Rómából?..
A jelenlegi helyzetben ha valaki olcsó pénzből szeretne valamire való használt autót vásárolni nagyon körül kell néznie a piacon mielőtt letenné voksát egyik másik márka, típus, konkrét autó mellett. Válogatásra egyre kevesebb lehetőség adódik, mivel a használt autó árak már az előző években is…..
  Ha az elmúlt egy év során bármikor kiejtettük a szánkon a KORLÁTOZÁS szót, szinte kizárólag a koronavírus-járvánnyal összefüggésben tettük. S bár felnőtt életünk során még sosem voltunk ennyire határok közé szorítva, a pandémia veszélyeit érzékelve többé-kevésbé elfogadtuk, elfogadjuk e tiltó…..
morcos68 2021.03.23 15:08:05
@kommentes nikk: Szerintem nem, de ha Te úgy látod onnan a távolból, akkor lehet...
A blog felütése így is - úgy is rosszul sikeredett... Éltünk már határok közé szorítva. Nagyon is.
morcos68 2021.03.23 16:13:37
@G. Nagy László: Ne haragudj, de a "felnőtt életünk során" nem szerepel a címben. No, meg amúgy sem mérvadó, mert az, hogy kinek mikor volt a felnőtt élete, az erősen változó. Szerencsésebb lett volna az " évtizedek óta" vagy "a II. világháború óta" megfogalmazás.
morcos68 2021.03.23 16:14:42
@kommentes nikk: A cím rosszul lett megfogalmazva. Arra reagáltam. A többi oké.
Az elmúlt hetekben több olyan levelet is kaptunk, amelyben a hölgy levélírók a partnerük, férjük merevedési gondjairól számolnak be. Természetesen minden levelet egyénileg is megválaszoltunk, Zsuzsa pedig hozzájárult a története és a tőlünk kapott válasz nyilvános közléséhez is. Íme : "A férjem 67…..
2008. május 14-én egy 19 éves amerikai fiatal rejtélyesen eltűnt, testét soha nem találták meg és az eltűnésére sem tudtak kétséget kizáróan választ adni. Eltűnése azért is fontos mérföldkő az amerikai történelemben, mert utána még törvényt is módosítottak, miszerint a rendőrség az eltűnés…..
A kanadai Hunter Hunter tipikusan az a fajta thriller, amiben egészen az utolsó fél óráig semmi igazán ütős nem történik, de aztán olyan elemi erővel szabadítja rád a válogatott borzalmakat, hogy még pislogni sem jut időd! Te jó ég, ez meg mi volt? - kérdeztem magamtól a stáblistát…..
  Új fejezet köszöntött be a koronavírus-járvány elleni küzdelemben, mégpedig eljutottunk oda, hogy immár hazánkban is oltanak, és ezzel elkezdődött a betegség visszaszorítása ami ugyan nem fog egyik napról a másikra menni, de talán sikerrel járunk. Viszont felmerültek komoly kérdések is az üggyel…..
morcos68 2020.12.30 21:12:19
@cardiobascuralis:
Baromka vagy te, isten barma. Oltasd magad, leszarom. Engem hagyjál ki a hülyeségeidből. Nem kötelező, szóval kár ezen rugóznod. És nem azért nem oltatok, mert dk, mszp, momentum, stb. szimpatizáns vagyok, hanem azért, mert 0 bizalmam van az egész iránt. Egy eddig ki sem próbált szart nem kérek.
morcos68 2020.12.30 21:13:56
@ulpius66:
Hamar kiürülne minden a 10-15% hajlandóság miatt. Aztán fél év múlva eltörölnék.
morcos68 2020.12.31 10:22:46
@John Doe3:
"1. Sorolja fel az orvostörténetből ismert, széles körben alkalmazott oltóanyagok hosszú távú mellékhatásait (vigyázat, beugrató kérdés)?"
Nem oltóanyag, hanem gyógyszer: pl. Contergan. Elég durva mellékhatások alakultak ki...
A férfi nemi szervek betegségein túl is számos olyan kórkép van, amely jobban fenyegeti a férfiakat, mint a nőket. Melyek a férfiak jellegzetes betegségei? Miért fordul elő náluk többször, mint a nőknél, és lehet-e tenni a megelőzésükért?..
A prosztata egy folyamatosan alakuló szövet, változása során létrejöhetnek jó, de akár rosszindulatú sejtek is. Az 50 év feletti férfiaknak évente kellene prosztatarákszűrésre menniük. Ehhez képest a 65 éves magyar férfiak 39 százaléka még soha életében nem volt ilyen vizsgálaton...
morcos68 2020.11.06 23:04:10
@horex:
Inkább haljak meg 5-7 évvel korábban fájdalommentesen (infarktus, baleset, bármi), minthogy ezeket meg kelljen tapasztalnom.
morcos68 2020.11.06 23:06:29
@morph on deer:
Én a fogorvost (meg úgy általában minden orvost) kerülök nagy ívben. De ráéreztél, a fogorvos is fekete listás. No, az mondjuk a fájdalom miatt, nem azért, mert megalázó..
Új hagyományként minden év novemberében a férfiak egészsége kerül főszerepbe. Magyarországon ez különösen aktuális téma, ugyanis rákstatisztikáink elszomorítóak, holott a rákos halálozások jelentős része szűréssel megelőzhető lenne...
Kritizátor Támad a természet! 2020.08.05 13:00:00
M. Night Shyamalan karrierje kezdetén, nyugodt szívvel ki lehet jelenteni, hogy szinte mindig jó filmet rakott le az asztalra. A Hatodik érzék a mai napig egy nagyon jól működő thriller-dráma, A sebezhetetlen az egyik legjobb, nem képregényből készült szuperhősfilm. Ott volt még a Jelek 2002-ből,…..
Heves vitát váltott ki 32 klub és fesztiválszervező nyílt levele, miszerint nem fizetik vissza az elmaradó koncertek jegyárát, mert akkor csődbe mennének. A levél publikálása óta több aláíró visszakozott, és megszólaltak olyan piaci szereplők is, akik nem írták alá a kiáltványt. Na de mit mond a…..