Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VelenceBike

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdődött a Tihany Félsziget Kupával, ahol a fagypont körüli, dermesztő hideg ellenére - vagy épp azért, mert a többiek ettől tényleg ledermedtek - sikerült egész jól tekerni, olyannyira, hogy a "hegyihajrában" önmagam számára is meglepő módon megelőztem nálam sokkal nagyobb tapasztalatú és…..
velencebike TÉLEN BRINGÁZNI? 2016.11.28 09:37:54
Télen bringázni?   Ez a kellemesen enyhe novemberi időjárás joggal veti fel a kérdést sok bringásban: mi legyen a kétkerekű kedvenccel a következő hónapokban? Miért tennénk el az első tavaszi napsugarakra várva a garázsba, mikor még most is jókat lehet tekerni a dél körül akár 15 fokra is…..
Csodálatosan szép őszünk van! Igazi bringázásra inspiráló idő, napsütés és száraz utak mindenfelé - mi kell még ahhoz, hogy jól érezze magát a kétkerekezés szerelmese? Például a tökéletesen, precízen beállított bringa, ami nem terheli feleslegesen a derekunkat, hátunkat és hatékony tekerést tesz…..
Triatlonos próbatételek Legutóbbi beszámolóm óta eltelt már jó néhány hét, de ennyi kellett is ahhoz, hogy a múltkor beharangozott, immáron harmadszor megrendezésre került, legendássá vált Ironman70.3Budapest triatlonversenyt feldolgozzam. Nem csak azért, mert a Legendával, Kropkó Péterrel és más…..
velencebike Felkészülés! 2016.07.29 08:57:20
Az idei év számomra már csak a hármas szám jegyében zajlik... és nem csak azért, mert ebben a szezonban nyáron hanyagolom az atlétikát és kifejezetten a triatlonra koncentrálok, hanem azért is, mert az eddigi 3 triatlonos szezonom 3 sikeresnek mondható féltáv (113km) teljesítése után, már érzek elég…..
Keszthelyi élménybeszámoló Talán jobb is, hogy pár nap késéssel, hagyva a friss élményeket leülepedni, csak most írom le a Keszthely Triatlonnal kapcsolatos gondolataimat... Különös jelentősége van az időzítésnek, ha az elmúlt hétvégén Velencén történteket is figyelembe…..
Tour de Velencei-tó - tóparti bringás partyIgazi bringás majális zajlott a hétvégén a Velencei-tó partján a Tour de Velencei-tó rendezvény keretében. Több két ezer kerekes és családtagjaikat mozgatta meg az esemény, mely már pénteken kezdetét vette, szombaton az MTB…..
Óriási bringás-buli volt a hétvégén a Velencei-tó partján: a VelenceBike szervezésében a szokásos tavaszi szezonnyitó ezúttal a tavalyi Kerékpáros Kompetencia Központ nyitást követően máris a létesítmény bővítésével, illetve a bővítmény, a vadonatúj Technikai Labor …..
velencebike BRINGÁS SZEZONRA FEL! 2015.04.28 23:59:16
Bringát elő! Itt a nyárelő! Legutóbbi tavaszköszöntő bejegyzésem óta felgyorsultak az események és az időjárás változása is: a héten már volt néhány 25 fok körüli nyárias, ideális bringás napunk is. Nem csoda, hogy a felkapottabb kerékpáros útvonalak megteltek a…..
Gyönyörű őszünk van, igazán nem panaszkodhatunk, elég sokáig elhúzódott a vénasszonyok nyara és még most, a versenyszezon lezárulta után is lehet akár hosszabb túrákra is vállalkozni megbízható montijaink nyergében. Festői a táj, a lemenő nap fénye ilyenkor aranyozza be…..