Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LP Solutions Kft.

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The first anniversary is a special moment. It is worth the time to review the events and achievements. Considering a one-year old team is hardly to be considered mature or sophisticated. Well organized, cooperative is well deserved to say.   Brainstorming is an area where everybody is expert.…..
Az első évforduló egy társaság történetében mindig kiemelkedő pillanat. Érdemes visszatekinteni, mi is történt, mit értünk el. Érettnek, kiforrottnak még korai lenne mondani egy egyéves múltú társulást. Ugyanakkor jól működőnek, bejáratottnak és kooperatívnak…..
About skillPOOL’s professional framework – way to overview the largest processes   skillPOOL was founded by significant small and medium sized IT companies, as seen in former blog entries. Goal of skillPOOL is to provide powerful project teams tailored to banking sector's IT projects. It is…..
A skillPOOL módszertana, azaz hogyan lássuk át a komplex vállalati folyamatokat? Ahogy a korábbi bejegyzésekben már említettük, a skillPOOL Szakértői Klasztert neves magyar kis- és középvállalatok alapították. A skillPOOL célja, hogy a banki informatikai szektor jelentős méretű…..