Regisztráció Blogot indítok
Adatok
isabel417

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dargay újabb családtagja felé nyit: a lánya érkezik hozzá vendégségbe. Persze korábban és persze összetalálkozik a majdnem-meztelen barátnővel. Réka csendben mosolyog magában, szerintem örül, hogy apuka kezdi összeszedni magát...
Kemény bevágással indít ez a rész, az előzőben bár nem kértük, de vadonatúj Ofglent kaptunk, ennek köszönhetően Offred narrálja, hogy is voltak az eredeti Ofglennel a továbbiak: a csaj valahogy lebukott, így egy rém kellemetlennek hangzó kábítás után csinos vászon…..
Elöljáróban annyit szólnék, hogy ha sálat terveztél kötni karácsonyra, itt az ideje az első hurkoknak, mert ez a rész nagyon vontatott lesz, kevés dolog történik és az is kurtára szabva - utoljára ilyen sötét és nyomasztó atmoszférát csak a Harry Potter 4-től felfelé…..
isabel417 2017.07.05 23:11:31
@Prof. William: Ezt nem értem én sem, miért ez a "szertartás", ami mindenkinek vacak, még a férfinak is kínos. Miért nem mesterséges megtermékenyítés. Akkor nem is 5 az 1-hez lenne az esélye az egészséges babának, mert már előtte is megvizsgálhatnák a megtermékenyített petesejtet.
Bömbölő szirénákkal nyit a főcím, egy erdei autósüldözésbe csöppenünk. A menekülő tagok egy szőke csaj a kis csoki lányával, az apuka aki vezet, illetve csak vezetett,mert a következő pillanatban (szerintem teljesen ok nélkül) driftel is egyet a fák közé. Az autónak így búcsút is mondhatnak, papa…..
hogyvolt X-Faktor 6x05 – A Díva 2016.10.24 14:00:00
Most, hogy sikerült vagy 120 embert összeverbuválni egy helyre, kezdődhet a szelekció. Hullani is fognak a versenyzők, mint a legyek, de ne menjünk enyire előre!..
Ha egymásra vetítünk egy japán gésát, meg Bangó Margitot egy átlagos szerdai napon, akkor megkapjuk Ördögh Nórit, és nem tudom, ez kire nézve lehet hízelgő. Az akadémikusoknak végre elárulták, hogy megszűnnek a napi összefoglalók, erre ők nem mindennapi színészi…..
A műsor történetének minden eddiginél szürreálisabb epizódja következik. Most vagy az van, hogy a szerkesztők valójában egy posztmodern műalkotás manifesztációjaként tekintenek a Star Academyre, alkotói céljuk pedig nem más, mint hogy egy erőteljes társadalmi szatírát valósítsanak meg a konceptuális…..
Előző csütörtöki ülés itt. Apa és Bence teniszeznek. A gyerekszobában. Apa halódik, csúnya izzadtságfolt borítja a pólóját. Elég izzadtságszagú a próbálkozása is, de legalább próbálkozik. Kapcsolatot teremteni a fiával. Együtt játszani vele, nemzombisat, normálisosat.…..
Misi előző ülés itt Szerda van, Bence szobájában egyedül vár Petra. Amikor betoppan egyszem fia, úgy csimpaszkodik belé, öleli, mintha mentőöv lenne a világ óceánján (sic!). De most komolyan: amikor kiderül, hogy valójában nem egy hete, hanem egy fél napja váltak el…..
isabel417 2014.11.13 20:03:10
@mézescsók: Orsolya lenne a legjobban meglepve, ha Dargay egyszercsak odaállítana elé egy pasit: Lerovom az adósságom, tessék, ez a férfi pont illik hozzád, és gyereket szeretne tőled. :D :D :D Orsolya ott helyben kikérné magának, és elküldené mindkettőt a búsba.
Misi első ülése itt. Szerda van, Misi családja teljes létszámban a Bencének fenntartott gyerekszobában várakozik. Misi ideges, már-már az agresszivitás jeleit mutatja. Összegyűr egy fél literes üres műanyag palackot, majd megpróbál vele beletalálni a kukába, megpróbálja…..
Csütörtök van, családi vonallal nyitunk. Dargay fia, Bence épp apja új lakásában játszik, okostelefonon. A jelenet klasszikus: Apuka nem túl boldog, hogy fiacskája ilyesmivel tölti az időt, értelmes alternatívát azonban nem ajánl fel a gyereknek. A férfi morog, a gyerek…..
Előző Orsolya itt Kedd van, az ajtóban Orsolya áll. Ezúttal elmarad a konty, az üzletasszonyos szigort laza elegancia váltja fel. De ott folytatja, hol egy hete abbahagyta: lecseszi a pszichológust, mert az a sok-sok dobozból nem tudta előásni a 16 éve kapott búcsú CD-jét. Hááát…..
isabel417 2014.11.05 22:34:10