Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BaKecske

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Ezzel el leszel egy darabig 2012.09.25 16:37:45
Mozgasd el majd hagyd ott a kurzort ezen az oldalon ..
BaKecske 2012.09.25 21:01:07
Subba Khhhmmmm... 2012.05.15 09:31:00
innen van, itt tomboljatok, mint a debil amerikaiak!..
Subba Új jelenetek! 2012.02.20 22:50:00
A világ legszórakoztatóbb Youtube csatornájáról!   Gazdálkodj, Monopoly, Ki nevet a végén, Kanaszta, Top Gun, Rolit Legjobb jelenetei.   ..
Elég jó!..
w Kompország vitorlát bont 2010.12.28 06:38:00
Néhány nap múlva már jól teszi, aki sosemvolt országok beteg, korrupt és ostoba kormányáról értekezik, ha véleményt akar nyilvánítani. Hiába a vigasztalás, miszerint nem is biztos, hogy olyan durva lesz, mint amilyen lehetne. Senki sem szeretné, ha rajta bizonyítanák be, hogy de,…..
XII. Piusz már bíborosként náciellenes volt: 1935-ös lourdes-i beszédében a nácikat "szerencsétlen plagizátornak" nevezte, akiket "elragadott a faj-és vérkultusz babonája", majd a Vatikánban tevékenyen részt vett annak az 1937-es pápai enciklikának (Mit…..
Mielőtt elolvassátok, annyi háttérinfót adok hozzá, hogy az LMP kampány csapatának határozott utasítása az, hogy egyetlen idegen plakátot se tépjünk le, ne ragasszunk felül, akkor se, ha mások megtették ugyanezt velünk, ilyenkor új helyet kell keresni. Azonban, ha valamelyik…..
Van ez a Kivágóné, akit a fővárosi szocialista frakció azért vett fel, hogy a megérdemelten börtönben ülő Hunvald pótlásával biztosítani tudják a költségvetés megszavazáshoz szükséges többséget. Rendkívül bonyolult munka, láttam saját szememmel: a frakcióvezető minden…..
BaKecske 2009.05.26 14:37:26
@sétáló bárányfelhők:
@Tudom, hogy FAI:

Erre mondom, hogy valahol meg kell húzni a határt. A volt felső vezetőket nyilván el kell tűntetni a mai politikából, a volt mezei közalkalmazottakat meg hülyeség. De hol húzod meg a kettő között a határt? És Kivágóné melyik oldalán lesz?
Azonkívül különbséget kell tenni a volt politikusok és köztisztviselők és katonák között. Vsz csak a politikusok vétkeztek, a többiek csak utasításokat hajtottak végre, függetlenül attól, hogy hittek-e a rendszerben vagy nem.
Utolsósorban pedig, mint említettem, ha 90ben elküldjük az összes Kivágóné-félét, akkor kb 5 évig nem létezik Mo-n kémelhárítás.
Meglepő ötlettel rukkolt elő a New Scientist egyik bloggere: Jo Marchant szerint, ha az LHC részecskegyorsítója bármekkora veszélyt is jelentene az emberiségre, egy katódsugárcsővel, egy dobozzal és némi vákuummal mindent megoldhatunk.Szeptemberben indul meg újra Genf közelében a…..
BaKecske 2009.05.15 17:25:58
@Kagai: Az nem lehet, mert már 2012 december 21én vége lesz a világnak, ugyanis a maják csak addig számolták a napokat az összes naptárjaikon. Aznap majd eljönnek az űrlények akik alkottak minket és jön az utolsó ítélet.
Mi is régóta tervezzük megírni, és az index.hu megmondom-a-tutit-a-művészetről blogja is megtalálta a Dob utcai új beépítést, majd írt róla egy roppant színvonalas cikket. Szeretjük az illeszkedik-nem illeszkedik, régi-új hiriget, igaz? Sokan reflexből görcsöt kapnak, ha…..
 Az angolok egy szigeten élnek és a normannok óta nem nagyon kaptak vérfrissítést. Ezek után nem is kell csodálkozni, ha olyan fejek születnek ott, mint Gary Daniels. Mai sztárunk a britek karatéjos szépfiúja, aki otthagyva a ködös Albiont a ZSvilág egyik meghatározó sztárja…..
8ker Corvin mozi fórum 2009.05.05 22:02:00
Nem kevés tiltakozó volt a tervezett beépítés ellen, így mára az önkormányzat lakossági fórumra hívta a környéken lakókat, mondanák ugyan el, mit gondolnak - illetve a tulajdonost, mutatná ugyan be a terveket, hogy érdemi vita legyen, ne légből kapott információk alapján…..
BaKecske 2009.05.07 11:34:06
@hufnagel@citromail.hu:

Hú mekkorát röhögtem ezen, kösz a bejegyzést. Csalódtam volna, ha a politikát nem kevered bele, de ez így még hab a tortán hozzá.

Amúgy a vitához kapcsolódva, szerintem két dolgot kell megérteni:

1. Ez az egész beépítés azért kell, mert megváltozik a környék 'főutcája'. Ezért a mozinak csinálni kell egy tetszetős homlokzatot és bejáratot a sétány felé, mert mostantól onnan fogja nézni a sok ember.

2. A 21. században nem építünk 19. századi stílusban, környezettől függetlenül.
Az a helyzet, hogy megvannak. Egészen pontos és biztos számot még nem tudunk mondani, valahol 23 ezer környékén jár a leellenőrzött, csomagolt és a széfbe átküldött cédulák száma, de izgulni már nem kell, ezt egészen pontosan és biztosan meg tudjuk mondani. :-)Ami még van, azt…..
Barack Obama minap Pekingben kérte meg Kínát –mint az amerikai államadósság legnagyobb (kb. 1/3-ának) finanszírozóját-, hogy továbbra is szíveskedjenek vásárolni az államkötvényeiket. Ez még 10 éve is elég meglepő hír lett volna, hát még Mao halálakor, amikor az 1…..
Petőfi MDF ciklus 2009.01.22 13:25:16
 Almássy Kornél álma Dávid Ibolya klimaxa A biztosítékot kibassza.  Dávid Ibolya álma Egy érett szépség ruha nélkül strandol, Izgatottan lesi a távolból Schmuck Andor.  Boross Péter álma Csapodyt vitézzé avatom, Kapolyit…..
 A levelet az LMP egyik vezető tagja írta nekem.Tegnap este érkezett az alábbi levél, a családdal sokáig gondolkodtunk rajta, hogy nyílvánosságra hozzuk-e. Közben 3 fősre duzzadt az NLMP tagsága, csatlakozott "Igazságot!" és "Axeptor" is tagként.…..
Sokan mondják manapság, hogy nincs választási lehetőség, a politikai elitet le kell váltani. Az ilyen szólamok egyértelműen megtévesztőek, károsak a társadalomra nézve! Miért állíthatja bárki is, hogy nincs lehetőség a változtatásra, miért kell bomlasztani a jól működő…..
Hogy lehetne a következő idézetet bevezetni? Sehogy. Megjelent ma, nyomtatásban, a Nemzeti Sport hasábjain:"Ez utóbbi megállapítás (ti. "Valahogy mindig a lehető legjobb döntés hozza." - VÉD)  Brodeur magánéletét tekintve picit sántít, mert 2003-ban…..
Egészen szokványos reggelre ébredtem péntek reggel is. A sötétítőn nem szűrődött át a napsütés ragyogása, s a zubogó eső sem nyomta el a kinti neszeket. Ám éreztem, hogy valami új van a levegőben. Valami szokatlan, valami, amit rég éreztem utoljára. A Föld műholdas képét…..
BaKecske 2009.03.19 11:19:35
@Éhesló:
"Az itt olvasottak alapján:
LMP = SZDSZ "

És miből nem ezt olvasod ki?
BaKecske 2009.03.19 11:20:09
@Éhesló:
"Az itt olvasottak alapján:
LMP = SZDSZ "

És miből nem ezt olvasod ki?
Körkérdésünkben a közélet aktuális történéseiről kérdezzük az EP-választások előtt egyre aktívabb parlamenten kívüli pártokat, melyeknek véleménye, álláspontja sokszor alig jut el a szélesebb nyilvánossághoz. Sorozatunkat a Humanista Párttal kezdtük, akik az LMP-vel…..
BaKecske 2009.03.17 19:18:39
@Gabrilo:

Légyszi mutasd meg hol mondta itt valaki egy szóval is, hogy aki törvényt sért azt ne vigye el a rendőr.

Nyiván itt nem az a kérdés, hogy mit tegyünk azzal aki tyúkot lop, hanem hogy hogy előzzük meg a lopást.
Kedves Kolegínák és Kolegák!Visszakanyarodunk az egyetemhez, de ezúttal nem dolgoztunk sokat a poszton. Egy kedves olvasónk volt oly bátyánk, hogy esszéjét szívélyesen megosztotta velünk, amit mi boldogan közlünk le, csorbítatlanul.H. Á. teljes nevét nem merem közzétenni (írj,…..
BaKecske 2009.03.17 20:02:27
@Modor Tibi:
De, abszolút személyeskedtem, de csak utánad. Persze ez se hatalmaz fel, csak kicsit eldurrant az agyam. Én is lesüllyedtem, ez van.

@Nyelvész Józsi:
Van blogom, de sajnos alig fordítok rá időt. De monjuk a negatív kommenteknek is jobban örülnék mint a nulla kommentnek, mert legalább azt jelenti, hogy olvassák a blogot.

Amúgy nem értek egyet, van különbség. Ez már egy művészetté vált, és nyilván nem fok mindenki állva tapsolni a művedért. És akiknek nem tetszik, azok közül lesz aki ennek hangot is ad, akár konstruktív kritikával, akár csak azért hogy provokáljon. Az ilyet le lehet szarni.
De ha index címlapon van egy blog, akkor oda nem csak rajongók fognak járni.
Budapest szimbólumilag elég hadilábon áll. Mindenki szeret valamit Budapesten, de  igazi jelképünk mégsincs, amivel azonosulni tudunk, szeretjük, igaz, és még tisztességes hűtőmágnest is lehet belőle csinálni. Próbálkoztak ilyesmivel (Időkerék, Combinó), de nem…..