Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MaMy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nőgyógyászok bunkó, undorító stílusa a nőkkel, a csecsemős nővérek és ott dolgozók viselkedése az anyukákkal felháborító! Tisztelt Praxis blog!   Aki ismeri a Jászberényi kórházat, tudja már, hogy ott aztán végképp semmi jót nem várhatunk! (tisztelet a kivételnek, mert vannak páran). Ezúttal…..
TÖPRENGŐ DÖGÖLJ MEG, ADY! 2018.09.08 12:39:20
Megdöbbenésemben nemigen tudok szóhoz jutni. Az imént beleolvastam gimnazista kislányom véletlenül nyitva maradt irodalmi szöveggyűjteményébe, ahol a következőre bukkantam: „Kicsi kunyhó, szerető sziv,  Messze égbolt, tiszta, kék - Fulladjon meg Ady Endre Lehetőleg máma még." Le kellett ülnöm a…..
MaMy 2018.09.09 21:23:08
Szólj anyának! Csókolom, Anyuka! 2018.08.31 05:15:00
Piri mama, milyen tortát hoztál Öcsi szülinapjára? Amilyet ANYÁD mondott! „A mai napon megérkezett anyósom. 86796 gramm, és 1570 mm. Legalább ti fogadjátok szeretettel! Én addig egy Valium-MagneB6-pálinka-latte koktélt kérek!” – hívott ma reggel a barátnőm...
Az X-Faktor kapcsán sokszor felmerül, hogy akkor ez egy tehetségkutató-e vagy sztárgyár, vagy esetleg az RTL kasszáját arannyal a plafonig tömő pénzgyár, pedig egyik sem. Ez egy olyan műsor amin elméletileg szórakozhatnánk, csak nem hagyják. A legjobb évada eddig az volt az X-Faktornak, amikor Jimmy…..
PopKult Könyvet karácsonyra! 2014.11.16 17:38:40
A könyv mindig jó ajándék, főleg ha tudod az illető, akit megajándékoznál milyen műfajt kedvel vagy esetleg kedvenc írójának éppen most jelenik meg új kötete. Ugyanis szinte minden nagyobb kiadó megcélozza az év legnagyobb ünnepét (is) és millió új szerzeménnyel látja el a…..
Úgy élünk, hogy nagyban befolyásol a környezetünk véleménye, ítélete, gondolatai. Számít, hogy a szomszéd mit lát, hogy a kollégánk mit gondol, hogy a párunk hogyan vélekedik, hogy a családunk szerint mi lenne a helyes. A többségünknek nagyon is számít, még ha nem is…..
GazPömpöllér & co Hírek 2010.06.05 22:13:00
csak gyorsan, mert nagyjából gyilkolós kedvemben vagyok, a lány jobban van, annyira jobban van, hogy láztalan és csicsergős, szóval tuti vírus volt, annál is inkább, merthogy most a kicsinek van második napja ugyanolyan magas láza, mondjuk őt ez nem veri le a lábáról, Hulk nem…..