Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Holdacska

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blikk.hu szerda délután óta nem vette észre, hogy a világ legviccesebb url-elbaszását sikerült elkövetniük, amikor a Sztároknak keresünk párt című cikkük linkje szaroknak keresunk part lett. A cikk egyébként arról szól, hogy "Czanik Balázs aerobikedző, Vastag Csaba…..
Holdacska 2009.07.03 19:59:15
Mekkora egy sz*r lett ez az iwiw!!!!!!!! lassú, mint a tetű, ötlet nincs benne, ami van, azt a Facebookról lopták. made in hángöriEgy Iwiw felhasználó az üzenőfalonÉs valóban. Nehéz vele vitatkozni. Amikor már azt hittük, végre az Iwiw beállt szolgáltatás, és nem okozhat…..
Holdacska 2009.05.13 23:59:04
@Viktus: annyira, hogy ma töröltem éppen magam :D pedig igencsak a legelején kerültem be még 2002ben
egy nagy kaka kupac,tele emókkal,meg bodzásokkal,pucsítós meztelen lúvnyákkal
inkább facebook,a sok tudatlan azt soha nem fogja használni,mert angolul nem tud, magyarra átállítani se fog menni nekik:D
Olvasónk napok óta azon görcsöl, hogy mikor válnak meg tőle munkahelyén a gazdasági válságra hivatkozva.sziasztok!ez nem álláskeresős poszt, bár arról is tudnék írni, habár csak 40 helyre küldtem el az életrajzom idén. 26 éves, második diplomáját gyúró, nagyon tenni…..
Mert gyors, friss, és mindig kéznél van, azért. Isten látja lelkemet, nem vagyok a cég reklámembere (nem mintha pont én kellenék nekik, a 400 millió dollárért sem eladó sikersztorinak), csak egyszerűen szeretem a cuccost, mert nagyon megkönnyíti az életem. El is mondom mentem,…..
Subba MSN! 2009.04.30 18:11:00
Nem kérdéses, hogy hogyan került az internetre az alábbi videó. Természetesen azért, mert senki sem állt mellette szívlapáttal, hogy rögtön a felvétel után fejbetossza. A fene azt a gourmand fajtádat! Egzotikum, mi? Tolnád a feka bulát agyvérzésig, MI!?  ..
Van itt nekünk ez az állítólagos válság, a csapból is ez folyik, sokan sokféleképpen igyekeznek megmagyarázni, de legalábbis mindenki fejében minél mélyebben rögzíteni, milyen szörnyű nagy bajban is vagyunk. A válság rémképéből ráadásul nemcsak ötlettelen kiskereskedők…..
Nem tétováztak sokat a bukott miniszterenök-pártelnök legfanatikusabb hívei. A Gyurcsány-blog kommentjei között kommunikáló rajongók már gyűjtik a tagságot és az aktivistákat. Én továbbra is olyan jól szeretnék szórakozni a magyar politikai életen, mint az elmúlt két…..
Pumpui tavaly ősszel talált a Fantasea Búvár Tour utazási irodára, amikor a legolcsóbb repjegyet kereste Thaiföldre. Megállapodtak, lefoglaltak, ő fizetett, az indulás napján pedig beindult a buli: az előre kifizetett retúr jegyek nem aznapra szóltak, majd a hazaindulás napján…..
Kellemes hétvégét Mindenkinek! Következzen borzi története innen. A szerződében 90 ezer forint szerepelt, de hiába volt szorgalmas a munkavállaló, megfenyegették és végül 20 ezer forinttal szúrták ki a szemét. A barátnőm kislánya egy cégnél helyezkedett el, munkanélküli…..
 A többi képviselővel együtt Gyurcsány Ferenc is közzétette 2008-as vagyonnyilatkozatát (és feleségéét is). Miniszterelnöki fizetése bruttó 18 millió forint volt tavaly, amit feltételezhetően továbbra is jótékonysági célokra fordít. Az Altus ZRt. egyszemélyes…..
Holdacska 2009.02.04 23:38:38
@pihenő vándor: kezdjek sorolni?
Széchényi terv,székház eladás,MUPA, Millenáris Park halastava, Nemzeti Színház, Happy End,Ezüsthajó KFT, Korona úsztatás, Bostoni járat, beléptető kapuk, Kaja Ibrahim, Josif Toth, Princz.... igazad van... sok pénzt kicsórtak
Holdacska 2009.02.04 23:40:16
@reconquistador: tudod, halottra jót vagy semmit
bunkó paraszt, ha neked se lenne anyád, akkor megtanulnál nem anyázni
Holdacska 2009.02.04 23:41:40
@reconquistador: amúgy a Pervoltól habzik ennyire a szád?

nyugi gyerekek, 2010ben sem lesz Árpád fődje Orbán orké, nem lesz koronázás! take it easy
Legújabb könyvünkben az Index egyik alapítója szedte össze egy helyre az internetes tartalomszolgáltatói szakma alapfogalmait, és azok rövid történetét, gyakorlott internetezők, ám a netes médiaszakmában kezdők számára. Tartalomtípusok, üzleti modellek, portálok, blogok,…..
Holdacska 2009.02.02 19:04:24
Ákos egyenesen a sítáborból közvetít, ahová az Exit Tours szervezésében utazott. Az oda érkező magyarok masszívan átverve érzik magukat, ugyanis az utazási iroda eddig csak egy túlfoglalt buszt, túlfoglalt szállást és egy matrac nélküli kanapét tudott felmutatni a…..
Holdacska 2009.02.02 11:02:14
levelet küggyed el ide:

mkeh@mkeh.gov.hu

Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal


Simán jogszabály sértés, amiért minimum törlik az irodát!
w Add ide az ítit! 2009.01.31 23:00:00
Amerikai állampolgárok ezrei, tízezrei ragadnak faxot, levélpapírt vagy számítógépet, hogy Barack Obamának levelet írjanak. Mind ugyanarra kérik. A gyerekek rajzolnak hozzá, a komoly fölnőttek udvariasan érvelnek, a primitívebb hívők nyomtatott nagybetűvel követelik. Azt…..
Holdacska 2009.02.01 12:00:55
ez meg a subbán volt
www.barack4obma.com

és magyar és szánalmas és szar és nevetséges
addict Obamásítsd magad! 2009.01.28 15:00:00
Az elnökválasztási kampány sok dologról marad emlékezetes, de ezek közül vitathatatlanul az egyik Obama portréja, amely egy pillanat alatt kultikussá vált. Sokan már Warhol portréihoz hasonlítják, ami talán túlzás, de hogy Shephard Fairey képzőművész által készített, és egy…..
Holdacska 2009.01.28 18:52:54
Subba Értelem nélkül: Lelemény 2009.01.21 14:13:00
Kinéz az ember az ablakon és ha van olyan béna, hogy ki is megy az utcára akkor pláne, de amúgy meg csak magától arra gondol, hogy ennél szarabb már csak akkor lenne neki, ha a haverjai földkörüli utazgatásairól kellene olvasgatnia az összes közösségi oldalon. Akkor mi marad…..
azbeszt Luxus 2009.01.13 10:49:00
Ki ne költötte volna el fejben az időszakosan fel-felmerülő milliárdos lottónyereményeket? Oh, igen, én is megtettem, voltam nagyvonalú, előrelátó, világhódító, de minden esetben kénytelen voltam megengedni magamnak egy kis luxust. Kocsi, lakás, utazás, minden, ami a mai ember…..
Mivel szombat van, ezért csak egy rövid történettel jelentkezünk Csilla jóvoltából. Aki teheti, ma ne nagyon mozduljon ki, mert kissé hűvös van...Tavaly Aug. 1-je óta több mint 300 állást pályáztam meg (nem vicc!), valamint legalább 5-6 portálra regisztráltam magam. Az eltelt…..
Hülye az, aki könyvet olvas. Még roszabb a helyzet, ha követi az utasításokat is, és megtörténik a kolléganővel az, ami. De miért kell egy nőnek tudományosan elmagyarázni a bennünk lévő lelki folyamatot? És hát egy könyvet kell követni, a szakítósat, ugye.Kínomban írom meg…..
Amikor pár napja megkaptuk mailen ennek a hm... ingatlannak a hirdetését, csak annyi időm volt, hogy rápillantsak, és nyugtáztam, hogy egy elég érdekes kialakítású kertes ház, amelyik jó lesz majd valamelyik ingatlansalátába. Aztán amikor a karácsonyi ajándékok után ezt a…..
Karácsonyi ajándékként azzal kedveskedünk olvasóinknak, hogy körbejárjuk a karácsonyi áruhelyzetet, különös tekintettel a játékkínálatra. Naná, hogy a húsz évvel ezelőttit, itt a Comment:com-on nincs karácsony egy kiadós retrózás nélkül.Miért olyan drágák a játékok?…..
Drága olvasó, feltehetőleg ennek az index-cikknek a végéről ugrottál ide, ennek a posztnak egyetlen célja, hogy kommentárt írhass a publicisztikához, vagy csak jót mulass a többiek gyalázkodásain. Jó szórakozást!..
Holdacska 2008.10.13 23:24:26