Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wannabe

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szexi sztorik 2008.03.16 18:04:29
hirtelen határoztuk el magunkat. a lakásomtól 2 saroknyira dolgozik. már csak egyedül volt bent. este 9 után járt az idő. bementem hozzá.elszívtunk egy cigarettát az udvaron. aztán bementünk.nem sokat teketóriázott, megcsókolt. bementünk a tárgyalóba. folyamatosan csókolóztunk,…..
Azzal nem árulunk el nagy titkot, hogy a főzőcskés realityk karakterei közé lehetőleg be kell válogatni egy modellt, egy szépfiút, egy idősebb figurát, aki nem baj, ha rocker, vagy táncdalénekes, aztán egy lúzert, aki először főz életében, és ha van a raktáron egy-két meleg,…..
Lehet bosszankodni, de ez van, a Grace klinika spinoff címe a Doktor Addison lett, amit sajnos nem egy comment:com-olvasó, hanem a sorozatjunkie egyik lelkes kommentelője ötölt ki, innen is gratula neki. Az RTL nyilatkozata: Lezárult a címadó játék. Köszönjük a javaslatokat, igazán…..
comment:com Mindenki a tévé elé! 2008.04.19 10:08:00
Ma 12:45-től a sport1 műsorát nézze mindenki, attól eltekintve, hogy jégkorong-rajongó vagy sem, hiszen a magyar válogatott hatalmas siker kapujában áll: az ukrán válogatott legyőzésével feljuthat az elitbe, az A-csoportba, oda, ahol a finnek, oroszok, svédek, amerikaiak és…..
A Mokkában nemrég mondta a pali, nagy szakállban, hogy ő a főpap. Olyan főpapos külseje van, főiskolán tanulta a dolgot, habár kell hozzá neki egy kis érzék is, meg adottság mondja, de az egyház - a másik, nem az övék - nem nagyon támogatja a dolgot. Persze ő a komoly, valós és…..
A Népszabadság híre szerint mintegy tízmillió forint kártérítést követel a BRFK Toroczkai Lászlótól az MTV székházostrom során őt (egyebek mellett technikai eszközökben, szolgálati autókban) ért károk miatt. A Zugügyvéd mindig meglepődik egyes államigazgatási szervek…..
Szomorú a mai posztom apropója. Pénteken a rokonok kérésére rá kellett törni az ajtót az óbudai lakos F. Lászlóra és családjára, miután napok óta nem adtak magukról életjelet, és belülről elreteszelték az ajtajukat. A várandós asszonyt holtan találták, férjét és kétéves kislányukat pedig kórosan…..
„Bezabált a kórházban az éhen halt nő férje” – írja a Színes Bulvár Lap címlapon nagy, sárga betűkkel. A rohadék F. László. Evett, falt, magába tömött mindent, biztos egyenesen a szájába nyomott egy egész flakon a tejszínhabot, aztán ráküldött néhány…..
Five Budapest policemen, all of them members of the Police Security Service (REBISZ), were taken into custody on Thursday after a young woman identified them as her rapists, Hungarian media reported on Friday morning. FULL STORY at Caboodle.hu Note: "Kneel and suck" was the order. Yes,…..
Subba Olvadok, mint a vaj 2007.04.11 13:15:00
Ki az a szépen korcsolyázó színész, aki egy másik nő miatt hamarosan elhagyja feleségét? Kétlaki élet, mi?!..
Neonáci, vagy ősmagyar? Az árpádcsávók kezében az ősi múltat jelképezi. No, akkor keressünk egy jelképet a hungaristáknak is. Ne keverjék már össze a felületes szemlélők történelmi zászlónkkal, ami így talán helyén találhatná magát, a múzeumban, meg hagyományőrző…..
A Zugügyvéd megint meghökkent. Az MTI híre szerint a rendészeti tárca három napon belüli bocsánatkérésre szólítja fel Orbán Viktort. Ha ezt a Fidesz-elnök nem teszi meg, jogi lépéseket tesznek - közölte a minisztérium. Orbán nemrégiben azt állította, hogy a rendőrség…..
A Zugügyvédnek nem profilja az internetes jogi tanácsadás, a következő történetet is csak azért teszi közzé, hogy illusztrálja, milyen hihetetlen jogértelmezési problémákkal küzdenek egyesek. Tényleg, jogosult-e a bentlakó haszonélvező ajtót cseréltetni a tulajdonos…..
wannabe 2007.02.23 12:31:38
mi sem egyszerűbb ennél az esetnél: irány a kerületi polgármesteri hivatal, és a jegyzőnél birtokvédelmi eljárást kezdeményezni, de késlekeés nélkül, úgymond azonnal. /nem is értem mire várt a levélíró eddig../ a gyakorlat persze azt mutatja hogy a rendőrség a tulajdonjogot preferálja nagy előszeretettel, de ez mit sem változtat azon a jogi tényálláson, miszerint a haszonélvező jogosult az ingatlan korlátozás-mentes használatára.
ez vonatkozik arra a személyre is, akinek a használatot a haszonélvező -akár pénzért, akár ellenérték nélkül-, átengedi /jelen esetben ez a levélíró/.
a tulajdonos csupán arra jogorult, hogy időnként a rendeltetésszerű használatot ellenőrizze, illetve az állagmegóvó munkálatokat elvégeztesse, az ingatlanban keletkezett károkat helyreállítsa, etc, etc.., és ebbe nem tartozik bele a haszonélvező (és az általa befogadottak) normális lakhatásának megakadályozását célzó, önkényes zárcsere, pláne nem a teljes ajtócsere. /kivéve persze ha maga törte be azt, mert akkor köteles a kárt helyreállítani, a költségeket viselni, mint mondottam volt, de akkor meg irány a rendőrség, mert ebben az esetben a garázdaság mint bcs, máris megvalósult/.

ergo mivel mind a levélíró, mind a nagymama jogszerűen birtokolja az ingatlan, a tulajdonos magatartása viszont messze nem nevezhető jogkövetőnek, tessék késlekedés nélkül fellépni ellene a jog adta lehetőségek keretein belül, azaz nyavalygás helyett: IRÁNY A JEGYZŐ!
Subba Celeb apró 2007.02.19 20:24:00
Na ki az a híresség akinek pár hónapja beszart a házassága, majd egy színésznőcske fickójával összebútorozott, és nagyon szívesen nyilatkozott az új életéről? Persze az új pali már el is hagyta. Vajon meddig tartja még fenn a látszatot?..
hogyvolt Hogy volt: 4400 - 1x02 2007.02.01 08:20:00
Ugye, ugye, kár szétvágni a pilotot két darabra, az ember úgy érzi, mintha valaminek a közepébe csöppenne, oszt néz hülyén az elején, hogy anyjuk, ezmegittmosthogyis? Eh, mindegy, nálam sokkal okosabb emberek sem tudják megfejteni a műsorigazgatók csavaros észjárásának…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.01.22 13:51:00
Na ki az a rendkívül ismert magyar színésznő, aki miután néhány hónappal ezelőtt szórakoztató körülmények közt szakított hímnenmű barátjával, egy másik nő karjaiban találta meg a vigaszt? A másik nőt egyébként Lindának hívják, fiatal, vékony, fekete teremtés,…..