Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lalalala

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..
Egy-két fotó alapján persze képtelenek vagyunk pontosan megmondani, hogy az elem, vagy a Tiko Time márkájú falióra robbant föl, levéírónk, de ez előbbi valahogy valószínűbbnek tűnik. B. Géza apja mindenestre jól megdöbbent, amikor éles zajra ébredve meglátta, hogy mi történt…..
lalalala 2010.01.11 20:30:01
Péter a Cinema City Arénában szándékozta megnézni az Avatart, de hiába foglalta le előre a jó helyeket, a nagy tömeg és a szerinte nem működő automata miatt az utolsó pillanatban csak az első sorban jutott hely. Az mozi Marketing & PR igazgatója ezt másképp látja, az ő…..
A filmen dolgozó marketingeseket el kellene küldeni a fenébe. Mégis milyen karakterposzterek ezek? Nem hiszem, hogy a 8 évesek becsalogatása lenne a cél, A villámtolvaj című könyv rajongóit és a fantasy kedvelőket is meg kellene nyerni. De ha ránézek Uma Thurman poszterére…..
Azért olyan jó, hogy nagy a Tesco és sok van belőle, mert mindig történik valami érdekes. DUEND legutóbb például egy ipari kém békát szúrt ki az egyik akváriumban. A sorozaton kiválóan megfigyelhető, ahogy a béka bennszülöttnek álcázva elvegyül a pontyok között, kiszedi…..
lalalala 2010.01.05 14:02:47
Gábor 4 év után újra moziba indult, de rettenetesen ráfaragott: a Lurdyban többször is eladták az előre megrendelt és egy nappal az előadás előtt átvett helyjegyeit, így egy 9 fős társasággal a maradék helyekre kényszerült ülni. Úgyhogy teljesen érthető, hogy Gábor soha…..
lalalala 2010.01.04 09:58:13
@Fedor: @Aullah:
Hát pontosabban arról készítettem kutatást, hogy milyen a nézők összetétele a multiplex- illetve hagyományos egytermes-moziknak. Filmművészet szakos vagyok, így kutatásom inkább arra irányult hogy milyen filmes műveltséggel rendelkeznek a "két mozi" nézői. Elhihetitek hogy elég döbbenetes eredmények jöttek ki.
Különös figyelmet szenteltem arra is hogy megvizsgáljam a két helyszinen jelenlevők öltözékét és viselkedését (pl a m.plex mozikban az új emberi karszt - az ún. homo shopaholicus - rengeteg példányára leltem fel.)

Ha érdekel több részlet, küldjetek nyugodtan privátot és szivesen elküldöm a kutatási eredményeket e-mailben.
lalalala 2010.01.04 10:08:36
@vape:
lol, persze ;) emberi fajt akartam ;)
Bigyóblog Elosztó - másképp 2009.11.10 08:26:00
Mennyire egyszerű ötlet és mégis mennyire kényelmes. Egyből ötöt és helyet sem foglal.Via Engadget..
Szerdán, azaz szeptember 10-én indítják be a Large Hadron Collidert, a francia-svájci határon épült 27 kilométer hosszú részecskegyorsítót. Ez a világ legnagyobb részecskegyorsítója (részletesen itt). Többezer tudós fér majd hozzá az adatokhoz, rengeteg kérdésre adhat…..
Minősített naiv ügyfél egy pizzarendelés 25 perces késése miatt volt képes többoldalas levelet írni, illetve vissza is küldette a pizzát, annyira túlgyorsult a nagy várakozásban. Ugyanezzel a lendülettel le is hazugozta a pizzafutárt, aki állítólag tankolni ment előbb az étel…..
Attila tankolás után csodálkozva látta, hogy a Skoda Fabia 45 literes, nem üres tankjába 50 liter benzin fért. Miután mindenki kioktatta és hülyének nézte, megérkezett a rendőr aki tanácstalanságában kiakarta fizetni a különbözetet. Benzines kabaré Zuglóból. 2008. május…..
MM panaszára, miszerint átverte őt a MÁV pénztárosa, megérkezett a hivatalos válasz. De MM nem boldog, szerinte a levél egy merő hazugság és ezt jól meg is írta, majd megoldásként inkább elhagyta az országot.Tisztelt ....  Megkeresésének kivizsgálása lezárult, azzal…..
lalalala 2008.08.25 15:37:25
Magyarországon már a farostot is kispórolják a lemezből. Árpi az Ikeában találkozott ezzel az új, összehajtható változattal, ami nem igazán győzte meg: Kedves Homár! Azt hiszem, még a te ollóid is könnyűszerrel elbánnának azzal a "farostlemez" bútorhátlappal, amit…..
lalalala 2008.08.25 15:36:18