Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyenge Krisztina

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy igazi retro étel, melyet mindeki ismer, de mindenki máshogy.  A legelterjedtebb nevei  a Tócsni, a Cicege és a Lapcsánka - de legalább még 40 különböző elnevezéssel találkozhatunk ha egy picit utánanézünk az Interneten. Én bakonyi lány vagyok és nálunk Cicege néven híresült el ez a finom étel.…..
Gyenge Krisztina 2018.10.14 22:06:05
Szinte minden gyermek kedvence, egészséges és gyorsan elkészíthető étel a paradicsomos-bazsalikomos spagetti.  A kisfiam nem eszik húst, ezért neki mindig ki kell találnom valami újat és finomat. Legtöbbször a már megszokott kedvenc ételeit kell újragondolnom, így készült el ez a finom…..
A kelt tészták közül a lekváros bukta az egyik legnagyobb kedvenc a családunkban. A tésztája  puha és foszlós, a tölteléket sosem sajnálom belőle. Édesanyámtól birsalma sajtot kaptam, így ezzel az isteni töltelékkel ízesítettem a buktákat. Szenzációsan finom lett! Próbáljátok ki Ti…..
sagiandi Lecsós csirkemáj 2018.08.25 13:25:30
Hozzávalók60 dkg csirkemáj (szív nélkül) (fagyasztott is lehet)10 dkg erdélyi szalonna1 fej vöröshagyma8 nagyobb méretű húsos paprika4 paradicsompirospaprikasóborsmajoránnafokhagymaolaj2 tasak #riceland jázmin rizsElkészítésA csirkemájakat megmossuk és kettévágjuk. Az erdélyi szalonnát keskeny…..
Gyenge Krisztina 2018.08.31 17:11:50