Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saxy

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blogon a gyűjthető minfigekkel kapcsolatos eddig posztokat itt találod!..
Saxy 2012.12.14 21:55:50
@jos14:
Van S1 törésteszt bábum, bontatlan
ha gondolod, lovasért cserélhetünk :)

Ezek vannak:
S1 ütközési baba*
S2 súlyemelő
S3 pilóta, autóversenyző, szumós
S4 gördeszkás
S5 boxoló, kis bohóc tortáva, fitneszcsaj**
esetleg
S1 robot
S2 boszorkány*
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Saxy 2010.09.04 13:59:53
Bigyóblog Az új Commodore 64 2010.08.27 11:33:00
A Commodore USA a piacra dob egy gépet Commodore PC64 néven. Intel Atom processzor lesz benne, 4GB RAM, 1TB merevlemez, HDMI kimenet és opcionáliosan választható hozzá dvd író vagy Blu-Ray olvasó is. Hogy hű legyen a nevéhez, pont úgy fog kinézni, mint az eredeti C64. Állítólag még…..
Saxy 2010.08.27 23:59:13
@Chain-Q:
Upsz,

Akkor 64k x 64k. :)
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Saxy 2010.07.30 12:30:31
Élt harminc évet. A Sony úgy döntött, hogy jövő márciusban megszünteti a floppy gyártását, ezzel végleg befellegzett a technológiának. Az első 3,5-ös lemezeket 1981-ben dobták piacra. Meglepő adat, de még két évvel ezelőtt is 8,5 millió darab floppyt adtak el Japánban.…..
Saxy 2009.06.16 19:38:01
@NViktor:
Egy olajcégnél annyira nem meglepő ez ilyen "csőlátás" :)
Nekünk Commodore 64-ünk volt, azt hiszem Ausztriából hozták a szüleim. A kazettás verzió volt, és nagyon irigyeltem azokat a barátaimat, akiknek floppyjuk is volt. Volt egy úgynevezett Turbó kiegészítője is, ezzel gyorsabb volt. Először a kicsi fekete-fehér Junoszty tévén…..
Alig fél éve mutatta be a Google új favikonját. Akkor maga az alelnök, Marissa Mayer magyarázta a bizonyítványt. Sokan ugyanis nem értették, hogy miért kellett egy jellegtelen kék favikonra cserélni a régi beváltat. Valószínűleg a Google-nál érzékelték a negatív…..
Sokan kérdezték, mi meg utánajártunk, hogy hol marad az NCIS 5. évada. Az alábbi bíztató választ kaptuk a Tv2-től:Az 5. évad folytatásának (100. rész) a jogkezdete valami oknál fogva 2009.03.01., amely azt jelenti, hogy március 2-án már az új epizódokat láthatják a sorozat…..
És de bazmeg, rágondoltam. Tegnap Anatole kollega küldött egy linket, Akinatort, a web géniuszt,nézzem meg, kurva jó. Posztolná, csak beteg(innen is jobbulást). Az oldal lényege, gondolunk egy karakterre ( lehet fiktív is- én egyből Tony Sopranoval kezdtem), a Dzsinntonic feltesz…..
A Monorierdőnél történt vonatszerencsétlenség miatt a MÁV elég óvatos lett. Egy hibás jelző miatt nem engedtek beállni egy vonatot Szolnok állomásra, ami az állomás előtt két órát vesztegelt. Persze 2 óra után sem kaptak jelet, de a vonat elindult: Üdv! A mai (október 20.)…..
Valamelyik kommentelő bölcsen megmondta már, hogy nincs unalmasabb program az olimpia megnyitó ünnepségénél (13:45, ism. 20:05 m1), mégis biztos vagyok benne, hogy a fél ország ezt fogja nézni. A másik fél ország választhat minden idők legidegesítőbb palija, Pierre Richard és…..
Szombat este ott ültem a tévé előtt, és a Kiválasztott első 12 perce után pánikszerű gyorsasággal kapcsoltam át a Társulatra, egyrészt azért, mert színvonalas produkciónak idult, és a zsűri faszsága csak az utolsó néhány adásban kezd kidomborodni olyan mértékben, hogy néha…..
Ha valaki tudja, hogy a TV2 hol tart a Battlestar Galactica első évadának vetítésével, ne tartsa magában. A port.hu és a tv2.hu nem ad támpontot sajna. Kösz előre is...