Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ipon

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hát fordítva, anyukám!" - 2007-ből még kevés telt el, de ez az év végén is ott lesz a legviccesebb videók közt. És az óvónők miért nevezik egymást is úgy, ahogy a gyerekek hívják őket?..
Persze, nem egér, hanem valamelyik másik típusú szőrös kis vacak. Ettől függetlenül milyen cuki, amikor fejreesik!..
Ipon 2006.12.29 17:05:35
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
Ipon 2006.12.18 00:08:10
Emberek! Én 26 vagyok. Sokan állították itt, hogy "mi is ilyenek voltunk, csak nem volt Internet, hogy közzé tegyük, hogy hülyék vagyunk" és "mi is eltitkoltuk szüleink elől a hülyeségeinket". Igen, eltitkoltam, hogy egyszer csokit loptam, és hogy kaptam egy hármast matekból. De sem én, sem általános iskolai, sem gimnáziumi ismerőseim nem voltak ilyen szerencsétlen kretének. Ez félelmetes!!!! Gondoltam nem írok ide semmit, a többiek már úgyis jólmegmondták, de nem bírtam ki. Én iskolába jártam, hazamentem, tanultam, olvastam, kimentem a térre focizni, bandáztam a haveokkal. Normális ember lett belőlem, de sajnos elég kicsi esélyt látok arra, hogy ezekből valaha is olyan ember lesz, aki össze tud adni fejben két egyjegyű számot. Már tervezem a gyermeket, de az tuti, hogy olyan messzire elhúzok ebből a tetves országból, amilyen messzire csak lehet, hogy szerencsétlen leeendő "Béla" ne ezt a sok szemét szarházit lássa példaként. És mi lesz 15 év múlva amikor ő lesz tizenéves??? Minap elsétáltam egykori általános iskolám mellett, és új káromkodásokat tanultam, pedig a terület mesterének tartottam magamat. Az összes ilyen faszt a duna mellé állítani, és SORTŰZ, különben egyszer ezek is szülők lesznek. Ezen a téren radikális nézeteket vallok, tudom jól, de ha valakinek van valami egyéb ötlete arra nézve, hogy megelőzzük, hogy gyermekeink ilyenek között nőjenek fel, az kérem jelezze. Éljen a BANK, meg az EMO (üzenem a konyhakéses gyereknek, hogy kap egy százast, ha levágja a fejét, egyel kevesebb), éljenek a mai fiatalok. Semmi gond, lehet valaki hülye, mint a segg, elhiszem, hogy nem tehet róla, de hogy ennyi éljen belőlük???????
Nagyon nehéz és nagyon idegesítő. Aki csinál két percet, az mehet űrhajósnak meg minden...
A saját idegesítő termékét valami c-kategóriás celebbel eladni próbáló cégek sora igen hosszú. Valahogy a Vatera-Hobo párosítás mégis különösen hülyének tűnik. Ez a teljesen nevetséges, a felesleges részletekben többször is elvesző közlemény meg…..
Subba Öcsi Lajos emlékére 2006.12.11 14:09:00
Kémünk azt állítja, hogy az AEGON szombati karácsonyi bálján Nyúl Zsusza Zsu műsorvezető gy köszöntötte az egybegyűlt biztosításipari szaklembereket: "Ma nemzeti gyásznap van, kérem, hogy egyperces néma felállással emlékezzünk meg Puskás Lajos emléke előtt!"..
Ipon 2006.12.11 17:26:34
Valaki érti, mi szegényke baja? Olyat már láttunk, hogy egy kutya a farkát kergeti, de hogy konkrétan ellenségnek képzeli, az tök új...
Sokan sokféleképpen próbálták már megfejteni, hogy mi is az értelme Magyarország legnépszerűbb közösségi weboldalának. Most örömmel látjuk, hogy van, aki igenis képes ezt a hatalmas adathalmazt valami rentábilisra használni. Például hivatásos lányok toborzására és…..
Ipon 2006.12.07 10:51:21
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9683114

KÖTELEZŐ DARAB!

Emberek, Dj. Páz Tiesto ehhez képest! :D
Vegyetek be fájdalomcsillapítót mielőtt megnézitek!!!
Sajnos a gonosz magyar kereskedelmi tévék a héten teljesen begurultak a videómegosztó szájtokra, így most ideiglenesen mindannyian kénytelenek leszünk nélkülözni a Balázs- és a Mónika-show szaftos részleteit. Túl fogjuk élni, hiszen szerencsére az amerikai tévétársaságok…..
Ez a sok randalír szinte már elviselhetetlen. Szerencsére a Riadt Mosómedve, a Vörös Kiscica, a Mókás Pingvin és barátaik egy kicsit most is enyhíteni tudnak a komor hangulaton.               ..
Ipon 2006.10.30 00:17:38