Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Makkasz

0 bejegyzést írt és 3482 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki egy ideje benne van a testépítés életstílusában és egy kicsit is magába néz, az belátja, hogy pályafutása során rengeteg hibát követett el: rosszul időzített edzés, kevés vagy nem megfelelő minőségű tápanyagbevitelek, kevés pihenés, egyénhez nem illő edzésterv. Ezek mind olyan hibák, melyeket…..
Az április 8-i választás óta eltelt 1 hónapban a legtöbb cikk azzal kapcsolatban született, miszerint a vidék, legfőképp pedig a kisebb városok és községek döntötték el a választást - a vidéki városok véleményét elnyomta a falvak lakóinak “tájékozatlansága és tudatlansága”.Jelen bejegyzésünkben az…..
Eljött ez is, jó ideig biztosan ez lesz az utolsó poszt a blogon - legalábbis tőlem. A választási eredményt látva egyszerűen nincs értelme a továbbiakban ennek a munkásságnak. Nemcsak azért, mert akihez fontos lenne, ahhoz nem jut el, mert nem olvas csak Ripostot, hanem mert már úgyis mindegy. Talán…..
Makkasz 2018.04.10 21:54:06
@pedigré: Senki, soha nem akart afrikabol barkit betelepiteni. A masodik vilaghaboru utan kotott genfi egyezmeny ertelmeben, aminek elso haszonelvezoi az 56-os magyarok voltak, nem hagyjuk meghalni a haboru elol menekulo embereket. Ennyit akar csak mindenki Europaban Semmifele betelepitest soha nem akart senki.
Ebbol a "betelepites" szovegedbol latszik, teged is berantott az ostoba propaganda.
Tegnap nagyon boldog voltam, amikor konstatáltam, hogy egyedül vagyok a visegrádi pályán, ahol nagyon régen nem jártam. 10 perccel az érkezésem után, zörögni kezdett a bozót, gondoltam, eddig tartott a magány, kolléga érkezik. E helyett egy hatalmas vaddisznó jelent meg 10 méterre…..
Makkasz 2017.09.25 19:52:16
Meglehetősen nagy a mozgás a Fehér Házban mostanában, olyan gyorsan cserélődik Donald Trump elnök belső köre, hogy ember legyen a talpán, aki még követni tudja, mikor kit rúgnak ki (Steve Bannon, Gorka Sebestyén jelentkezik), és mikor melyik tábornok érkezik. Aki viszont…..
Románc, szexuális szenvedély, rajongás, a partner idealizálása: mindezt ismerték a régi emberek is, csak éppen nem a házasság tartozékaként. Többnyire nem a kölcsönös vonzalom miatt házasodtak. A királyi vőlegények pedig sokszor képviselő útján kötöttek frigyet.   Tudom, ingoványos talajra lépek a…..
Makkasz 2017.06.06 00:51:44
@Advanced Flight: Igen, sokkal bonyolultabb. Viszont tulzott leegyszerusites az is, hogy a nok szexualis csesztestese a hatalomgyakorlassal fugg ossze. Nem. Azzal hogy az anya mindig biztos, a sperma olcso, a meh draga.
Az hogy elfogadhato a nem sajat utod nevelese, teljesen termeszetes, es allatvilagbol is hozhatsz peldakat, minthogy arra is, hogy az uj dominans him megoli az elozo meg kicsi utodait, hogy a nostenyeket hamarabb teherbe ejthesse, es ne pazarolja forrasait feleslegesen mas utodjara. Nem csak oroszlanoknal, hanem pavianoknal is.
Az pedig teljes zoldseg, hogy kivetelbol (orokbefogadas csalad vagyonanak megmaradasaert) probalod levezetni a foszabaly ellenkezojet, azt hogy a sajat genetikai utod nevelese sokkal kivanatosabb mint a nem sajate. Meg ma is, a csaladtervezes es anyagi jolet koraban.
Kotroczó Róbert a tegnap és ma zajló Média Hungary nevű összmédiás dzsemborin rúgta a Holdig a szaros bilit, amikor egy panelbeszélgetésen, amit egyébként Kamasz Melinda, a Figyelő főszerkesztő-helyettese vezetett, úgy elküldte a picsába az Origo-888.hu-Ripost tengelyt, hogy Mészáros Lőrinc…..
Makkasz 2017.05.11 02:29:57
@Leadfoot: RTL-t nem kell penzelni, nyereseges, uzleti alapon. Nem a mi adonkbol, mint az osszes lakajmedia.
A tegnap lezárult, ki tudja hanyadik felmondási hullám után elég kilátástalan helyzetbe került a Tények, hiszen újabb öt riporter/szerkesztő hagyta ott a TV2-t, köztük olyanok is, akik inkább elmentek a tévének tulajdonképpen csak nagy jóindulattal tekinthető Echóhoz, szóval nagy a baj. Egy…..
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
Továbbra is bojkottálja a Trump családot a divatvilág: a First Lady és Ivanka után ezúttal a szöszke Tiffanyn csattant az ostor. De még hogy!..
Makkasz 2017.02.19 08:19:57
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Ez nem liberalizmus, ez az uzlet feltese. Miert akarna barki dollar szazezreket bukni azzal hogy melleul akit vevoi nem szeretnek. Hulye lenne. Ilyen faszsagon veritek a nyalatokat, ez tragedia.
El tudjátok képzelni, milyen lehetett a szex, mikor még nem társult hozzá bűntudat? Mikor nem azzal kezdték, hogy mennyire veszélyes, túl fiatal/túl öreg vagy hozzá, nemi betegségeket fogsz elkapni, meg szégyelld magad, mert a Jóisten csak a misszionárius pózt engedélyezi, de azt is csak a…..
A meglepő kijelentést Csókás András irodalompszichológus teszi Fekete István híres ifjúsági regényével kapcsolatban egy, a múlt heti Élet és Irodalomban megjelent tanulmányában. „A Tüskevár beavatási mű, méghozzá – nem félek kimondani – homoszexuális beavatási mű. Már a regény címe is tükrözi ezt a…..
Történt, hogy a szokásos lázári stand-up comedy keretében csütörtökön megkérdezték a végrehajtó hatalom második emberét: ugyan miért nem futja az évi 80 milliárdos költségvetésből a közszolgálati televíziónak arra, hogy közvetítse a törvényhozás üléseit...
Kiskunmajsán legalábbis biztosan nem. Mint ahogy az a Tékozló Homárnak beküldött levélből kiderül, a kiskunmajsai strand nem sokat vacakolt a családi jegy kritériumainak meghatározásával, egyszerűbbnek tartották, ha az Alaptörvény szövegét veszik alapul. Az pedig világosan kimondja, hogy CSALÁD…..
Makkasz 2016.07.29 20:28:48
@Ballib cenzúrázók réme 16: Dehogy a strand talalta ki. Egy primitiv hulye aki a kiirasrol dontott, mert azt hitte igy benyal a kormanyanak, ill. az o izlesenek megfelelo lesz a kiiras. Portaslelkulet kormany iranti alazattal, es vegtelen butasaggal kombinalva.
Az a strand erdeke hogy ket gyereket ket felnottel beengedjen, azert van a kedvezmeny hogy vonzza a latogatokat. Ilyen primitiv barmokat.
Már az alaphelyzet is groteszk: Orbán minden nyáron leutazik a határon túli Tusnádfürdőre, hogy onnan köpködjön vissza a belpolitikai konkurenseinek, vagy újabban: a civilizált Európának. A Szabadegyetemnek becézett szellemi elfekvőben idén is OPNI-díjas állítások hangzottak el, melyeket majd az…..
Kevés dolog jellemzi jobban a mezei választópolgárt, mint az arányérzék döbbenetes, totális hiánya. Ilyen szellemi környezetben nyugodtan átírhatjuk a közkeletű mondást ("Csak nagyot érdemes hazudni"), így: csak nagyot érdemes lopni. Grafikonon ábrázoltuk a Fidesz elmúlt 6 évének néhány…..
Simicskó nertárselvtársminiszter kicsinálta a katonai ügyészek vádját. Jól betett nekik. Az egyetlen tisztességes lépésük lehetne a vádelejtés. Vagy ha felállnának és átadnák civil ügyészeknek az egyébként polgári és nem katonai bíróság előtt folyó lakás-ügyet, mert azt kívánná a becsület. Ez a per…..
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása   Azért ez most már nem stimmel sehogy sem. Ha a közgazdászokat elfogultnak tartanánk is, a nyílt pénzpiacnak csak hinnünk kell: a magyar állampapír olyan alacsony kamattal forog, amilyen csak a befektetésre ajánlott országok esetében fordul…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
Makkasz 2016.03.24 00:39:08
A horogkeresztet, más néven szvasztikát sokak hajlamosak a nácizmussal azonosítani. Azonban önkényuralmi jelképként való megjelenése előtt már sokan használták a pozitív jelentést hordozó, jószerencse jelképeként általánosan elfogadott motívumot...
Makkasz 2016.01.19 22:09:04
@Tom Bobb: Viszonylag nagy a valasztek hogy mas jeleket valassz magadnak, ezert nevetseges a betiltottak miatti sirankozas.
Ha a tarsadalom megerik ra (magyarok ellenkezo iranyba menetelnek), akkor a tiltasok ertelmuket vesztik. A horthyzmus, homann szoborallitas idejen nem eppen idoszeru a horgokereszt tiltasat butasagnak nevezni.
Ugyan a mai Oroszország és a vele egylényegű putyinizmus működési elveit, s világpolitikai és regionális szándékait eddig is lehetett ismerni, ritka pillanat az, amikor a faarcú Vlagyimir Putyin a lehető legnyíltabb kártyákkal játszik, és olyan egyszerű és egyértelmű szavakkal mondja el, mik a…..
           Az Európai Akkreditációs Együttműködés Tanácsa  (EA MLA Council) 2016. január 1.-i hatállyal megszüntette a magyar Nemzeti Akkreditációs Testület (NAT) tagságát (lásd még ezt a júniusi újságcikket) és közölte, hogy az Európai Akkreditációs Szerződés…..
Makkasz 2016.01.05 20:37:47
A szankciók nélkül már teljesen a Nyugattól függő, félgyarmati ország lennénk – állítja egy orosz közéleti szereplő.   Rosszul megy Oroszországnak. Ez derül ki a magyar sajtó igen jelentékeny részének közléseiből. Sőt, még annál is rosszabbul! Olyan rosszul megy…..
Makkasz 2015.11.24 12:16:42
@maxval bircaman BircaHang Média:

Teruletszerzo haboru: Ukrajna, Krim es kelet ukrajna, rengeteg halottal, tobbek kozt malaj gep lelovese.

Oroszorszag diktatura, akarcsak Magyarorszag. A vezeto a valasztasi szabalyok megvaltoztatasaval, media totalis eluralasaval tartja fenn hatalmat. Egyparti alkotmanymodositgatastol sem riad vissza. Szukseg eseten elveszi emberek vagyonat, ugyeszseg letartotztatasokrol a diktator (putyi es viktor) parancsara dont.

Putyin nem addig marad hatalmon amig megvalasztjak. Marad akkor is ha nem, es elmegy akkor is ha megvalasztanak. A diktator pozicio eletre, ill. dontesi kepesseg eljatszasanak vegeig, vagy legyozesig tart. Eloszor is a valasztas nem korlatozza, hiszen valasztasokat o maga befolyasolja (mediaeluralas, agymosas, lefizetes, szabalyvaltoztatas, legyilkoltatas - mind megtortent), tehat nincs szabad akarat. Masreszt ha lenne szabad akarat, hatalmat meg tudna tartani (akarcsak viktor, ha levaltanak ott vannak 9-12 evig a mindent megakadalyozot kulcspoziciokban kinevezettjei, pl. Polt. Nincs ez maskeppen oroszoknal sem). Masreszt viszont az emberi elet veges, es meg egyetlen diktatura, diktator hatalma sem tartott orokke.

Birkuci, harom marhasagot sikerult leirnod egyetlen kommentben. nem vagy rekorder, de azert szep.
                        „Jobb állva meghalni, mint térden csúszva élni.” (Emilio Zapata) Nem, nem, nem! Soha nem gondoltam volna, hogy én magam leszek a nemzet közellensége, mégis megtörtént. Soha, de soha nem gondoltam volna, hogy elítélt bűnözője leszek…..