Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VezetekSzerelo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Összeomlás 2010.02.06 12:01:00
  Az elmúlt napokban összeomlott a budapesti érdekeltségű - politikával aktív kapcsolatot ápoló - infrastrukturális-nagybefektetői & gazdasági-tanácsadói holdudvar kapcsolatrendszere Magyarországon. Olyan mértékű átrendeződés lehet Budapesten a jövőben, amire…..
update nov 5. 7:30: tegnap estére felpörögtek az események, Demszky Gábor a VEKE kérése cselekdett. Követjük a fejleményeket, amint történik előrelépés írunk róla. update nov 9. 15:54: Lényegében lőttek az összefüggő budai villamoshálózat kialakításának: http://nol.hu/…..
VezetekSzerelo 2009.11.04 16:06:30
@endre69: te mit olvasol barátom? poszt címében nincs moszkva tér, csak a tagek között. ott pedig azért van, mert itt két dologról beszélünk egyszerre. egyik a rakparti projekt, a másik összeköttetés, pedg török utcán keresztül valósulna meg, így a moszkva tér felé is átjárható lenne a hálózat...

m.blog.hu/va/varoskoz/image/vidra.gif
VezetekSzerelo 2009.11.04 16:46:56
@viragimado: egyetemen, amikor gazdasági kormányzást hallgattam, akkor azt tanultam, h azért nem szeretik a kis projekteket, mert ott nehezbb annyit összelopni, mint az egy nagyból :))
Úgy érzem, hogy csütörtökön kicsit túllőttem a célon, mert valószínűleg három napra szánták azt a munkát, amit én egy nap megcsináltam. Így volt is baj, mert senki nem tudott adni semmiféle munkát péntek délelőtt. Utána is csak olyat sikerült kitalálni Angee-nek, hogy…..
Üdvözlök Mindenkit!Előre szólok, hogy ma várhatóan kevésbé leszek bőszavú, mert alig sikerül a megfelelő sorrendben beütni a billenytyűket.Még mielőtt nagyon belevágnék, ezúton kívánok Kicsák Zolinak boldog születésnapot. Remélem, hogy olvassa, vagy ha nem, akkor magára…..
VezetekSzerelo 2009.05.19 09:05:33
Az alábbi képeket a Tékozló Homár kapta, ám a blogok közötti példás kooperáció iskolapéldájaként mi tesszük közzé. A beküldő, Gábor a XXII. keruleteben, az Angeli utcai 33-as busz megállóban vadászta az alábbi plakátokat, amelyek ugye az SZDSZ EP-kampányát hackelik…..