Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luciusz

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ugrás után mutatjuk a videót is. A helyi papot mindenképpen becserkészni kívánó fitnesszaktivista szerepében Ripli Zsuzsa látható, aki korábban vetkőzött sokat, most meg csak akkor, ha nagyon indokolt. A jelentben a pap azt mutatja meg, hogyan kell egy fuldoklót kimenteni a patakból, és ugyan…..
Luciusz 2016.12.29 01:22:41
@Lady Scarlett: A Doktor kalandjairól szól a sorozat. A Doktor egy másik bolygón született, ő egy időlord. A bolygója a Gallifrey elpusztult egy háborúban, de ő előtte ellopott egy időgépet, amivel utazgat térben és időben. A Doktor képes regenerálódni, ilyenkor új teste lesz, így már a tizenkettedik színész játssza a szerepet.
Este nyolckor kezdődik és 10-kor ér véget az idei Való Világ döntője az RTL II-n, amit vagy a kissé együgyű, de jólelkű Soma, vagy a sokat vetkőző sültbolond Vivi, vagy esetleg a semmilyen Gina nyer majd meg. A mi tippünk Soma, úgy, hogy Gina esik ki az első menetben. Tessen szavazni, ingyen…..
Nem a szavazatokkal kell manipulálni, a szavazókat kell terelgetni...
Luciusz 2016.11.29 20:52:49
@retrodj: Az elsőtől sem voltam elájulva, hogy mennyire jó, és persze én is kiismertem a forgatókönyvet már régen. Az irányított adásmenet lenne a legkisebb baj, ha lennének még jó versenyzők. De ez az évad színtelenre, szagtalanra sikeredett szerintem. Nincs megfelelő alapanyag amiből dolgozni lehetne, a mentorokkal szemben is szinte csak negatív kririkát lehet megfogalmazni, és a szerkesztőkből is kiveszett már a kreativitás, már nem tudnak semmi újat előhúzni. Nincs könnyű dolguk az tény, mert nagyon magasan van már az ingerküszöb az biztos. Mát tényleg a Tóth Gabinak kellene vetkőzni, vagy véletlen kiesnie az egyik mellének a sok ugrálása közben, hogy felkapjam a fejem :D
A műsor hétfőn este indul a Viasat3 műsorán este tíztől, és a lényege, ahogy az a fenti videóból is kiviláglott, hogy a szereplők egy szál semmiben ismerkednek meg egymással egy trópusi szigeten, és mire összemelegednének, érkezik egy vagy több csábító, és választani kell, és továbbmenni, és a végén…..
Bezony, az utolsó webizódban látjuk, amint Nick nézegeti kicsit értetlenkedve a furán leszálló gépet, aminek fedélzetéről valaki megmenekül majd, és a jövő hétfő induló második Fear-évadban állandó szereplő lesz. Az évadnyitó egyébként kurvajó lett, komolyan, lsz kritika is.  ..
Luciusz 2016.04.04 17:17:12
@Puffogó Kipufogó: Chrome, IE, Edge egyikben sincs se Adblock se más plugin. Mindegyikben csak fekete kép van, meg a lejátszógomb sora, de nem történik semmi. Amúgy minden frankó. Ilyennel még nem találkoztam sehol, csak itt ezeknél a webizódoknál. Úgyhogy gőzőm sincs. hogy mivan.
Luciusz 2016.04.05 14:25:51
@lumi888: Valoszínű, hogy geoblock lesz, más oka nem lehet. De legalább akkor kidobna egy üzenetet, hogy not available in your country, és akkor nem csodálkoznék, hogy miaf*sz van.
Fél perc, de olyan intenzív, hogy a könnyed kicsordul bele. Bazinagy sárkány, élőhalott király, nyúlák kamasz Stark-gyerek, gonosz Ramsay, ifjú Ned Stark, vak Arya, csata, kardozás, depresszió. Jó lesz ez az évad. Április 26-ig már csak 30-at kell aludni.   ..
Subba Vasárnapina: M.I.L.F 2009.09.20 16:34:00
Kezdőknek a M.I.L.F. fogalma, és illusztrációja babakocsival:  ..
Tudjuk, ínséges volt a múlt hét iwiw szempontjából, mea culpa, mea maxima culpa, de engesztelésképp itt egy jókora adag, szóval csemegézzetek kedvetekre. - Felmegy a cukra (miről beszél szegény asszony?) - Huhh - Végre egy felhasználó saját készítésű videóval - Kedvenc képem…..