Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázs1983

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira magyaros véget ért a hazai labdarúgó-bajnokság közvetítése körüli huzavona, hogyévek múlva tanítani fogják majd valami állami médiaakadémián: a jogok egy részéért nem kevés pénzt fizető Sport TV egy meccset sem adhat a hétvégi bohóckodásból, mert csak. Mindegy,…..
Balázs1983 2015.07.17 10:40:16
Ahogy aro is mondta, ezt majd javítsd sixx, csapatonként volt kb. 2500 néző:
www.worldfootball.net/attendance/hun-nb-i-2014-2015/1/
Amúgy meg baszódjon meg az MLSZ természetesen, hiszen ha már kifizetnek egy valag pénzt a közvetítési jogokért, akkor nyilván az a legokosabb döntés, hogy csak a felét használják, mert valami agyhalott kitalálta, hogy azért nincs néző a stadionban, mert a TV közvetíti a meccseket. Nem azért, mert idióta szurkolói kártya kell vagy mert szar a színvonal és ez sokakat távol tart.
Már várom, hogy mikor döbbennek rá, hogy ha nem meccsenként százezres közönsége van a meccsnek a TV-ben, hanem 2000 hozzám hasonló barom, aki még így is kimegy a stadionba, akkor a szponzorok is igen rövid úton el fognak takarodni a csapatoktól. Persze nem az olyanok, mint a Fővárosi Csatornázási Művek (Fradi) vagy az MVM (Paks, bár már múltkor otthagyták őket az azóta kiesett Dunaújvárosért), mert ha meglátom a reklámjukat, akkor nyilván felkapcsolom az összes lámpát és fosás után kétszer-háromszor is lehúzom a WC-t, mert támogatják a focit. Ja, nem...
Nem is olyan régen, a legdrágább ételek listája kapcsán írtunk a különlegességnek számító szerbiai szamársajtról, ami úgy tűnik a világ jelenleg első számú teniszezőjének is megindította a fantáziáját. Novak Djokovic jelenlegi tenisz világranglista-vezető, aki eddig…..
Nem akarom most megint az Andy Samberggel készült Dick in a Box (Fasz a dobozban) című videóklipet felemlegetni, inkább megmutatjuk a múlt hétvégi SNL-finálé egyik legjobb jelenetét Timberlake-kel, Kirsten Wiiggel és Lady Gagával. ..
Balázs1983 2011.05.24 17:24:59
@ktamas: Ugyanezt akartam én is linkelni:) A Dick in the box után megnézed a Motherlovert és elsírod magad a röhögéstől:)
 Professzor Pizka, köszönjük szépen. Itt a blogja is. Ráérünk, de kattintsatok oda neki. Repülőbuzi-tipológia   1. Az autóskártyás Harci repülőgépek az ő mániája, de módszerében teljesen az ovis autóskártyát követi. Meg a turbó rágót. (kulcsszavak: Ruf Turbo,…..
Balázs1983 2011.05.05 18:20:21
@mrbateman: Sírok a röhögéstől:))) Köszi!
PTinfo Zarándokmetró Mekkában 2010.11.16 06:59:00
November 13-án megnyitották Mekka első metróját, ami egyben egész Szaúd-Arábia első ilyen jellegű vasútja. A vonalnak egyetlen szerepe van, kiszolgálni azokat a zarándokokat, akik a Haddzsra, a mekkai zarándoklatra érkeznek, mely idén november 14. és 18. közé esik. Az új…..
Balázs1983 2010.11.16 11:07:16
@mestska: A 250 rijálos jegyár nem egy útra, hanem egy hétre vonatkozik: en.islamtoday.net/artshow-234-3843.htm
Így már azért nem olyan durva.
Az alábbi posztnak semmi köze a svéd félévemhez, de annyira fel vagyok indulva agyilag, hogy ha ezt nem írom meg, abból gyomorfekély lesz. Az én hibám tudom, de megnéztem ezt a videót, amit az indexen találtam. (Mindenki tekerjen 2:15-re, a lényeg ott kezdődik. Végignézni a klippet…..
Már csak néhány nap, és azokkal a kollégáiddal, osztálytársaiddal, szomszédjaiddal is a futballról fogsz beszélgetni, akik korábban olyan kijelentésekkel mértek súlyos csapást a nyúltagyadra, hogy „én mondjuk annyira nem követem a focit, de Del Piero miatt az olaszoknak…..
A hét elején a La Bicolor megérkezett a vébé-felkészülés második európai állomására, a festői Zell am See-be. A srácok persze nem a friss karintiai levegő, vagy a legendásan túlfűtött osztrák éjszakai élet miatt buszoztak át Walldorfból, hanem mert idáig sikerült…..
Közeledik a téves évad vége, egyre jobban szorul a hurok az eddig be nem rendelt sorozatok virtuális nyaka körül, van aki már el is köszönt a midseason-menet végén, de akad olyan széria is, ami még csak most fog bemutatkozni. Csatornánként nézzük meg, melyik sorozat imbolyog a…..
A pilotszezon lassan befejeződik, pár hét és a csatornák kezdik bejelenteni, mit rendelnek be sorozatra őszre illetve midseasonre, és mi az, amiből egyelőre nem lesz semmi. Remélhetőleg a tavalyi felhozatalnál jobb lesz az idei kiszivárogtatás, és május-június környékén már…..
Balázs1983 2010.04.20 00:52:23
@sixx: Az upfronts miatt érthető. A nyári dolgot azért gondoltam, mert azért csak jobb akár egy nagyon szar nézettség mellett is tesztelni, mint mondjuk 500 tesztnézőn, ha már úgyis elverték a pénzt a pilotra. Köszi a választ!
comment:com Instant get Hurley-baba 2010.03.25 11:30:00
Klasszikus bobblehead, azaz bólogatós fejű, asztali izé, karácsonyra király ajándék lenne...
Fel vagyok teljesen dobódva. Megnéztem, meghallgattam a neten dr. Gaudi-Nagy Tamás debreceni kampánybeszédét. És megvilágosultam. Az ügyvéd úr, leendő igazságügyi miniszterünk, felnyitotta a szemem. Bevallom őszintén, butuska kis agyammal a sok okos gondolata közül nem is tudtam…..
Mai posztunkban az elmúlt három évtized azon slágergyanús témáját járjuk körül egy kicsit, amely lassanként olyan médiastátuszra tett szert, mint egykoron a labdarúgás, az államháztartási reform, vagy a különféle fogyókúrás topikok: tényleg mindenki ért hozzá, de…..
Balázs1983 2010.03.22 13:00:08
Egy érdekes cikk a témában az Amerikában félistenként tisztelt Thomas Friedmantől: www.nytimes.com/2010/02/17/opinion/17friedman.html

Nagyon tetszik az első pont, hogy global warming helyett inkább global weirdingről kellene beszélni.

OFF: most vettem észre, hogy a jó öreg Jesse Ventura "leánykori" neve James George Janos és szlováknak tartja magát. Hatalmas bunkó egyébként az az ember, volt szerencsém a műsorához.

ON: szerintem egyértelműen az emberi tevékenységtől van. Az amerikaiak viszont kapálóznak ellene, hiszen akkor nem éreznék jól magukat a gusztustalanul nagy terepjáróikban. Szeretik magukat nagyon zöldnek gondolni, de közben szarnak az egészbe. Volt olyan osztálytársam kint, aki az egyik órán elkezdte önteni magából az okosságot, hogy nincs is globális felmelegedés stb. Az volt a legszebb, mikor a tanár feltette a kérdést, hogy egyetért-e mindenki azzal, hogy a szennyező fizessen, mindenki emelte a kezét, majd a következő percben megmutatta, hogy Európában mennyibe kerül a benzin majd megkérdezte, hogy akkor mit szólnának, ha holnaptól náluk is ennyi lenne. A sok ostoba amerikai elkezdett hőbörögni, hogy nem lehet, amúgy is válságban az autóipar meg különben is hogy gondolja ezt tanár úr. Mi nem amerikaiak meg röhögtünk rajtuk a tanárral együtt:)))

Tiboru, még a génmódosításról lenne jó egy írás, az egyik kedvenc konteóm. Jártam a Monsanto HQ-ben, életemben nem terelt még úgy ember, mint az ottaniak... A helyiek soha nem értették, hogy mi a problémám a kajájukkal, teljesen úgy álltak a dologhoz, mint a globális felmelegedéshez.
Mivel még mindig szabdságon vagyok, egy epizóddal lemaradva jönnek az epizódismertetők, jövő héttől visszaállunk rendes kerékvágásba.A Lost múlt heti epizódjára szavunk sem lehetett, a színvonal maradt a hatodik évadtól elvárható magas szinten, ismét kaptunk válaszokat és…..
Balázs1983 2010.02.24 14:58:24
Balázs1983 2010.02.24 17:27:16
@jackie b: Köszi a sört, a kedvenc márkám:)
Az oldal meg tényleg nagyon rendben van, hihetetlen mennyiségű sorozathoz vannak linkek.
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/15 Subject: Mozdulás szombaton To: Tom;Pallay Ervin;Peti;Soma Szevasztok! Jövő hétfőn leszek 34, ami tudom, hogy nem kerek, de egymás utáni számok és a legutóbbi ilyenen pont Ervinnel és Tomival ünnepeltünk, ha jól emlékszem az Új Vár klubban,…..
Balázs1983 2010.02.22 17:26:38
Sziasztok!   Lassan egy éve keresek állást, ugyanis tavaly érettségiztem egy vendéglátóipari szakközépiskolában. Eddig sehova nem vettek fel és egyre inkább úgy gondolom, ez a külsőmnek köszönhető.   Elég sok tetoválás van rajtam, mindkét karomon, illetve  a…..
Zala, Tolna és Baranya járhatatlan a hótorlaszok miatt, úgyhogy esti programnak marad a házibuli, a gyerekkel legózás vagy a tévé. Az m2 már délután elkezdi a retró blokkot: 14:55-től Sztankay István és Antal Imre konspirál kettős ügynökként a nemzetveszejtő imperialisták és…..
Balázs1983 2010.02.13 21:44:32
@Pikk Dáma ♠: Ja, végig a Eurosporton néztem a megnyitót, csak mikor bent meggyújtották, Gretzky meg úton volt kifelé, akkor Szabó Gábor meg Horváth Mariann nem igazán vágta, hogy mi a helyzet, mert vágóképnek éjszakai légifelvételeket adtak Vancouverről. Átkapcsoltam, hogy megnézzem, hogy csak a Eurosportnál van-e gond v. máshol is, erre látom, hogy megkezdték azt a takony műsort. Mikor visszajött a kép a Eurosporton, akkor próbaképp még visszanéztem, de nem, ők feladták...
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
Balázs1983 2010.02.05 17:58:32
Azt már jó régen megírtam, hogy a 2006-os futball-világbajnokság RTL-es közvetítései alkalmából viszonylag kevés szeretetet kapott Léderer Ákos sportriporter megtalálta a helyét, amikor rábízták a Fehérvár EBEL-meccseinek kommentálását. A fiatalember érti a hokit, ritkán…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.02.01 09:30:00
Kiakadtak az amerikai bulvárlapok, és valahol azért joggal: a Gossip Girl egyik szereplője, Taylor Momsen a forgatáson dohányzott, tizenhat éves korát meghazudtoló magabiztossággal, és egy fotós persze pont akkor járt arra. Szerencséjére nem én, mert kiverem a kezéből.…..
Az első négy perc kikerült az internetre, csak az klikkoljon, aki nem bírja kivárni a keddet! Ez az utolsó posztom ma, spoliereket mégsem teszek ki, mert akkor nekem is el kellene olvasnom őket, és azt nem akarom. Szerda reggel 5-re minden kiderül. ..
Egy fokkal azért  ez már jobb, mint az eddigiek, meg is jött a kedvem újranézni az első évadot. A videó előtt látható fotón vajon miért pont Locke, Jin, Claire és Kate néz lefelé???   ..
Mégis van abban valami jó, hogy az MSZP fojtogatja a Magyar Televíziót, már persze azon kívül, hogy a Napkelte eltűnt a képernyőről. Úgy néz ki, hogy mégis folytatódik a Tűzvonalban, amit a harmadik évad után pénzhiány miatt fejezett be idén májusban az MTV. Bordás ezredes…..
Balázs1983 2009.12.01 02:39:30