Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netanyó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boldog Anna jó pár éve rész az érdi közéletnek, nagyjából mindenki úgy tudta régebben, hogy T. Mészáros “embere.” Éppen ezért volt érdekes, hogy Csőzikék hatalomra kerülésekor nem küldték el, Boldog maradt. Egészen a múlt közgyűlésig, amikor is nem szavazták meg, hogy ő legyen az Érdi Sport Kft…..
Az Üvegplafon nőjogi portál az elhallgattatás híve, ezt üzeni a nőknek. Marton Lászlóval eltemette a közvélemény és média azt, amit Vári György most felszínre hozott: a beismerést és kibeszélést.  Vári György, idén 41 éves irodalomtörténész, újságíró, 2010-ben az LMP angyalföldi képviselőjelöltje…..
Kedves migránsok, migránsvédők és Facebookon sápítozó wannabe migránsvédők, talán még senkitől nem hallottátok, és én leszek az első, aki a rossz hírt közli veletek: senkinek nincs "joga" a jobb élethez. Együttérzek a menekültekkel. Ezt nem iróniából írom. Szívből…..
netanyó 2015.09.10 16:08:29
www.youtube.com/watch?v=cEoErm26R5c

Csak békét és szabadságot kerestek, megvették a jegyüket Münchenbe, azt hitték, Európa segít rajtuk
netanyó 2015.09.10 15:16:02
@John Nethem:

De, azt gondolom, hogy kötelességünk, hogy megteremtsük nekik a jobb élet LEhETŐSÉGÉT!
Hogy a kint dolgozó magyarok jó része vissza akar jönni, én ebben nem vagyok biztos. Milyen egzakt számokat tudsz mutatni?

A gettósodás (Manchester) nem ok arra, hogy megtagadjuk a lehetőséget arra, hogy integrálódjanak.

Nem tartom bűnnek, hogy ha valaki, aki 13 éve él külföldön, nem sajátította el az ország nyelvét. Ettől még hasznos ember lehet.

Nem gondolod komolyan, hogy a romák mentek ki Gorenje műtőgépet vásárolni kocsival Ausztriába. Amikor kocsija sem minden nemromának volt. Sőt! Tudod-e hogyan lehetett akkor kocsija valakinek? Nézz utána! Sajnos, jellemző a mentalitás: ha valaki hibás, ha valaki lop, az csak roma lehet.
Ami meg a jogok és kötelességeket illeti, szerintem nagyon rosszul tudod, hogy a menekültnek csak kötelessége van.

Egy olyan országban, ahol a törvényeket utólag hozzák (most is a menekültügyben), ott komolytalan a törvények betartására hivatkozni, mert nevetséges. Mondom én, aki - talán túlságosan is - a törvények tisztelője vagyok.