Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gr3ml1n

110 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
technologic 2013.01.29 16:02:31
You don't know it yet, but I got to own a 920, and I have it for more than a month now, and I still haven't wrote about it since! I promise it will change soon! Stay tuned Bár még nem is tudjátok nem rég, megvettem a vadiúj Lumia 920, és most már, kicsit több mint 1 hónapja élvezem a…..
technologic Lumia 820 2013.01.29 15:57:22
Hopefully, pretty soon, I will get my hands on a Nokia Lumia 820! Posts about it, with photos, and also test about 920 coming soon! Stay tuned Remélhetőleg hamarosan egy Nokia Lumia 820 kerül a kezeim közé. Bejegyzések, tesztek, fotók hamarosan! Lumia 920 tesztek is jönnek. ..
Két nagyon érdekes statisztikába botlottam, mindkettő a tabletpiac diadalmenetét hirdeti látványosan. Ami kevésbé triviális, hogy éppen ebből fakadóan a tablet-forradalom törvényszerű kiterjedtségét és emiatt közelgő végét mutatják. A fenntarthatatlannak tűnő növekedés…..
Like a child at christmas eve, I was opening the Nokia Lumia 900. It came in a small blue box. As I opened the box my first opinion was, “Whoa that’s huge.” It wasn’t just huge, I slowly lifted out and felt that it is heavy, solid, no clicks and clacks anywhere, it’s a massive phone. With…..
Almost a week now, I have experienced something truly amazing. Thanks to Nokia, I have a Nokia Lumia 900, in my own hands, for two weeks. I decided that since they were this nice, the least I can do is to write a review, post some pictures and if I could spare some free time give the camera a…..
technologic technologic 2012.10.17 15:45:43
I guess I should present something special for the first post on technologic. As you can see in the description and title, this blog should be about reviews, brand new technologies, and the latest news from the world of innovation, informatics, and more. First off my name is Mark, nickname gr3ml1n.…..
 Régóta írok a kis könyvecskémbe egy történetet, és most leültem végre a gép elé, csokival, fülhallgatóval amiből Yonderboi szól, és másfél liter citromos vízzel, hogy digitalizáljam a történetet. Mivel cím ötlet még nincs, ezért "Badly broken…..
  2 hónappal később…Alex és Allie másnap szakítottak. A lány sírva kérte Alexet hogy ne legyen ilyen, és egyszer megtörténhet az ilyen, de Alex rosszul volt már a gondolattól is amit látott aznap. Alex megcsókolta és hátat fordított neki.…..
 Alex otthon, a kanapén feküdt, valami teljesen értelmetlen sorozatot nézve. 1 hete derült ki hogy Allie szülei elválnak. Allie először sírt, aztán nevetett, káromkodott, cigizett, de végül is mostanra teljes mértékbe helyre jött. Sőt. Ma elment bulizni 2…..
 This is only a plan. I hadn't had any idea, I just grab a pen on the tram and write down what is on my mind. sorry about it. I'm nothing. I can be anything.If this sentence is true, you could be anybody in the matter of seconds.But why would I want to be anybody else? In fact, why…..
 Tudod, az hogy ha szeretsz, vagy csak kedvelsz valakit, az olyan mint a magasugrás. Futsz, ugrasz, repülsz, leérkezel.  Ahogy futsz, erőt és sebességet gyűjtesz, pont úgy mint amikor egy kapcsolatot keresel, vagy épp felgyógyulsz egy régi emlékből. A fejedben a…..
 -A tegnap esti zavargásokban 4 ember vesztette életét, ebből egy az épp szolgálatát teljesítő rendőr. Több mint 100 embert letartoztattak és eljárás indul ellenük...Alex a reggeli híradót bemondó 30 év körüli nő hangjára ébrett. Megdörzsölte a szemét, és az órára…..
  Last Call part 1  Eddig történt: "Estére, amint lemegy a nap hatalmas zavargások várhatóak kérjük maradjanak otthon"Közölte a hiradó, mikor késő délután Alex és Allie egymás mellett ültek a kanapén a hireket nézve. Alex hirtelen hívást…..
Uploaded with ImageShack.us..
Alex Middleton történetei csakugy 2011.04.25 20:07:17
 4 hónappal a tüntetés után...  Fejem mélyen a párnába nyomva feküdtem. Késő délután lehetett. Fájt a fejem, és az egész testem, vagy 3szor nehezebbnek tünt mint általában.  Lehunytam a szemem, és csak hallgattam a világ hangjait, a nehézkes, vaskos, párás…..
 A városban 17 civil szervezet kérvényezett tüntetési engedélyt, ebből csupán 5 kapta meg az engedélyt, és szabályozva lett, hogy egy eseményen nem tartozkodhatt több mint 2000 ember. A rendőr kapitány a következőt nyilatkozta.  -Fontos este ez számunkra, és nem…..
 Allie egyik gurulós székében ültem, félmeztelenül. Csak forogtam körbe körbe vele, miközben gondolkodtam. A fények sebbesen száguldtak el előttem, miközbe én meg nagyokat mosolyogtam az egészen. Úgy viselkedtem mint egy 8 éves. Majd aztán megállitottam a széket.…..
 Az elöző részek tartalmából: Alex Middleton. 15 éves fiú. Épp suliba tartott mikor meglátta a volt barátnőjét, aki még mindig elképesztő jól nézett ki. Kék szem, hosszú barna haj, vörös ajkak. Még mindig gyerekesnek tünt egy cseppet, de mégis megváltozott. Szóba se…..
 A telefon megremegett, és hangos zenét kezdett árasztani szerte a szobába.  Alex pont mellette aludt. Lassan elkezdett a telefon felé kapkodni hogy kikapcsolja végre. Mire megtalálta a zene már üvőltött, és Alex szeméből is eltüntette már a kedves és puha alvás…..
 Bocsánat hogy ezer éve nem írtam. Elfoglalt voltam. Vagy csak túl tökéletes életet éltem? Nem tudom, de már vagy fél éve nem adtam értelmes életjelet magamról. Hiányoztam? Annyi dolog történt velem, elnem fogod hinni. Például, barátnőm van. Ne ne mond hogy megint, ő…..
Bigyóblog Játék a Bigyóshoppal! 2011.04.04 10:05:00
Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel néhány szuper ajándékot. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik bigyóshopos termék tetszik a legjobban és miért (bármelyiket választhatod a bolt kínálatából). Kommenteld (és linkeld) ide és máris esélyes vagy a három ajándék…..
gr3ml1n 2011.04.06 22:16:29
bigyoshop.hu/?q=products/show/hordozhato-scanner

Nekem ez a hordozható szkenner tetszik nagyon. Elég Bondos. James Bondos.
Meglepő híreket közölt egy híres, és a témában bennfentes újságíró. Szerinte a Nokia tárgyalásokat folytat a Windows Phone 7 oprendszer alkalmazásáról a Microsofttal.    Úgy érzem a lépéssel nagy mértékben növelhetik az okostelefon eladásaikat. Erre igencsak…..
Alex Middleton történetei 2010.12.04 23:35:23
  Úgy érzem készen állok. Írj kommentet ha kíváncsi vagy az eddigi 6400 szavas könyv kezdeményemre. FIGYELEM TELE VAN NYELVTANI ÉS HELYESÍRÁSI HIBÁKKAL A WORD NYELVTANI JAVÍTÓJA UTÁN IS, AMITŐL EL KELL TEKINTENI!  NÉHOL LOGIKAI ÉS FOGALMAZÁSI…..
UPDATE - 2010.12.30.A fődíjat a Lengyelország ma blog nyerte, a 100 db szörny nyerteseit emailben értesítettük. A nyerteseknek gratulálunk, üdv, Blog.huDrága Bloggerek!Nyereményjáték-cunamink újabb hullámában most egy Navigon 2210 GPS navit, vagy egy korábbi játékban…..
gr3ml1n 2010.11.29 18:54:32