Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stupido_Girl

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
István megerősítette múltkori információnkat, azazhogy minden eddiginél arcátlanabb pótdíjfizetési rendszer nem a véletlen következménye a Wizzairnél: Évente 6-8 alkalommal utaztam a Wizzairrel, decemberben volt az utolsó utazásom a velük. A reptéren kedves földi…..
A MÁV-nak sikerült elérnie, hogy évtizedek stabilan posztszocialista minőségű szolgáltatása mellett újabb kellemetlenséggel tesztelje kitartó ügyfelei türelmét: Megérkezett a válasz a MÁV-tól a kérdésemre, miszerint milyen megfontolásból szüntették meg a retúr jegy…..
Bár elvileg a drága Lisztferihegy miatt csökkenti a járatai számát a Ryanair, K.B. azt tapasztalta, hogy a józan paraszti észnek nem biztos, hogy túl sok köze van a tervezéshez. A Homár nem talált vasárnap reggeli járatot, csak délutánit, de annak sincs túl sok értelme a hétfő…..
Most hogy a nyerőgépezést terrorveszélyre hivatkozva betiltották, talán ideje lenne a tahóságot is belefogalmazni az új Btk.-ba. A Kika biztonsági őre egyelőre nem kap első fokon háromnapos facebookos alázást az empátia teljes hiánya miatt bekövetkezett 8 napon belül gyógyuló…..
MrMojo egész újlipótvárosi társasházának lakásonként 50000 ezer forintot kellene befizetnie a Díjbeszedőnek. 5 éven keresztül ugyanis egyik szolgáltató sem volt hajlandó kikapcsolni a villanyt/gázt a gondnoki lakásban, pedig többször is jelezték az illegális lakásfoglalást…..
Egészen elképesztő gyakorlatra derült fény a soproni OBI-ban. Éva férjét rajtakapták a zsebében maradt, otthonról hozott 349 forint értékű szőnyegvágóval, amin egyértelműen látszott, hogy használt. Ennek ellenére a biztonsági őr rendőrt hívott, és feljelentette a…..
Naiv ügyfél nem vette figyelembe a jeleket, és annak ellenére pontyot rendelt az egyik Bécsiszelet vendéglőben, hogy nem volt. Vagyis pontyosított fogast kapott kedvezményes az előbbi árában, aminek gyógyszerezés lett a vége: Tegnap este voltam a párommal a Bécsiszelet…..
A fokozatosan kibontakozó parkolási armageddon nyomán újra ér panaszkodni. Kiváló példa a káoszra, hogy a XII. kerületben a régóta fizetős helyeken új önkormányzati cég szed pénzt, míg a 2006 óta fizetős utcákban a Centrum, még 4 évig. Örülni nagyon nincs minek, hiszen az…..
Úgy tűnik, vannak helyek, ahol a besurranó tolvajok telepatikus összeköttetést tartanak fent a szálloda portájával, ezért pont a szobába becuccolás után már ki is tudják rámolni a T. vendégeket. Naiv ügyfelet a Petneházi Clubhotelben érte a besurranás: Itt olvastam a…..
A Lehel Csarnokban nem lehet biciklit tolni se, bár ez sehol nincs kiiírva. Botrány! Tisztelt Üzemeltető! A mai reggel folyamán, 2012.04.04.-én kerékpárral közelítettem meg a csarnokot, majd a csarnok egyik Váci úti oldalsó bejáratánál leszállva, a kerékpárt magam mellett…..
Stupido_Girl 2012.04.08 14:27:07
@Manyecska: Cuki kutyusok :)
Stupido_Girl 2012.04.08 22:02:17
@oregember nem venember: Összepecsmegeled és rendbe is rakod? Ohh, bár csak mindenki ilyen lenne! :)
Megyek is kedden francia karmokat csináltatni. Erőt veszek magamon. Tavaly kerek 3 hónapig bírtam elviselni.
Most, hogy ilyen olajozott a kommunikáció a Homár olvasói és a BKK között, érkezett egy újabb felvetés. Bogoj a 4-6-os villamos vonalán történt lámpaátállítást nem érti. Az eddigi villamos után rohanás helyett most kénytelen megvárni a következőt, visszafelé…..
Sajnos az az igazság, hogy akármilyen felületen is találkozon két humanoid, a csalás esélye mindkét oldalon alapból 50%. Ezért aztán az ember kénytelen óvatosan és körültekintően eljárni olyankor, ha például nem látja a másik embert. Ez naiv ügyfélnek nem sikerült. Az…..
Talán mégis jobb lenne, ha gyorsan csődbe menne a BKV, akkor a kabáttépő trollokra se lenne pénz: Két jegyem volt, egyiket az Örsön kilukasztottam, rögtön szemrevételezte az ott álló ellenőr. Bólintott és tovább engedett a metróra. Leszálltam az Astorián, ott elém állt egy…..
Kacort hiába veti fel a pénz, a Duna House ingatlanközvetítőit nem bírja rávenni, hogy megnézzék a kiszemelt ingatlant: Azon szerencsések közé tartozom, aki megengedheti magának, hogy ingatlant vegyen manapság. A keresési szempontjaimnak kevés ingatlan felel meg, kénytelen vagyok…..
A viszonteladói T-pontokkal egyáltalán nem törődik az extelefonmonopólium, ezért lehetséges, hogy rengeteg helyen retardáltakat alkalmaznak. Akik új telefon vásárlásakor nem próbálják ki, hogy tényleg működik, bekerülnek a végtelenségig szervizelős történetbe. Hihetetlen,…..
Loretta egy már-már néphagyománynak számító lehúzást szopott be. A "kéne még X pénz, hogy hazajussak" metódus mára odáig fejlődött, hogy valódinak tűnő bankszámlakivonatot is photoshoppolnak az áldozatnak (hogy vissszautalták a kölcsönt), amin már csak a…..
Stupido_Girl 2011.12.04 16:45:04
@Kandabula: Milyen útvonalon szoktál közlekedni, és miről lehet felismerni?
Ha már a kihelyezett offline tudakozónak sem hihet az ember, akkor kinek?Szolnok, 2011.11.26 szombat 11 óra pár perc. Vasútállomás, volán tudakozó épülete. Érdeklődöm milyen járattal lehet eljutni a Megyei Kórházhoz, és mindeközben veszek két jegyet (oda-vissza). Mondja a Muki…..
Stupido_Girl 2011.12.01 20:37:31
Nem lehet könnyű politikusnak és népszerűnek lenni egyszerre, de van néhány politikus, aki erre akaratlanul is rájátszik, és mindent megtesz, hogy népszerűtlen legyen. Kik lehetnek ők, és ki ezek közül a legellenszenvesebb? Összeállítottam egy listát,melyen nemcsak fideszes, de…..
A Homárnak egyet kell értenie DD-vel, ez minden idők eddigi legpofátlanabb Facebook-promóciós megoldása. Az ittas állapotba került vendégeket a helyszínen felkínált laptopon beléptetik Facebook-profiljukba, majd a kolléganő szétlájkolja az összes kapcsolódó szervezetet és…..
Stupido_Girl 2011.11.29 23:48:35
@atpijkamo: A feltöltésnek és fogásnak van valamilyen speciális technikája? Úgy látszik, le vagyok maradva. Légyszíves világosíts fel, mert nem szeretném, ha felrobbanna a telefonom a tudatlanságom miatt.
Stupido_Girl 2011.11.30 00:24:44
@atpijkamo: Ez a két töltős dolog tetszik, beszerzek egyet. De a téma a repülőn robbanós iphone volt eredetileg, és nem hinném, hogy ott töltötte volna a telefont az illető.
Stupido_Girl 2011.11.30 21:39:34
@Xezs: Nyilvánvaló, hogy ritkábban történik meg, csak éppen pont most volt egy ilyen eset.
Igazán sajnálom, hogy ennyi indulatot tudtam belőled kiváltani, hogy baromarcúnak nevezz.
Vegyél be egy nyugtatót, és menj aludni.
Jó éjt és szép álmokat.
Ki mondja meg a pondrónak, hogy pondró? - tette fel a kérdést egy masszőrhölgy az előző posztban. Mivel nem akadt jelentkező, megkérdeztük néhány kedves ismerős szolgáltatót, vállalná-e? Kitana vállalta, ezért felkértük: mondja el, mivel húzzák ki a gyufát a kedves vendégek…..
Talán nem kell ecsetelni, egy online áruházban mennyire hasznosak a valódi humán júzerektől származó értékelések. A Librinél azonban nem ez a szempont, hanem hogy jó színben tűnjenek fel a könyvek. Szerencsére Mooney nekünk is átlőtte véleményét, ami oda nem volt jó, így…..
Stupido_Girl 2011.09.16 13:49:17
A győri VPOP sajátos működésébe tekinthetünk bele hazatelepülő ügyfél leveléből. Az 50%-os regadó-kedvezmény szerintük csak érvényes külföldi műszaki vizsgával adható meg, a friss törvény pedig nem átgondolt, ezért nem is érvényes. Hát már Schmitt Pál kézjegye sem…..
Andráséknak sikerült elcsípniük a nyár egyik utolsó legmelegebb napját, amit nyilván a strandtolvajok sem hagytak ki. A Palatinusban egy sor öltözőszekrényt kipucoltak tegnap, de egyéb helyeken sem tétlenkedtek. A ruhák és az iratok végül meglettek, de a strand személyzete…..
Mostanában mintha szaporodnának az olyan DHL-es sztorik, ahol az elvárható minimumot sem sikerül teljesítenie a csomagküldő szolgálatnak. Hiába próbálják meg 3x kézbesíteni a csomagot, ha nem csengetnek be, hogy otthon vannak-e, vagy ha meg sem találják a házszámot. Ez már lassan…..
Stupido_Girl 2011.08.25 01:04:37