Regisztráció Blogot indítok
Adatok
riki tiki

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Edda Works 2008.12.25 18:59:00
Az emberek többsége azért utálja a múltat, mert változtatni azon már nem lehet. Pedig pont ez a jó benne, ráadásul rengeteg vicces pillanattól fosztanának meg bennünket. Vajon Attis kiradírozná ezt a fellépését? ..
Közeleg a karácsony, a szeretet és mint alant kiderül, a szakítás ünnepe. A jó ajándék fontos.   A kép illusztráció és innen loptuk Bla- bla- bla és már ettől is rövidebb a szöveg:)   Pontosan nem tudom megmondani, hogy mikor történet az eset és nem is…..
Sefüle Sefarka innen a közelből hozott félrefordítást:a Velvet sztem pályázik a leghülyébb félrefordító díjára - nálam sikerrel.http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2008/11/25/jordan_ferjenek_farka_napsutotte_1/"Akinek mindez nem elég az azt is megtudhatja, hogy Andre inkább a…..
Ha férfi vagy, légy férfi, S ne hitvány gyönge báb, Mit kény és kedv szerint lök A sors idébb-odább. Félénk eb a sors, csak csahol; A bátraktól szalad, Kik szembeszállanak vele... Azért ne hagyd magad! Ha férfi vagy, légy férfi, S ne szád hirdesse ezt, Minden Demosthenesnél…..
Ki mit vágott már hozzá a másikhoz? Én egyszer egy húszforintost, mérges voltam.     Kedves Szakitos,   Elnezest, nincsenek ekezeteim. Egy regebbi tortenet: Hosszu 4 eves a vegen mar dogunalmas kapcsolat utan osszejottem egy nagyon porgos izgi pasival, osszekoltozes,…..
riki tiki 2008.11.05 12:46:12
Egy esetben követnék el brutális, belezéses gyilkosságot, ha a csajomra rámászna előttem egy csávó. Ez az a pont, ahonnan nincs vissza. Már most felidegesítettem magam.Innen loptukSzeretnék veletek megoszatni egy történetet aminek még nincs vége és talán néhány tanács is jól…..
Nagy ötlet volt beküldeni a műdzsungelbe Fekete Pákót. Mondjuk nem is volt más kéznél, Benkő Dánielt már nem lehetett, ő már lengette eleget a brét ebben a műsorban, Kiszel Tünde nem vállalná, Anettka meg már nem a régi, úgyhogy maradt Pákó. Egész héten ígérték…..
riki tiki 2008.11.02 09:00:46
Nem úgy volt, hogy idén januárban a heil hitlerezés után letiltották ezt a szerencsétlent?
"Az RTL Klub ugyanis közleményt adott ki arról, hogy a fekete énekes ezentúl nemkívánatos személyiség a képernyőjén"
www.blikk.hu/cikk.php?cikk=90646

Nincs azzal bajom, hogy újra látható Pákó, nézze, aki akarja, ő meg keressen egy kis pénzt, csupán PR szempontból nem értem, hogy a kedves RTL Klub miért csinál segget a szájából.
Az év legviccesebb levélváltása címre hajt a VMJ által beküldött kézírásos érdeklődés, majd a Pappas autó erre adott hivatalos válasza. Igazi folklórkincs, tök mindegy, hogy valódi-e, de majd azért igyekszem megtudni. Fent a nyitó levél, hajtás után a válasz és VMJ…..
Ha valami egyszer összetartozott, akkor az vajon mindig szétválaszthatatlan lesz? Sziasztok! Nagyon régóta olvasom a blogot, de számomra az én sztorim alegszomorúbb még mindíg:) És arról szól, ami a cím: szakíts, ha bírsz.És én nem tudok,lélekben semmiképpen.Nagyon rövid…..
Csodás, éveken áthúzódó szakítás: én úgy értem, hogy sztár is van a dologban (ezért összejön az egyik „előadóval”, jól elvannak egész este), majd a szemét testvér lenyúlja, és a végére és a végére még bejön ez az iwiw, ezekért a posztokért érdemes…..
A legjobb a sztoriban: a barátok is tudtak róla, a lány családja is tudott róla, mégsem szólt senki sem a csávónak, hogy többszereplős a történet. A whisky azonban ilyenkor is jóbarátja a szakítósnak. Megismerkedtem egy akkor még csodálatosnak hitt lánnyal,nevezzük el…..
Társkeresős paraolánkban a férfi nem bír, nem tud szakítani, mert az nem az ő műfaja. Helyette lelép, eltűnik, mint szürke szamár abban a bizonyos ködben. A lány meg csak vár, a társkeresőn nyomoz a csávó után. Mi a tanulság? Ne ismerkedj társkeresőn, hányszor mondjuk…..
Szombatra egy kivesézésre váró történetet kaptok, mert ilyenkor biztos szívesebben elemeztek ti is. A fiú találkozik egy lánnyal, még szerelem is van, de az igazán balek nem az, aki elengedi a csajt, hanem aki egyáltalán nem ismeri fel, ogy élete szerelmével van dolga. UTána csak…..
Nagyon reggel van a tegnapi szakítósbuli után, ahol reményeim szerint többen jöttek össze, mint szakítottak. Még a kossuth rádiónak is nyilatkoznunk kellett a bloggerbarátainkkal. A mai sztoriban van szemét csávó, érzelmes lány, meg még egy srác, és ugyanaz a lány. Lássuk be,…..
Imádom a spenótot, az egyik kedvenc ételem! És tényleg fontos a jó fokhagyma! Na de hogy emiatt szakítani? Mondjuk így legalább nem volt gond utána a csókolózással. Már csak 10 nap van hátra: 1 év szakítás!A címkéket meghagyom nektek, akasztgasstok a történetre mindenfélét.…..
A mai történetünkben egy bugyi nélküli cigánykerekezésről is szó lesz, de ami igazán érdekes, az a szemnek láthatatlan. Szexistennő, Dvorák a neved! Megjegyzem, soha nem lett még ilyen gyorsan kedvencem egy zenész sem. Sziaszok Szakítósok, Az utolsó történetemet küldöm-…..
Most azt hiszitek, szombatra valami megúszós poszt jön, de nem! Egy olyan nápolyi lekoptató szöveggel készültünk a szombat délután Nápolyba induló turistabuszon utazóknak, amivel semmilyen meglepetés nem érheti őket a nyaralás alatt. Szia Szakítósblog!Nálam ezek a közelmúlt…..
A megismerkedés izgalma, az egymásratalálás öröme, hogy igen, ez most tényleg az, végre, megtaláltuk az igazit, és aztán az igazi, nagy, kegyetlen pofon, és a címben jelzett felismerés, bang. 1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok már. Június 10-én, egy hét múlva…..