Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faszba a sok balfékkel mán hát

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Tesco-Taigetosz 2008.02.19 15:21:00
 Van itt ez a kis magyar hír, voltaképpen olyan nagy hírértéke nincs, mert ebben élünk. Ez a rögvalóság, és ami még rosszabb: ez lesz tíz év múlva is. Csak akkor a vak honfitársunk kap még egy sallert is hozzá, a kutyát ott helyben elaltatják, az elszállítását…..
faszba a sok balfékkel mán hát 2008.02.19 17:51:21
Nem tudom valaki figyelmesen olvasta-e a cikket?! Az "szegény vak" neve Orsós. Ez egy tipikus név...
Haver a Tescoban dolgozik, szokott mesélni.
Nem csak ezt a tömény populista szart amit a blogokon és egyébb helyeken lehet olvasni, amivel mossák az emberek rövidlátó agyát, hogy a multi így meg úgy... Ahhoz egy bolt úgy nézzen ki ahogy ki kell nézzen sokat kell melózni és azt is meg kell akadályozni, hogy ne lopják szét!!!
Ídéznék néhány szemelvényt a rögvalóságból:
1. A biciklitárolót ÓRÁNKÉNT, menetrendszerűen szokták "ellenőrizni".
2. Van egy új biztonsági őrünk, már az első este után tudták hol lakik, másnap a parkolóban megvárták és eme apró tényre emlékeztették is. Mivel a srác bankban is dolgozik így LEHET nála éles lőfegyver. Ennek prezentálása után máris ÚR jelzőt adott neki a kb. 10 fős társaság, és amikor szolgálatban van valahogy nyugottabb az élet a boltban...
3. Az elemek/töltők leltározása mindig legalább 40% hiányt mutat.
4. Amikor a Plamza tévét próbálták öten kivinni és az x RFID-ből csak 3 hiányzott...
n+1. Nem tudsz újat mondani, ahhoz a te képzelőerőd és fantázád KEVÉS!

Szerencsétlen Sanyi bácsi pedig valszeg egy szervezet banda tagja/áldozata. Ezen tipikus nevű embereket szarszemét szar alakok használják ki. Mivel vak ideális arra, hogy a x-edszerre is beküldjék, ha bizonsági őr el is kapja és adott értékhatár alatt van, akkor "mehet még egy kört"... Ha meg kirakja az őr az x-edik után akkor meg van ez a szar meg mindenki veri a tam-tamot, hogy a jogok, a szegény vakok meg a faszom...

Szerintem a TESCO-ban is emberek dolgoznak és ha egy vak ember emberi módon segítséget kér, annak adnak is. De ha pedig az "abba kéne mán ezt hágyni Sányikám" effekt van, akkor meg igazuk van a TESCO-soknak.
Tudjuk, ínséges volt a múlt hét iwiw szempontjából, mea culpa, mea maxima culpa, de engesztelésképp itt egy jókora adag, szóval csemegézzetek kedvetekre. - Felmegy a cukra (miről beszél szegény asszony?) - Huhh - Végre egy felhasználó saját készítésű videóval - Kedvenc képem…..