Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bibi_passz

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A volt kormányzó karaktergyilkosság áldozata, a zsidóknak jobban kellene méltányolniuk - ezt tervezte elmondani a fideszes parlamenti alelnök az emlékmisén. ..
bibi_passz 2018.01.30 20:50:39
@FCUK18: Véleményem szerint előb olvasnod kellene, és tanulni (töreténelmet és mást is, és csak azután folytass ilyen szómenéseket. Még azt sem érted, amit te írtál le. :(
A politika megbukott, a média egy hangyányit jobb megítélés alá esik. A legfontosabb a boldogság. Ezek a legfontosabb jellemzői a 20. század végén és az ezredfordulón született fiataloknak – derült ki a Generation What? programból, amelyet az Európai Rádió- és TV-szövetség (EBU) kezdeményezett a La…..
A fideszes Vitányi István annyi üzemanyagköltséget számolt el 2016-ban, amennyivel kétszer megkerülhette volna a Földet – derült ki az Országgyűlés Hivatalának adataiból, amiket a Bors publikált...
Sokan a dolgok internete széleskörű elterjedését tévesen csak a szigorúan vett számítástechnika területére értik - ám ez ma már jócskán átlóg minden más szegmensére is az életünknek. Ebbe nem csak a játékkonzolos, okos hűtős okos riasztós okos érzékelős okos otthonokat, meg napjaink hackelésének…..
Gyakran felmerül egy egyszerű kérdés: éjjel rendelkezésre áll-e a napenergiával megtermelt áram? Túlegyszerűsítve úgy is szokták ezt kérdezni, hogy éjszaka süt-e a nap, de ez félreértésekre adhat okot, így járjuk körbe ennél alaposabban a témát. Ennek során többek között szó esik napelemekről,…..
bibi_passz 2016.11.16 11:56:10
@Gasset Ortega: Tetszik: engem minősítesz, de a hozzászólásaid inkább téged minősítenek. Szerencsére a közelmúltban nem ilyen emberek kezében volt, és van jelenleg a műszaki-tudományos fejlődés irányítása és nem Magyarország határozza meg a világ fejlődését. Pih...
bibi_passz 2016.11.17 08:10:47
@Gasset Ortega: Úgy tűnik, itt te osztod az észt (hivatali feladatod?)! A cikk alapvetése hülyeség (már a cím is:
"Házi akkumulátorok és az „önellátó” napelemes lakóházak mítosza" -mítosz? Hahaha, nektek, atomerőműimádóknak lehet, hogy mítosz. ÉS: "Mekkora akkumulátor-park kellene ezen mutatvány végrehajtásához?" "Nos, minden szempontból NAGY!"
"Ha feltételezzük, hogy az akkumulátorok mindegyike a TESLA Powerwall 6,4 kWh kapacitású akkumulátoraiból kerülne ki, akkor ez 135 db (!!!) ilyen akkumulátort jelentene a példában vizsgált átlagos magyar háztartásra."
EZT a hülyeséget véditek (úgy látom, főleg mostanában csak te, de te hivatásszerűen)?
Ne oktass már engem!
Válaszolnod sem kell többé.
bibi_passz 2016.11.24 08:01:11
@jágör68: Aszódi Attila a Paks 2 (vagyhogyhívják) hivatalból kirendelt "felelőse", tehát az atomenergia érdekében mindent megtesz, még egy ilyen cikkméretű ferdítést is íratott valakivel...
A héten volt a korrupció világnapja, ennek okán egy kétrészes blogban foglalkozunk az EU egyik legkorruptabb országával, Magyarországgal. Tény, hogy az állami szektor korrumpálódása nem 2010-ben kezdődött, mégis a Fidesz második kormányzása új szintre emelte ezt a…..
bibi_passz 2014.12.13 17:39:38
@$pi$: Neked nem jelentenek semmit, de ezek a demokrácia működéséről szólnak. Ha hallgattál volna, okosabb maradtál volna.
bibi_passz 2014.12.13 17:41:22
@$pi$: Nyilvánvaló, persze. Agyatlan észrevétel.
Aggasztó lenne, ha egy feleltőlen intézkedéssel felelőtlen politikusok Amerikát a digitális kőkorszakba löknék vissza. Ez szembemegy a világban zajló folyamatokkal. Szélsőségesen antidemokratikus és antiszociális. Növeli az egyébként is meglévő digitalis szakadékot és csak…..
bibi_passz 2014.12.09 09:26:35
@Éhes ló: Internetadót azonban az USA-ban senki nem kezdeményezett, Obama elnök különösen nem. Internetadót egyedül Magyarországon akartak, mégpedig a Fidesz-kormány. Akármennyire is rossz a lelkiismeretük emiatt, attól még így van. index.hu/kulfold/2014/12/09/rogan_es_a_magyar_jobboldal_teljesen_felreerti_az_usa-ban_senki_nem_akar_netadot_bevezetni/