Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kham

14 bejegyzést írt és 1241 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://csajokespasik.blog.hu/2015/04/28/a_baratnom_nem_szereti_a_szexetVelvet RandiÍgy nézett ki Beyoncé a saját anyja esküvőjénKönyves BlogA mai magyar prózaíró részeges - vagy csak szeretne az lenniEgressy: Törőcsik nekem nem példakép volt, hanem egy csoda"Épp a tévét néztük,…..
Kham 2015.04.28 13:56:23
Igy ebéd után, abszolút megértettem a poszt rejtett üzeneteit: "Ismertem olyan nőt, aki számolta az embereit és 24 évesen ötvenen túli számnál tartott. Azért ez nem természetes számomra és nem is túl vonzó." - Huszonéves koromban még MindenkiMicinél sem fértem be az első félszázba.
"A 30-as nők kicsit már kétségbeesettek, elhiszik, hogy akaratosnak kell lenni és számítónak" - Amúgy a Macskafogóban próbálok csajozni, hajnal félkettő után.
"A 40-es korosztály már alább adta, nyitottak és szívesen fogadnak mindenkit" - Nem bírtam tovább az állódákót, megdugtam a takarítónőt.
"láttam olyan nőt is, akit ránézésre 30-32-nek saccoltam, aztán kiderült, hogy a 42. életévét tapossa" - Nem ciki, főleg hogy a takarítószerraktár félhomályában sokkal fiatalabbnak látszott.
"Volt egy nő, akivel nagyon jól elbeszélgettem egy közös társaságban. Aztán bejelölt, ő, engem, és napi szinten írdogált." - Igaz, hogy online pincsi voltam, viszont büszke, vau-vau.
"37 éves vagyok és van most egy 28 éves gyönyörű barátnőm. Sokáig csak álmodoztam róla, mi lenne, ha ilyen nőm lenne." - Annyit álmodoztam a nakedgirls.hu előtt, hogy majd elkopott a bőr a jobb tenyeremen.
"Mintha egy fadarabbal lennék az ágyban. Mintha csak elviselné a szexet." - A 28 éves gyönyörűség prostituálódott a lakhatásért, de lelkiismereti problémák miatt nem élvezi.
"azt hittem, ez valami görcs nála, ami útközben majd elmúlik" - A kangörcsöm nem múlik és a nagytata is megmondta, hogy a rossz dugás is jobb, mint a Képes Újság belső melléklete.
"Azt a tanácsot kaptam, adjak még időt neki, simán működhet ettől még a dolog" - A srácok a kocsmában nem akarták tovább ragozni lelki sújtásaim, inkább a meccsről beszélgettek volna.
"Tanulság: ha megvan az ideális, utána azon aggódsz, mikor veszted el és mi lesz a probléma majd, és ezzel szembesülni tényleg nem jó." - Tanulság: sokat néztem gyerekkoromban a Szomszédokat, ezért minden epizód végén közkinccsé kell tegyem a bölcsességem.
"Nincs tökéletes ember, tudom, én sem vagyok az." - Igazából szerintem én az vagyok, de ha leírnám mindenki fikázna a kommentekben.
Vasárnap halászok Rizhaoban, Shandong tartományban, kifogtak egy brutális 10 méteres cetcápát. Rengeteg képet tettek fel az Internetre barátságos emlékeztetőül, hogy az óceán bizony félelmetes hely, tele van mindenféle szörnyekkel. Az óriás hal súlya mintegy 10.000 kilogramm…..
Manu Chao @ Budapest Park, 2013.09.07. Hat évvel a már-már kultikussá vált, áramszünetekkel megszakított szigetes koncertje után, Manu Chao ismét Budapesten lépett fel. A Park fesztiválokra emlékeztető kialakítása miatt jó esély volt rá, hogy egy újabb hasonlóan emlékezetes…..
http://csajokespasik.blog.hu/2013/08/29/a_no_a_masodik_randira_is_ittasan_jott..
Kham 2013.08.29 13:17:19
@Frigyes ur: ACF?? De hát azok le akarják szoktatni a Szent Cola fogyasztásról az embereket... hacsak nem azért jár oda Frigyesúr hogy parázs hitvitákba szálljon a csoportvezetőkkel és belülről bomlassza a rendszert, akkor most "felháborító eretnekséget" hörgök és elintézem, hogy minden Colásüvegről kaparják le a nevét, de örökre és véglegesen, emlékét pedig megvadult buborékok szaggassák szét .
Kham 2013.08.29 14:25:47
@Bölcs Jaroszláv: Ne haragudjon meg, de ez a mondat igen híján van a bölcsességnek. Szorgos blogolvasóként tudnia kell, hogy nincsenek gyanútlan, jóhiszemű emberek csak pénzvadász ribik és fűvel-fával sunátorok. A Cola nem teszi tönkre az egészséget, csupán elválasztja az igazhitűeket a gyenge népségtől. Valamint hiába próbálja mentegetni Frigyesúr eretnek tettét, a Szent Pezsgés egyháza sajnos egyértelműen fogalmaz: Ceterum censeo Anti-CocaColainem esse delendam.
http://csajokespasik.blog.hu/2013/08/22/minel_tobb_a_le_annal_tobb_a_suna..
Kham 2013.08.22 14:45:56
Sziasztok,
Mint őskommentelő (de tényleg első hozzászólásaimat barlangi rajz formájában tettem meg a Pettyeshátú Ősbölény fórumon) meg szeretném osztani tapasztalataimat a szebbik nemről, hadd okuljatok kis köcsik, de aztán megnyaljátok a talpam vagy orrbavágok mindenkit. A durva és vagány kommentelést még Geiserik vandál király mellett tanultam ki, most szólok: lehet privátban is írva-nyalizni. Ez most nem pasirinya, velvetmagazin, békacsipogás vagy táltosokoskodás, amiből már annyit olvashattunk. Most következik az igazság nőkről, a piros tabletta, a valóság a tükör mögött, a farkam-kemény ítélet, csak saját felelőségre olvasd tovább. Én 4300 évesen sok kapcsolaton vagyok túl, főleg nőkkel, néha gyapjas mammuttal.

Sokáig a nőket hibáztattam, de aztán rájöttem: tényleg a nők a hibásak, mert bedőltem nekik mint az egri lőpor-torony. Egy fityfirity voltam ahogy a négyszögeltű kerekerdőben mondjuk. Hisz valljuk be a nők mind egyszerűforma lények, egytől-egyig aljasak, mint a Feneketlen tó vagy a velejükig gonoszak, mint a kelkáposztafőzelék. Alig voltam 300 és már 9 éve együtt voltam egy királynővel, folyton felségeztem, vakon bíztam benne, amikor kiszúratta a jobb szemem. A végén otthagyott egy tengerjáró teletetovált kalózért. Aki mindenkit megfarkalt a trónteremben. Tudom kartácscső és vasmacska.

Aztán elkezdtem a neten randizni, hittem az adatlapokban, mint mormonok a fekete zakóban, hosszú leveleket írtam, tükörből fotóztam a szerszámom (neoncső megint). Rengeteg sztorim van, csak pár érdekesség, hogy okuljatok kiscsírák:
1. Volt olyan csaj, aki szódát kért a borához. Érted?! Még fel sem találta Jedlik Ányos, ő meg már fröccsözne. Úrhatnám ribanc.
2. Volt olyan aki hiába jött apácazárdából mással is találkozgatott előttem. Valami zsidó származású csávónak volt a menyasszonya. Álszemérmes ribanc.
3. Volt olyan 30-as középvezető csaj, akinek a szeme sem rebbent, amikor Apollinaire: Tizenegyezer vesszőcsapásából idéztem. Kiégett-olvasott ribanc.
4. Volt aki tőlem akart kölcsön kérni konflisra. Teljes árút, 30 fillérért. Lehúzós ribanc.
5. Volt olyan aki Budaőrsön lakott és elvárta, hogy útlevél nélkül odamenjek érte a rámás hintóval. Világvégi ribanc.
6. Volt olyan, hogy nálam aludt, aztán reggel a teljes éjszakáért számlázott. Ribanc ribanc.
Na most már látjátok hogy pénzéhes az összes fajta, nem kell őket tisztelni. Csak hanyatt vágom őket, mint Neil Armstrong a holdkompot. Ha jót akartok, ti is így tesztek, de most szólok a "The MegaEvil" titulust csak én használhatom a városban. Nem szabad megsajnálni őket, tökön kell rúgni mindet, bemutatkozásképpen, ok nélkül. Meg titeket is, vágjátok már gyíkkirályok?
Örülök hogy segíthettem
ÖnKhamBizalom
A kezdőképen egy akkora vörös karbunkulust látunk, amiért megvehetnéd egész Balmazújvárost. Egy tojásfejű ír őr hevesen izzad a tárló előtt, úgy sejtem, rablás következik. Az izzadós fejbe veri a néger őrtársat, zakóba vágja a rubint, félrevezeti a múzeumgárdát, majd…..
Elnézést mindenkitől de a kapitalizmus és a napsütés miatt, kimarad egy résznyi hogyvolt. Ez történt az előző részben: Olivér ismertebb sorozatok szereplőivel találkozott. Az epizód gonosz túlélte, pedig gonoszabban tolta, mint Hősökben. Szerintem találkozunk még vele, majd…..
Miközben mi itt a váratlanul betoppanó, majd a gyerekeknek tafrikárusi mosollyal csokoládét osztogató, majd a fehér inget még fehérebbre mosó anyósokról szóló reklámok szorításában tengődünk, az amerikaiak olyan mozgóképes hirdetésekkel sokkolják a tévénézőket, hogy a…..
Zöld Íjász igen berágott, mivel a múltkor testvérhúga némi vertigoval feltöltve összezúzta homlokát és null kilométeres cabrioját. Valamiért mégsem tinédzserlányokat üldöz drogszondákkal a tegezében, inkább a sötét kikötő állványain ugrál egy ecceri drogdíler…..
Egy páncélautó vezetőfülkéjében két pénzügyőr vitázik a generációk zenéjéről. A Zenebutik adását egy gránátvetőt lóbáló férfi zavarja meg. “Ez ám az élő adás varázsa!” gondolják mindhárman, mikor egy gázgránát üti át a szélvédőt. Rohampuskás…..
Címhez illőn lángol Starling Cityben egy gyárüzem, az oltást gyakori karakterszínész irányítja tűzoltóhadnagy szerepben. A lángoló épületben két tűzoltógyalogos találkozik. A gallérig gázmaszkba öltözött naftát spriccel a másikra, aki ettől tüstént lángra kap, mint…..
Egy ellenszenves, kopasz ember telefonál ellenszenves hangon. Régi ismerős, Adam Hunt, akit hősünk az első részben leakasztott negyvenmillióval. Azóta láthatólag engedett a komfortfokozaton, hamarosan még rosszabb helyre költözik, betoppan az albérletbe Íjász barátunk és szó…..
Bár hunyorítva hasonlít, a Zöld Íjász mégsem Spartacus, ezért a szex jelenetről lemaradunk, de majdnem ugyanonnan folytatódik Olivér kalandja, ahol a múlt héten befejeződött. Helena meztelen háttal és fura tekintettel ébred a nászi ágyon, majd lelécel, mintha nem ő lenne…..
Felvirradt a fekete bukósisakos motorosok napja a családi szálakkal és sötétben verekedéssel sűrűn átszőtt görög tragédiában. Olivér motort vezet és húgával telefonál, álcából úgy tesz, mint akinek halott a lelke, pedig pontosan érkezik a munkaebédre Moira anyuhoz. Egy…..
Hoki maszkos férfiak, kezükben a Kalasnyikov gyár népszerű termékével, berúgnak egy masszív ajtót, sorozatot lőnek a plafonba, mindenki, aki kiskosztümbe vagy zakóba öltözött a földre veti magát. Bankrablás történik Starling Cityben. A rablók sporttáskába szórják a pénzt,…..
Lian Yu szigetén kezdünk, öt évvel napjaink előtt. Nyilas Mester íjazni tanítja koszlófarmeringes padawanját. Az íjászat tudománya hasonlít a CounterStrike-hoz: célozni kell, aztán lőni, közben lélegezni. Olivér alaposan rákészül az első lövésre, de a fürge ébenfa…..