Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemettom

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a levelet kaptam az Egészségügyi Minisztériumtól:Kedves megintallunkvazze, Olvastuk K. Gabriella levelét az elmaradt kontroll-vizsgálatról. Megpróbálnánk a  hölgynek segíteni, hogy a gyermek megkapja a szükséges ellátást, de ehhez több információra lenne…..
Íme az első egészségügyi probléma a sztrájk miatt.. Tisztelt Illetékesek! A 2008.02.04-re tervezett vasutassztrájkot teljesen felháborítónak tartom. Sehonnan sem tudtam információt szerezni még ma, vasárnap este 19h-kor sem. Holnapra van időpontom, hogy a beteg gyermekemet…..
Az ilyen vasúti dolgozókat távolítsák el. Nem a blog mélyíti a szakadékot utas és vasutas között, megteszi azt a vasutas saját maga is. Ismét harmadrendű tényező vagyunk. „Tisztelt” MÁV ! Kápolnásnyékről utazom naponta a fővárosba, a visszaút évek óta egyre…..
nemettom 2008.02.01 08:45:56
Iziben jött a segítség: Tisztelt M.Á.V.-blog! A január 30.-án íródott Szándékos félretájékoztatás c. bejegyzéshez a következőeket fűzném hozzá: legyen menettérti, vagy egyúti jegy, a visszaváltásra ugyanazon szabályok vonatkoznak.Azaz érvénytartam kezdete előtt…..
nemettom 2008.01.30 14:47:48
Bodzás Fanta nem sikeres ember. Tescóban vásárol teszkópizzát, és visszaviszi, amikor azt látja, hogy vki már elsőzte. A tény, hogy szó nélkül kicserélték arra enged következtetni, hogy egy habzószájú topmenedzser lehetett az elkövető, de kellett nekik a szövetminta, mert…..