Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wizdog

34 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Catherine Leroy élete A vietnami konfliktust dokumentáló számos fényképész közül kettőt már megidéztem, de a sor még rengeteg nagy nevet tartalmaz, ezért következzen most egy újabb rettenhetetlen hölgy, aki kétségtelenül rajta hagyta névjegyét a háborút megörökítő gigantikus…..
Elérkeztünk a sorozat azon részéhez, amit a kritikusok és a rajongók az egyik legjobbnak tartanak. (Tessék megnézni az összesítéseket.) Az irodában Harry éppen jegyűzérkedik, Danny, a törpe rögtön számonkéri, hogy miért kell fizetni olyan jegyért, amit Harry ingyen kapott –…..
Don és Peggy éppen egy magát „kreatívnak” képzelő fickó, Danny (a szereplőválasztás egy dupla kikacsintás) portfólióját nézik, ami különböző reklámokat tartalmaz – de azonos szlogennel: „A gyógyír az átlagos...-re.” (The cure for the common...) Danny pipával,…..
Az előző epizódban bemutatkozó Miss Blankenshippel nyitunk, aki egy plusz optikai előtéttel keresztrejtvényt fejt, mikor megszólal a telefon. Odabent Faye doktornő és egy fickó a Vicks cukorkáról tart elemzést Donnak. Megszólal a telefon, de süket. Most a a dívány melletti…..
Donnal kezdünk, aki az elaludt cigijét próbálja meggyújtani – egy másik cigivel. Mellette Allison aki jegyzetel, és Roger aki közvetít Don és Lee Garner Jr. között. Két telefon és egy hallgató: ilyen egy korabeli konferenciabeszélgetés. A probléma: át kell formálniuk a…..
wizdog 2013.02.26 16:23:30
@foxglove: Megannel nem lesz könnyű dolgod. Mindenesetre a lómosolyt később már finomítják.
A rész érdekessége, hogy John Slattery rendezte, alias Roger.
Miss Blankenship pedig igazából egy elragadó hölgy: Randee Heller
www.imdb.com/name/nm0375374/
Joan a nőgyógyászánál van. A doktor szerint, mivel elfogyott az antibébi tablettája, a ciklus végén ismét termékeny lehet. Vagy máshol van a gond? A doki San Antoniót javasolja a férfiúi lelkesedés helyreállítására, mire Joan elmondja, ők egyelőre a behívót várják. A doki…..
wizdog 2013.02.18 20:19:43
@foxglove: Hello kedves foxglove:)
Itt már láthatóan beindult a negyedik évad minőségibb része.
wizdog 2013.02.18 20:20:40
@foxglove: Amúgy a Don/Anna jeleneteknél nagyon nehéz volt képet választani, annyi szép pillanat volt.
A Francis család (igen, most már ez a hivatalos) karácsonyfát választ. Mikor a családfő visszaküldi a csapatot egy másik fához, Sallyt egy régi ismerős szólítja meg: Glen. A srác elmeséli, hogy anyukájánál „új apa” van, és látja, hogy Sallynél is ez a helyzet. „Hamarosan…..
Dont látjuk amint felébred a vekkerre, majd felül az ágyban – ami történetesen az idősebb Gene szobájában lévő ágy. Dont erős köhögés rázza. Később Connie-hoz érkezik, elnézést kérve a késésért. Connienak fontos bejelentenivalója van. A Sterling Cooper jelenlegi…..
Az irodában Pete kabátban, magzatpózban alszik: a titkárnője, Hildy ébreszti egy forró kakaóval, amit kesztyűben ad át. Pete a hidegtől pilledt el – az egész épületben nem működik a fűtés. Hildy szól, hogy Lane hívatta. Pete egyből nyafogni kezd – most a kakaó miatt, mivel…..
Egyik kedvenc filmünkből készülhet sorozat, ha a sors és a tévés fejesek is úgy akarják, mégpedig a Fargóból.. Az 1996-os filmből úgy tíz évvel ezelőtt már akartak tévés adaptációt készíteni, akkor a két rendező, Joel és Ethan Coen engedélye nélkül, de akkor nem lett…..
Betty egy bőröndbe pakol, majd ráül és a gyerekekért kiált. Don a konyhában Sallyvel beszélget aki egy Minnie egér jelmezre vágyik, amit Don leszól. Betty lejön, és morog, hogy a gyerekek nem segítenek. Don szól, majd ő lehozza, de Bettynek az a baja, hogy a gyerekek nem fogadnak…..
Este Draperéknél: Carla a hűtőnél áll, és a bevásárolnivalókat beszéli meg Bettyvel. Felajánlja, hogy kimegy a vasárnapi piacra a templom után. Sally azonnal rákérdez, ők miért nem mennek minden vasárnap? Don hazaérkezik, Betty feláll, hogy töltsön neki egy pohárral. Sally a…..
Betty kéjesen lehever a díványára, és kisvártatva már egy férfi kéz cirógatja az arcát. A kéz elkezdi lassan vetkőztetni, majd Henry Francis hajol be egy csókra - ám ekkor megszólal egy telefon Betty oldalán. Don átnyúl Betty fölött: Connie Hilton az. "Szokta magát emészteni…..
Filmdroid Muppets poszter 2011.05.17 12:55:00
Novemberben érkezik a Muppets bábsorozat mozis változata, Breki és barátai a vásznakon is tiszteletüket teszik. Ám nem CGI, motion-capture formában, ami külön öröm lehet a rajongók részére. A megszokott figurákon kívül Rashida Jones, Billy Crystal, Ricky Gervais, Alan Arkis, Chris…..
wizdog 2011.05.17 13:57:31
1963 augusztusa: a Sterling Cooper-nél éppen véget ér a munkaidő, mindenki készülődik hazafelé, vagy nyaralni. Hildy, Pete titkárnője átadja a főnökének az utolsó anyagokat, csak hogy végre elmehessen. Pete az Ebonyt olvassa, úgy tűnik, még mindig érdekli a feketék élete.…..
wizdog 2010.09.29 19:59:17
@mandelstam01: internet, de shhs! Az mtv már nem vette meg a 3. évadot, volt már szó dvd kiadásról, de a legbiztosabb, hogy a upc-directen megy az első évad, úgyhogy remélem, tovább is jutnak...
wizdog 2010.09.29 23:23:25
@állítolagmárvillamostisláttam: freudi elírás... Nem tudom, Mr. Wierner-re bízom a döntést. :D
A kamera lassan elidőz egy selyemtakaróba burkolt meztelen női testen, amiről kisvártatva kiderül, hogy Peggyé. Mellette (nekünk háttal) egy férfi alszik. A helyszín egy elegáns szállodai szoba, Peggy karja lecsuklik. Sötétség. Betty egy szexi virágos ruhában egy ormótlan…..
Kérem szépen, az egyik amerikai bíróság hozott egy olyan ítéletet, aminek hatása egyelőre felmérhetetlen, de ellenzői szerint drasztikusan átalakítja majd az amerikai televíziózást. A történet még 2006-ban kezdődött, amikor az amerikai network tévék (Fox, ABC, CBS, NBC, CW,…..
wizdog 2010.07.14 13:12:35
És végre beszélnek benne, és kiderül, miről szól a történek: egyfajta Aki legyőzte Al Caponét lesz ez, csak tévében és másik városban, nem Chicagóban. Engem már az előző, zenés trailerek is megvettek kilóra.  ..
hogyvolt Szolgálati közlemények 2010.06.06 04:23:32
1. Szerdáig tessen az alternatív emailcímre küldeni a hogyvoltol élesedéséről szóló értesítést.2. Igyekszem a Lostokkal. Nem megy könnyen. ..
Egy fickó bemegy egy reklámügynökséghez – mintha egy vicc eleje lenne, pedig valóban ez a rész poénja is. Este. Don belép Sally szobájába. Le akarja kapcsolni a villanyt, de a lány kéri, hogy ne tegye.Sally fél a sötétben, de Don szerint csak a kupi miatt kell félnie, de ha…..
Nehéz dolga van az embernek, amikor a 24 utolsó évadának utolsó órájáról kell írnia, hiszen ez volt az évadzáró, ezt véleményezzük hagyományosan a blogon, de ebben az esetben kivételt kell tenni. A nyolcadik napról és a sorozat lezárásáról a kép után spoileresen, csak az…..
Kérem szépen, valahogy így kell promóvideót készíteni. A Hung hamarosan visszatér, és ha a második évad lesz olyan hangulatos, mint ez a kisfilm (aminek a hanghatésai kísértetiesen emlékeztetnek a Pink Floyd Money című nótájának pénztárgépcsörgéses trükkjeire), akkor…..
A legutóbbi epizód végén Don a füszálak között matatva próbált kapcsolatot teremteni Sally osztályfőnökével, Suzanne Farrell-lel. Pár héttel később ez össze is jön: Don és Betty egy osztályteremben várakoznak: egy rögtönzött szülői értekezletre jöttek, mert Sally…..