Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lőrinc

311 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010. december 5-én, vasárnap, 16 órától a Polgárok Házában (Üllői út 517.) a Madách Filmklub keretében a " Quo vadis….. " című filmet láthatják az érdeklődők. A belépés díjtalan.„Quo vadis….”  Sienkiewicz világhírű regényéből…..
 A Fidelitas és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség XVIII. kerületi csoportjai a közelgő Mikulás-napra ajándékgyűjtést szerveznek!A szervezetek céljai, hogy megajándékozzák a Heim Pál Gyermekkórházban fekvő súlyos beteg gyermekeket. Elsősorban jó állapotú,…..
November 19. péntekXVIII. kerületi Polgárok Háza (Üllői út 517.)Családi délután - Üde Színfolt Kulturális Egyesület szervezésében15 órától - divatos gyöngyékszereket, adventi és karácsonyi díszeket készítünk17 órától - Múzsák Társulata, Zenés előadásA már jól…..
November 14-én, vasárnap, 16 órától a Polgárok Házában (Üllői út 517.) a Madách Filmklub keretében az " Erzsébet királyné " című filmet láthatják az érdeklődők. A belépés díjtalan.Erzsébet királynéfekete-fehér, magyar történelmi dráma, 89 perc,…..
Október 24-én, vasárnap, 16 órától a Polgárok Házában (Üllői út 517.) a Madách Filmklub keretében a " A legbátrabb város" című filmet láthatják az érdeklődők. A belépés díjtalan.A filmről:Egy történet azokról, akik magyarok akartak maradni.…..
Tisztelettel hívjuk az 1956-os forradalom és szabadságharc alkalmából rendezett ünnepségekre:Október 22-én (pénteken) 11 órakor kerületi ünnepi megemlékezésre és koszorúzásra kerül sor a Béke téri kopjafánálünnepi beszédet mond: Ughy Attila polgármester, országgyűlési…..
Az alábbi linkre kattintva a kerületi eskütétel és az azt követő ünnepi alakuló testületi ülés legizgalmasabb pillanatait tekinthetik meg az olvasók bőséges kép- és videóanyag segítségével:Eskütétel Budapest XVIII. kerületében..
Kedden délután 6 órától tartotta a Fidelitas 18. kerületi csoportja az önkormányzati választások utáni köszönő buliját, amelyen tiszteletét tette Ughy Attila, Pestszentlőrinc-Pestszentimre polgármestere.A 18. kerületi Polgárok Házában megtartott rendezvényen közel 20 fiatal…..
Segítsen Ön is a vörös iszap - katasztrófa károsultjain!Magyar Kármentő Alap számlaszáma: 11794022 – 22222222 ..
Hétfőn Ughya Attila, a kerület új polgármestere a Centrum TV stúdiójában beszélt az elkövetkező napok teendőiről, értékelte a választás eredményét.Új polgármester - Ughy Attila..
Teljes politikai váltásra szavaztak a kerület lakói vasárnap, az önkormányzati választásokon a XVIII. kerületben.A választásra jogosultak 41,48 %-a jelent meg a szavazó urnák előtt kerületünkben. Ughy Attila a Fidesz-KDNP polgármester jelöltje a szavazatok 53,12 %-át szerezte…..
A Havanna-lakótelep megépítése óta létező probléma, hogy az itt élő közel 20 ezer ember számára a mai napig nem biztosított a postaszolgáltatás. A legközelebbi postafiok a Vándor Sándor utcában illetve az Üllői úton található.A posta hiányának következtében a havanna…..
Madách Filmklub (Kardos Gábor, Pásztor jános és barátaik szervezésében)- belépődíj nélkül tekinthetik meg a filmművészet kiemelkedő alkotásait, a történelmi témájú filmeket! A filmek vetítése egységesen 16 órakor kezdődik! 2010. szeptember 19-én (vasárnap) 16 óra…..
Mély megdöbbenéssel és őszinte felháborodással olvastuk a Helyi Téma XVIII. kerületi mutációjának legutóbbi számában "A közpénzek őrzője nemkívánatos lett" című cikket, amelyben Fábián Rudolf helyi MSZP-s önkormányzati képviselő és korelnök arról beszél,…..
2010. szeptember 11-én, szombaton ifjúsági kerekasztal-beszélgetésre kerül sor Chladek Tibor és Kiss Róbert önkormányzati képviselőjelöltek szervezésében a kerületi Polgárok Házában. ( Üllői út 517.)A beszélgetés résztvevője lesz Dr. Rétvári Bence, a Közigazgatási és…..
kattints ráSzaniszló Sándor alpolgármester hattyúdala a 18.kerületből..
A Bókay-kertben megrendezésre kerülő Szeptemberfesztivál pörköltfőző-versenyén közös csapattal vesz részt a kerületi Fidesz-KDNP és ifjúsági társszervezeteik. A bográcsban a Tanyasi Áruk Boltja felajánlásából készülő pulykapörköltöt főznek.A Szövetség…..
Az alábbiakban a Fidesz-KDNP XVIII.kerületének önkormányzati képviselő jelöltjei mutatkoznak be:Dömötör István vagyok. Születésemtől fogva Erzsébet- és Bélatelepen élek. Itt jártam óvodába és általános iskolába is. A középiskola elvégzése után munkába álltam, majd…..
Az önkormányzati választások első mozzanataként elindult az ajánlószelvények gyűjtése a XVIII. kerületben. Augusztus 19-ig minden lakos megkapja az ajánlószelvényt. Kérjük, ezeket pontosan és jól kitöltve adják oda az Önöket felkereső FIDESZ-munkatársnak; juttassák el a…..
2010. július 24-én került sor a XVIII. kerületi Polgárok Házában a havannatelepi Fidesz-KDNP által szervezett "családi nap" elnevezésű rendezvényre, amelyen közel száz Havanna-lakótelepi lakos vett részt. A szervezők - Csomó Tamás, Kiss Róbert és Chladek Tibor -…..
         Több mint 100 épület áll a vízben Boldván, szombat éjszaka óta pedig 1300 felsőzsolcai lakosnak kellett elhagynia otthonát, így 3 ezer fölé nőtt az árvíz miatt kitelepített emberek száma országszerte.Petőfi Sándor: A Tisza…..
Lőrinciek blogja Ismét Klub18 2010.06.07 11:28:00
 2010. június 5-én Chladek Tibor (Fidelitas) és Kiss Róbert (IKSZ) szervezésében került sor a Klub 18 újabb alkalmára a XVIII. kerületi Polgárok Házában. A szervezők meghívását elfogadva a rendezvényen részt vett Csepreghy Nándor, a Fidelitas országos alelnöke és Bodnár…..
Az Országgyűlés június 4-ét  az 1920. évi trianoni békediktátum napját a Nemzeti Összetartozás Napjává nyilvánította.Az Országgyűlés emlékülése 2010. június 4-én, pénteken 16 óra 30 perckor kezdődik - az előzetesen kiadott program szerint - harangzúgással.…..
A Madách Filmklub tavaszi programjának záró filmje a:„ Bíborsivatag ” Gregory Peck főszereplésével H.E.Bates nagysikerű regénye alapján.A vetítés ideje: 2010. június 6-án (vasárnap) 16 óra a Polgárok Házában ( Üllői út 517.)A filmvetítések ingyen…..
2010. június 3-án, csütörtökön 18 órai kezdettel az Ünnepi Könyvhét alkalmából Schmittné Makray Katalin lesz a kerületi Polgárok Háza (Üllői út 517.) vendége, akivel a Magyarnak lenni című könyvsorozatban megjelent "Citius, altius,fortius!" című könyv kapcsán…..