Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snora

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még május hónapban látogatható az épülő pilon híd, Megyernél. A Főépítész Hunyadi Mátyás előadásával kezdődik a kirándulás, amit a Látogatói Központban hallgatunk meg. /jelentkezni is itt lehet/. A diákkal, és filmvetítéssel színesített előadás után, hajóra…..
Az emlőszűrésről azért időszerű most beszélnünk, mert Veresegyházon minden 45-65 év közötti női lakost várnak a szűrésre. Ezt a hírt én  a Polgármesterei Hivatal hirdetőtábláján olvastam. Máshol nem , kerestem az ÁNTSZ honlapján, és Veresegyház internetes oldalán…..
2008. január 22-én, kedden 18 órakor lakossági tájékoztató keretében mutatja be az önkormányzat a Pestterv által képviselőtestületi jóváhagyásra előkészített dokumentációját.Az Innovációs Centrumban sorrakerülő eseményre érdemes fölkészülni, hiszen egy 53 oldalas…..
Városunk önkormányzata támogatja a kultúrát és a közösségformáló kezdeményezéseket, így szerencsére a MI VERESEGYHÁZUNK honlapnak is jutott pályázati forrás. Örömmel jelentem, hogy elkészültek az ajándék pólók, melyeket a rendszeresen publikáló bloggerek viselhetnek…..