Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vi /etc/passwd

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hóbelevanc Ki az etnikum? 2008.02.19 11:56:00
A kormány közvetlenül nem támogatta a gyűlöletbeszéd-törvényként elhíresült Btk. módosítást, számtalan Alkotmányos aggály is felmerült vele kapcsolatban és nagyon sok kritikát kapott. Ennek ellenére az Országgyűlés elfogadta a módosítást. A törvénymódosítás…..
Meg kell mondanom, ezt nem vártam Gyurcsány Ferenctől. Zseniális. Több legyet egy csapásra. Lehet, hogy a 100 lépés program, az Új Magyarország Program, az Új Egyensúly Program, a Zászlóshajó Program, a 48 pont, a 7 pontos tisztasági csomag, a koalíciós szerződés és a…..
Legalábbis a Bloomberg elemzője szerint nem lenne rossz ötlet, ha megvalósulnának a pletykák. William Pesek azzal érvel, hogy a japán cég most már csak harmadát éri annak, mint amennyiért az évtized elején fel lehetett volna vásárolni, szóval alkalmi vétel. Mindenesetre a Sony…..
1 millió forintot fizetek* annak, aki a tudományos módszertannal létrehozott, Általános Isten meghatározása istenérvemet, rövidebben IGe istenérvét, cáfolni tudja. Következetes érvekkel írásban,  vagy akár bemutatással, demonstrációval hogy az alapjaiban hibás. Mert a hibás istenérveket könnyű…..
Kezdjük a hetet Stavanger kartárs találatával, az Areas című ügyességi cuccal. Ő így emlékezik meg a játékról: „Ha jól sejtem, akkor a zseniális Flow készítőinek munkája lehet, legalábbis a dizájn és az irányítás nagyon hasonló. És hasonlóképp ötletes is,…..
vi /etc/passwd 2008.02.18 10:58:20
Szálka Cifrafosat a vajhal 2008.02.16 16:55:00
Záróizomzat legyen a talpán, ami megvédi az embert az ordas nagy befosástól egy jóízűen elfogyasztott vajhalfilé után - állítja a radaronline.com.A csomagoláson ugyan szerepel, hogy a termék elfogyasztása laza székelést okozhat az olestra nevű anyag miatt, de a laza mint fogalom…..
vi /etc/passwd 2008.02.16 17:29:49
na persze Politikai szpem 2008.02.15 20:16:00
Csak kapkodjuk a fejüket annyian, annyiszínben és annyimindent mondanak. Mozgolódik aki még bír, a faluvégi sánta kutyától a jegenyefán fütyülő rigóig mindannyian még több politikát és még több nemzeti vállalást akarunk.Ebben a látszólagos zűrzavarban rendületlenül érkeznek a politikai szpemlevelek.…..
vi /etc/passwd 2008.02.16 08:56:19
Néhány hónapja elénk tettek az oktatási intézményben egy kérdőívet. Kukacoskodó, ámde kevésbé célravezető kérdések voltak rajta. De volt köztük egy elgondolkodtató is. Miért szeretsz iskolába járni?- kérdezték a fekete betűk. Mi az önálló munkát sutba dobva…..
Mindig csak nevek Alt+F4 2008.02.14 07:21:25
Hát, ilyet se csináltam még: felmondtam. Igazság szerint csak a második felmondólevelem sikerült hibátlanra, elsőre ugyanis próbaidőt írtam felmondási idő helyett, hát istenem, semmi sem sikerülhet elsőre.A mostani helyen jó a társaság nagyon, de úgy tűnik, hogy ezért nem…..
Kedvenc műsorom (Napkelte) egyik szeretett műsorvezetője (Bánó elvtárs) már megint hozta a formáját. Az egészségbiztosítási törvény kapcsán meghívta a szerdai műsorba dr. Csáky András MDF-es képviselőt egy „baráti” beszélgetésre. Sajnos a szerkesztő úrnak…..
Természtesen elengethetlen feltétele, hogy kormánypárti poltikus legyél, ha lehet akkor minimum államtitkári szinten. Nézzük, a kisebb-olcsóbb állam hogyan valósul meg: Kolber István államtitkárnak a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF) havi húszezer forintért bérel…..
Eredetileg karácsonyra akartam megírni ezt a posztot, valami olyan címmel, hogy miért utálom a magyarokat, de aztán rájöttem, hogy ez azért túlzás, legyen hát inkább Valentin-nap. Mert az biztos, hogy a legtahóbb népek közé tartozunk, már amennyire ennek van értelme. (Hogy ugye…..
Látott-e már valaki olyat, hogy rendőrautóra tilosban parkolásért büntetőcédulát rakott másik rendőr, vagy egy közterület felügyelő? Ha igen, akkor fotó nélkül nem hiszem el, ha fotó is van, akkor tuti, hogy hamisítvány. Mindenesetre az igazán örvendetes, hogy annyi levéllel…..
VENDÉGPOSZT Kívülről a sajtófotó mindig az újságírás szerencsés ikertestvérének tűnt, ahol nincs belemagyarázás, csak jó képek vannak vagy rosszak. Így képzeltük el a műfaj nagy éves seregszemléjét, a Magyar Sajtófotó Pályázatot is, pályázóként érintett olvasónk…..
Volt szerencsém előadni a Mecseki Fotóklubban a színkezelésről, az előadás anyagát felteszem ide, van benne pár szebb ábra, amivel sokat tököltem. Mivel ez egy előadás, ezért maga a PDF nem egy nagy dolog a kommentár nélkül, de azért hátha érdekes.Színkezelés 1x1…..
„Rohanj, rohanj, ROHANJ” - adott pontos használati utasítást levelében viks az Extreme Pamplonához. Valóban, a játék főhőse akár Forrest Gump is lehetne, mert csak fut, fut és fut, végig Európa nagyobb városain. Emberünket mindig üldözi valaki, Párizsban egy púpos…..
vi /etc/passwd 2008.02.13 11:49:18
Újabb szemétparasztjáték következik arra az esetre, ha esetleg a hétfői munkakezdés nem növelné kellőképpen a vérnyomást (akik komolyabb szórakozásra vágynak, azoknak pár óra múlva postolok még egyet). Nem mai darab, de klasszikus, ezért itt a helye a Don’t Shoot the…..
Irodalmi ihletettségű tiltakozás és petíció egy politikai döntéssel szemben.  Wass Albert köztéri szobráról, annak elhelyezéséről van szó – az üggyel nyáron kezdett el foglalatoskodni Debrecen város közgyűlése, s nem sokat teketóriázott a fideszes többség.…..
Eddig sem az olcsóságáról volt híres a cég, de a mai élményem mindenen túltesz. Pizzaszeletesnél 490 Ft volt egy olaszkolbászos szelet. Tudni kell, egy szelet felér három tic-tac kalóriájával. Kiváncsi lennék, milyen inflációs eredmény jönne ki, ha beraknánk ezt a költséget…..
Nem tudom eldönteni, hogy a biztonsági cégek vezetői a hülyék, vagy ők akarnak mindenkit hülyének nézni. Ahogy a HVG cikke is rávilágít, egyre inkább elszaporodtak az ál-kéklámpás autók. Mivel megkülönböztető jelzésre nem jogosultak az őrző-védő kft-k, legálisnak nem…..
vi /etc/passwd 2008.02.10 14:58:58
A metamfetamin egy központi idegrendszeri stimuláns, melyet az orvostudomány figyelemzavarok, fokozott túlsúly és narkolepszia kezelésére használ. Sajnos drogként is ismert és a hatásait gyakran "előtte-utána" képekkel próbálják a hatóságok szemléltetni. Íme az ilyen…..
Budapest Száksz Napirokkant 2008.02.09 12:11:00
Méltán népszerű és permanens naabüdöskurvaanyjátennekis-mondatot kiváltó rovatunk a héten kissé el lett hanyagolva: részben nyersanyaghiány (lusták vagytok elővenni a telefont, megörökíteni és elküldeni a welovebp@gmail.com címre,) részben pedig csak. Na de most aztán!…..
Na, a beküldő egy nagyon ismert arc volt a sulijában - ezt ő állítja magáról. A bosszúból baszó csávókat kerüljük, tisztelt hölgyeim. Általában tartózkodni szoktunk attól, hogy a beküldőt minősítsük, de nem tudok elmenni amellett, ahogy magáról és a lányról…..