Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lacibetyár

0 bejegyzést írt és 344 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Praxis blog!   Jó másfél év után sikerült magamban annyira "lerendeznem" nagymamám elveszítését, hogy most már meg tudom írni az ő történetét. Hozzá kell tennem, hogy a fájdalom még ennyi idő után sem múlt el, hiánya pedig minden nap éget. Igyekszem…..
Lacibetyár 2012.01.09 18:54:48
@Mária: okostojás, bármelyik alap mobil tudja ezt.
Lacibetyár 2012.01.09 18:57:12
@kutykuruty: minden idős embernek van fiatal rokona, aki ezt el tudná neki magyarázni. az idős kor nem azt jelenti, hogy az illető hülye is. na tényleg off.
Lacibetyár 2012.01.09 19:43:02
@kutykuruty: ráadásul itt nem is a nagymaminak kellett volna ezt alkalmaznia, hanem a 20-30-as unokának.
uff én beszéltem.
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Sajnos cudar cudar, szemét világot élünk. Egy hiperben dolgoztam, amely azt hirdeti magáról, hogy nekik a legapróbb dolgok is számítanak, csak éppen nem a munkavállalóik irányába. Voltak olyan kedvesek, hogy próbaidő alatt éjjel hazaküldtek, mert…..
Lacibetyár 2012.01.09 17:40:17
@punka: a posztoló számára az árufeltöltői munka tűnt "nagyon is összetett és sokrétű feladat"-nak, ő inkább az egyszerűbb pénztári munkát vállalta volna.
gondolom éjjel rengetegen álltak a pénztárak előtt hosszú tömött sorokban, csakis az önzetlensége és sztahanovista lelke miatt ült volna be oda :-))
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Üdvözlöm! Történetem kissé bonyolult, de…..
Diákigazolvány nélkül utazni nem szép dolog, de valljuk be azért, hogy egy gyereknél erősen megállapítható, jogosan veszi -e igénybe a diákkedvezményt. Marietta mostani levelében arról mesél, hogy párjának nagyobbik gyereke egyedül utazott, de elkövette a hibát, hogy otthon…..
Kedves Munkahelyi Terror blog! Nem is munkahelyi visszaélésre, hanem egy rendkívül inkorrekt cégre szeretném felhívni a figyelmet. Néhány hónapja munkát keresek. Két tökéletesen használhatatlan egyetemi diplomám van, egy bölcsészi és egy tanári. Nem is nagyon találok olyan…..
Lacibetyár 2011.04.10 21:55:07
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): korábban éppen te voltál az, aki felháborodott sipi megnyilatkozásain, aki igencsak kritikusan szemlélte a posztot, hogy mennyire életszerű. szerinted miért is hazudna a posztoló, hiszen ha ő leírta, hogy a főnöke hülye, az biztosan így is van.
most meg egy kommentelőt osztasz, aki a saját életének egy konkrét pillanatára hivatkozik, mint átélt történet, ami szerinted nem történhetett meg így, hiszen te ezt jobban tudod.
szóval elég vicces a meglátásod, gondolom mindenben így viselkedsz, ami nem történt meg veled, az nem is létezik, nem is úgy történt meg másokkal, mint ahogy ők azt előadják, tehát hazudnak és hülyék is.
bezzeg te vagy bölcsek kövének őrzője, te mindent jobban tudsz, nem hiába vagy dolgozol te külföldön, igen felelősségteljes beosztásban, magasan kvalifikált szakmádban.
szánalmas vagy.
Lacibetyár 2011.04.11 00:23:55
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): sipi sem minden posztnál állította ezt, de te ezt is jobban tudod. persze , hogy neked van igazad, mindenki más hülye, csak te vagy helikopter.
ha már ilyen közvetlenül megszólítottál, viszonoznám, hogy szerintem te egy szélesvásznú hp vagy. gondolom mások is mondták már.
Munkahelyi (T)error Kussolj kurva! 2011.03.24 11:46:00
A segítségeteket szeretném kérni!   2 évig dolgoztam az egyik legnagyobb bevásárló központban egy ékszerpultban. Szerettem a munkámat, nem is volt semmi baj mindaddig, míg a külföldi tulaj egyre gyakrabban látogatott el hozzánk. (Régebben maximum fél évente egyszer jelent…..
Lacibetyár 2011.04.01 19:54:45
@az igazi Sipi:
nem akarok nagyon beleszólni kettőtök (hármótok) enyelgésébe, de a nők által hiányolt empátia éppen az ő álláspontjuk megértéséhez kellene.
nézzük csak tirpák bözsike egy 50-es asszony, aki élete virágkorában az mnh(magyar néphadsereg) egyik műszaki alakulatánál lehetett aranykoszorús műszergomb tekergető, innen tervezte a korengedményes nyugdíjazás búcsúbuliját. a ""változás után kirúgták alóla a kissámlit, az mnh-t, kikerült a húspiacra, ahol megkérdezték tőle, mihez is ért. igazán semmihez, ezért sok kóborlás után kikötött egy multinál. ahol az ő elmondása szerint csak ő dolgozik, a sok fiatal, hülye főnök helyett, hiszen egyik pillanatban békázik, a másik pillanatban a világítótestek megvilágítási egyenleteit magyarázza a vásárlóknak, és nagyon zokon veszi, ha a magasröptű előadása közben a hülye főnöke azért baszogatja, mert el kellene pakolni valamit, tehát a munkájára figyelmeztetik. ő úgy gondolja, hogy az ő dolga a vásárlókkal történő folyamatos kommunikáció, a főnöke szeritn meg nem, tehát evidens, hogy a csakis a főnöke lehet a tökkelütött hülye. gondolj bele sipi, sikeresnek érezheti az életét?
a másik csajszi ez az animacs, aki elvégezte az eltée angol szakát, ha jól emlékszem, itthon nem tudott munkát találni, ami persze lehet teljesen objektív is. és kiment anliába szerencsét próbálni. na ott aztán fényes karrier várt rá, lőször egy mozgássérült otthonban volt segédápoló, mosr meg egy valamilyen hivatalban bérelszámoló gombnyomogató, amíg ott is be nem vezetnek egy bérszámfejtő programot, és le nemcseréli vele az egész bagázst. gondolj bele sipi, sikeresnek érezheti az életét?
ha empatikus lennél, akkor belegondolnál és azt mondanád, hogy tényleg szerencsétleneknek nem sikerült úgy az életük, mint neked, és kicsit visszafogottab lennél.
persze amásik oldal, hogy ez ablog nem tirpák bözsikéről és animacsaról szól, hanem a posztot beküldők kisebb-nagyobb bajairól, azt hivatott kitárgyalni, a posztírónak kell segítséget nyújtani, akinek tényleg a nyers igazmondás lenne a legnagyobb segítség. biztos szarul esik neki, de ebből tanul, nem a közös busongásból, amiben neked van igazad.
szóval ez okozza a kettőtök közti konfliktust.
persze bözsikébek és animacsnak is megvan a lehetősége, hogy saját én blogot ibdítson, de megérzésem szerint a kutya se lenne kíváncsi rá, mert más ember ilyen színtű rinyálását nem olvassa senki szívesen, hiszen ilyet bárki ide tudna rittyenteni.
uff, én beszéltem
Lacibetyár 2011.04.01 21:05:37
@tff: egy analízis nem minősít senkit, csak megállapít. ha a tükörben látott kép nem tetszik, nem biztos, hogy a tükör a hibás. ha téged az tesz boldoggá, hogy azt hiszed, nem értem el semmit, akkor azt mondom, nem értem el semmit, csak hogy boldog lehess. mert nekem számít, hogy a másik ember is boldognak érezhesse magát, mert empatikus vagyok. gondolom így sokkal jobb neked.
Lacibetyár 2011.04.03 08:00:55
@Animacs (a Tyne folyó déli partja):
ezer bocsánat, hogy ennyire felértékeltelek.
biztos nagy karrier, hogy az egyetem után öt évvel kimentél angliába dolgozni. mivel nem a szakmádban, ezért szerintem szerencsepróbálásról van szó, a munkaszerződés előzetese letisztázása a saját előrelátásodat dicséri.
a "bevezetnek egy programot" összetétel inkább rendszerre akart utalni. közelről láttam, hogy a nagyhatalmú bérelszámoló kisasszonyok, akik időnként azt képzelték, hogy ők osztják a fizetést, milyen kis porszemek lettek, amikor bevezettek egy komplett rendszert, ahol nem is ők ütögetik be a fizetés kiszámításához az adatokat, hanem a végeken. szegényeknek csak egy kis részét vették át ügyfélszolgálati munkakörbe, ahol persze a nagy arc nem előny.
amúgy tényleg örülök, hogy te úgy érzed, sikeres az életed.
viszont, elgondolkoztál már azon, x év tanulás után mihez is értesz? elég, ha magadnak válaszolsz, viszont azt csakis őszintén.
Tisztelt Praxis! Gimnazista lányom történetét szeretném elmesélni önöknek és egy olyan problémára felhívni a figyelmet, amely sokakat érinthet. Minden iskolában szokott lenni orvosi vizsgálat, évente egyszer, vagy kétszer. Ilyenkor megmérik a gyerekek magasságét, súlyukat,…..
Sziasztok! Gépkocsivezetőként dolgozom egy cégnél 29 éve. soha semmilyen elmarasztalásban nem volt részem. Korábban egy autó daruval dolgoztam ami úgymond az enyém volt, de soha nem írtam alá semmilyen papírt , hogy anyagi felelősséggel tartoznék, vagy az én „nevemre“…..
Lacibetyár 2010.10.11 19:11:49
@Bonaparte: a munkáltatónak nem a posztoló ártatlanságának alátámasztó bizonyítékokat kell összegyűjteni, hanem a saját igazát alátámasztókat. a posztolónak meg ezeket kell majd megcáfolnia. a munkáltatónak, mint bizonyításkényszerben lévőnek, sokkal nehezebb helyzetbe. a leírtak szerint a posztolónak nemsok félni valója van, hacsak nem tisztán látszik az arca a telep kamrájának felvételén.
Magyaridióta Vörös köd 2010.10.11 12:53:00
Úgy gondolom, nem túlzás azt állítani, hogy Orbánéknak a lehető legjobbkor jött a vörösiszap-katasztrófa, hiszen abból több soron is profitál(hat) a Fidesz-Magyar Népköztársaság Kht.Először is, ugye, meg lehet mutatni a Párt és a Pintér Rendországa Bt. - a Kht. egyik…..
Lacibetyár 2010.10.11 18:54:39
én csak úgy halkan megkérdezném, hogy ha már oly régen köztudott volt a leendő veszély, hogy már egyesek látni vélték a repedést a gáton, akkor ezek az "előremegmondtamhogybajlesz" emberek kihez juttatták el a részletes adatokkal alátámasztott bizonyítékukat? ha minden úgy igaz, ahogy mondani vélik egyesek, egyszerűen nem igaz, hogy csak a hatalmon lévő hatóságoknak volt róla tudomásuk. ha a felkészült illés is tudhatott róla, és éppen ezér tartotta zűrös helynek az ottani felügyelő hatóságot, és ezért ültette oda búbos bankáját, egyszerűen nem igaz, hogy nem lett volan lehetősége rendkívüli, teljes körű ellenőrzést csinálnia a mal-nál, akár a tározó állapot felmérését is elrendelve.
ha ez a tározó már évekkel korábban is nagyon veszélyes volt, akkor csakis 2002 után válhatott azzá, hiszen 1998 és 2002 között szigorú szemekkel vigyázták a működését. ha ez is igaz, az elmúlt 8 év alatt hirtelen mindenki elfelejtette a kormányzás ideje alatt tapasztaltakat?
az a baj, hogy a mostani kormány úgy tesz, mintha egy elsőbálozó szende szűz lány lenne, aki most lát életében először faszt, közben 4 évig rendesen szopatott ő kalákában másokat is.
ennek a kormánynak komoly előélete is van, pláne illésnek, ezért kicsit furcsa, hogy most kerekre tágult szemekkel bámul a világra.
szóval azért várjuk meg a szakértői vizsgálatokat, majd a tárgyalást és az ítéletet. szerintem ez a helyes sorrend.
hirtelen csak ennyi jutott az eszembe.
Tisztelt Cím ! Egy biztos munkahelyet hagytam ott komoly referenciával, egy német-magyar vegyesvállalat szakmai kihívásokat támasztó projektvezetői pozíciójáért. A krach már a 3. héten beütött. Mint a logisztikai szakterületért egyetemlegesen felelős vezető, leparancsoltam a…..
Lacibetyár 2010.10.10 12:59:20
@Lacibetyár: ja és még valami. van számítógépkezelői okj tanfolyam. biztos, hogy mindenki ismer olyan valakit, aki tanfolyás és papír nélkül jobbna kezeli a számítógépet, mint aki elvégzettegy ilyen magasröptű tanfolyást. most akkor ki a hülye? aki tudaj ahasználni a aszámítógépet (targoncát), vagy pedig papírja van róla? persze tudom, hogy bözsike egy fonots munkavédelmi megbízott, akinek a fontos munkája a papírozás ellenőrzése, nem pedig a munka pontos elvégzése. korábban ecsetelted, hogy a békához is kell képesítés, tanfolyam. hát ez az igazi röhej, papírgyűjtők országa vagyunk.
Lacibetyár 2010.10.10 17:01:56
@_Molly: a másik munkáját persze tudta "objektíven" értékelni, hiszen ő volt "logisztikai szakterületért egyetemlegesen felelős vezető", bár a poszból nem derült ki hogy milyen érdemi kifogása volt ellene, mert annyira nem ért hozzá. most meg sír a szája, hogy a gonosz világ az ő hatalmas tudását le sem szarja. érdekes.
@nyíregyházi betti: bözsike drága, a suttyó targoncásnak biztos redcben voltak a papírjai, tehát semmi felelőssége nem volt a főnökének.
Lacibetyár 2010.10.10 17:06:26
@nyíregyházi betti: hát akkor lőer, világ targoncásai egyesüljetek. szánalmas vagy bözsike ezzel az erőlködéssel. a targoncás valljuk be, azért nem egy agymozgató munka, hanem anyag mozgató.
Nehezen ocsúdtam föl a vörösiszap okozta katasztrófa hatása alól, és most úgy néz ki, ismét jöhet a vörös áradat.Hiába tudjuk, hogy a környezetvédelem nem uralkodó szempont a magyarországi kormányzásban, ahogy azt is, mennyire szordínóban működött a magyar állam az…..
Lacibetyár 2010.10.10 13:10:41
@úriparaszt: azért az eléggé világos mindenki számára, hogy bármilyen ellenőrző hatóság viszgálati szempontjai, khhhhmm eléggé irányíthatóak. erről beszéltem, hogy az új vezetőnek minden alapja és lehetősége meg lett volna, hogy a veszélyforrásként működő gyárat alaptól tetőig átvizsgálja, környezetvédelmi szempontok alapján, pláne, ha tényleg igaz, hogy előzőleg már sok figyelmeztető jel volt, és arról tudomásuk volt. ha ez mid igaz volt és mindezek alapján a szept.-i vuzsgálat mindent rendben talált, akkor tényleg gáz az egész.
a mostani hisztérikus állapotban a felháborodott tömegek vért akarnak látni, mégpedig azonnal, nem pedig tényszerű vizsgálatokra várni.
volt már ilyen korszak a történelemben, jópár utólagos rahbilitálás volt a következménye. nem kellene újra eljátszani ezt.
Minden együttérzésünk Sz.M.-é, de egész egyszerűen képtelenek vagyunk elfojtani a gonosz mosolygást, ha egy fanatikus Apple-hívőt kiborítanak. Nem az Apple termékei, hanem vallásos rajongói hozzák persze ki belőlünk a vásott homárlárvát. No meg az a vehemencia, amivel fel…..
Tisztelt Munkahelyi Terror! Tanácsot szeretnék kérni. 2007 decembere óta dolgozom ugyanannál a cégnél. A fizetésem nem változott ezalatt. Alapfizetés + délutános pótlék 14 órától (ha délutános vagyok) + a hétvége túlórában elszámolva. Múlt héten úgy döntött a vezetés,…..
Lacibetyár 2010.09.16 10:16:47
@nyíregyházi betti: persze, hogy megmondhatod a boltnak, hogy te mikor akarsz dolgozni, ha úrinői kedved úgy tartja, legyél benn egész nap, a munkáltatónak kutya kötelessége az általad önként vállalt túlórát kifizetni. ja, hogy a munkáltató azért osztja be a munkaidő keretet, hogy NE kelljen túlórát fizetnie? a rohadék, hogyan merészel költségekkel foglalkozni, hiszen neki csak az a dolga, hogy csak úgy ossza pénzt, nyakra-főre.
bözsike drága, nem akarlak megbántani, de eléggé egysíkú vagy, mint a lapostányér az állandó üldözési mániáddal. a gaz, igazságtalan vezető mindenáron megaláz, pedig te vagy a munka hőse, a nagy munkavédelmis fityfiritty. nem is tudom elképzelni, mi lesz a bolttal, amikor te esetleg beteg leszel, hiszen egymagad viszed a válladon az egészet. a vevők direkt miattad veszik a cuccot, kimerítő alaposságggal tájékoztatod a vásárlókat, miközben jól le lehet dumcsizni, nosztalgiázni a régi jól működő rendszerről, hiszen te egy műszaki zseni vagy, a seregben is hatalmas feladatod volt. olyan vagy mint strici barátod, kiszámítható, önző, semmi előrevivó javaslatod nincsen, persze mindig irogatsz, hiszen mi is lenne a bloggal nélküled. ahogy strici a posztoló akármilyen problémáját önző módon a rendszer általa feltárt igazságtalanságainak újboli mantrázására használta fel, te minden posztnál előadod a gonosz és fiatal vezetők által kizsigerelt szegény öregasszony sirámait.
a munkáltató általi premizálásban igen is kell lennie szubjektív elemnek, hiszen akkor a kiemelkedően teljesítőt nem lehetne jutalmazni. ha magasabb bért adnának neki, az állandósuló feszültséget okozna, ráadásul az teljesítmény csökkenéshez vezetne, hiszen nem lehetne visszavenni. m.o.-n a premizálást azok kritizálják, akik kimaradnak belőle, akik kapnak, azok biztosan csókosak, lefekszenek a főnökkel stb., még véletlenül sem merül fel az, hogy esetleg megérdemelte, kivéve, ha barát(nő)ről van szó, hiszen vele olyan jól ki lehet beszélni a másikat.
azt kívánom, hogy egyszer te is kapjál prémiumot és a többiek sustorgásait is halljad, hogy te nem is érdemelted meg.pedig dehogy nem. szerinted. még a dupláját is.
saját magadről elképzelt önkép nem biztos, hogy megegyezik a mások által látott képpel. nagyon jó példa erre a ziksz faktor, meg a megafrász tehetség kutató baromságok, nagyon jókat lehet röhögni egyes emberek önkritka hiány miatti szerencsétlenkedésein.
Lacibetyár 2010.09.16 11:15:01
@uni1002: ezek szerint te sem kaptál még prémiumot, pedig teaztán megérdemelted volna. bezzeg mindenki fel tudna sorolni 2-3 olyan muinkatársat, akitől ő legszívesebben elvenne pénzt, hiszen nem érdemlik meg a fizetésüket sem. nyugodt lehetsz, rólad is így gondolkoztak mások. mindenki a másik munjkáját tudná sokkal jobban megcsinálni, a másik fizetését tudná meghatározni, meg utána beosztani. a sajáthoz meg senkinek semmi köze, hiszen az magánügy.
kissé szánalmas ez a hozzáállás, amely az álláskeresőknél is látható. a felvett személy biztos, hogy csakis csókos lehet, pedig sokkal hülyébb mint a panaszkodó. az elmúlt posztokban volt ilyenekre példa.
Az épület, ahol dolgozom, dolgoztam(?), az Önkormányzat által 50 évre az államtól bérelt ingatlan. Az Önkormányzat létrehozott egy Nonprofit Kft-t, mert most már így hívjuk, nem KHT-nak és nála voltam(?), vagyok alkalmazásban. Közben az Önkormányzat az ingatlanban lévő 400…..
Lacibetyár 2010.09.15 15:34:13
@_Molly: azért a magyar "hadsereg" és az amerikai hadsereg között némibemű különbség van, egyebek között a komolyságot is tekintve. m.o.-n a saregben nagyon jól el lehetett marhulni, aki nem vette komolyan a katonásdit, vigyorgott egyik-másik elmebajos hivatásososn.
Lacibetyár 2010.09.15 15:42:45
@_Molly: többek között ez is különbséget jelenta két hadsetreg között, bár most már a magyar zsoldokat is elkpják néha a turbánosok.
Lacibetyár 2010.09.15 22:32:26
a fenti magasröptű ideggyógyászati vita, a megszólaló professzorok tolmácsolásában, a poszt különböző értelmezése alapján indult ki.
szóval van istván, aki pánikbeteg, aki ezt el is mondta a munkáltatónak és biztosította, hogy ez nem zavarja a munkája ellátásában, hiszen tud róla, ezért szerinte el tudja kerülni azokat a helyzeteket, amelyekben ez előjöhet, ezért nem is utazik sűrűn. a munkáltató felvette, gondolván, hogy a gondnoki állás nem igazán stresszes, elég egyszerű munka. azonban istván egyre gyakrabban került olyan szituációban, egy munkatárssal, aki előhozta ezt a betegséget. nem írta, de elképzelhető, hogy ez együttjárt egy nagymértékű dühkitöréssel, amely megrémíthette a munkatársat, hiszen ő nem tudta, hogy istván beteg. itt van a kutya elásva.
az idegbetegek meg vannak győződve, hogy ők teljes értékű emberek, nekik nem kell segítség, senkinek semmi köze az ő betegségükhöz. amikor azonban a betegségéből kifolyólag történik valamikülönleges, amely esetleg megrémíti a másikat, vagy megbántja másikat, rögtön előveszik, hogy dehát ők betegek. a posztban szereplő istván nagyon jól tudta kezelni a betegségét, az incidens után viszont rögtön elővette a "beteg vagyok, ne bántsatok" kártyát és bőszen lobogtatja. nem ismerjük az egész sztorit, ezért a hiányzó részeket próbálja mindenki kitalálni, ezért lehet furcsa a betegség tudatos vállalása és kezelés mellett hirtelen előtörő, mindent teljesen lebénító roham.
sokan emlegetnek különféle beteg embereket, azok elismerten betegek, akikkel úgy is viselkedik a környezetük, ezért jobban tolerálják a számukra különös viselkedésüket.
ha egy számomra teljesen normális valakitől, akiről nem tudom, hogy bármiféle idegbetegséggel kezelik, egy agresszív dühkitörés irányul felém, persze én is megijednék, a munkáltató, aki tudta, de nem mondhatta el a többieknek, hogy pistának lehetnek rohamai (esetleg már nem első esetben, hiszen istván is írta, hogy már többször összeveszett vele), úgy döntött, hogy nem kockáztatja a többi munkatárs biztonságát, inkább fel mond istvánnak, aki erre rögtön a betegségének tüntető felemlegetésével válaszolt.
szóval az az érdekes, hogy amikor akarja, tudja kontrollálni a betegséget és elvárja, hogy teljes értékúnek tartsák, akiről más nem is tudja, hogy beteg, amikor meg úgy akarja, hirtelen "rohama" van, és elvárja, hogy a "roham"alatti viselkedését mindenki tolerálja, hiszen ő beteg, mindenki tudhatná.
röviden, érdekes.
Sziasztok!Több mint egy éve dolgozom egy helyen, amit már nem is tudom, hogyan bírtam idáig. Sokrétű, összetett terrorról van itt szó, munkajogi szabálytalanságokról is - de minderre még mindig azt mondom, hogy ha ott dolgozom, akkor ezzel együtt ezt is felvállalom. Nem panaszkodni…..
Lacibetyár 2010.09.13 14:06:35
@mothe: gondolom anyáddal tartottad a kapcsolatot, segítettél neki, egyáltalán megköszönted, hogy a világra pottyantott, bár a hozzászólásaidból úgy tűnik, meggondolatlan lépés volt.
te egy tipikus "agyon okos vagyok, mindenki más hülye" beállítottságú,jellemző mai magyar fiatal vagy, aki a számítógépen remekül tud játszani, osztja mindenkinek az észt, munkát még csak-csak szerez, de hosszabb ideig nem tud egy helyen megmaradni, mert a többiek nem értik az ő zsenialitását.
ezt önmagában még leszarnám, de a várt, nagy örökség elmaradása miatti hisztid, kiverte a biztosítékot. senki nem volt kiváncsi a sztoridra, ha már megírtad, ne csodálkozz, hogy másnak is van véleménye róla. ha a tükörkép nem tetszik nem biztos, hogy a tükör a hibás.
na további jó okoskodást és inkább játszál a gépen.
Sziasztok! Egy multinacionális cégnél dolgoztam majd 35 évig és 2009 decemberében beállított hozzám a HR igazgató és a bérelszámolás vezetője és közölték velem, hogy a holnapi naptól már nem kell bejönni a m.viszonyomat közös megegyezéssel megszüntetik. + bonuszokat…..
Lacibetyár 2010.07.30 20:58:13
@_John_Doe_: hát jól kicsesztél a cigányokkal! hogy lesz így a bicikliből finom pájinka?? mégis csak muszáj lesz lopni egyet, mert ingyen nem ada kocsmáros:-)))
Birka nép A hős gyerekbirka 2010.07.23 04:39:00
Tegnap koradélután vonatra szállt egy 15 éves lány és egy 8 éves kisfiú – egymás közeli rokonai, de nem testvérek. A vonat egy Budapest környéki településről indult, amolyan helyközi járat, kis túlzással akár HÉV is lehetne. Gyakorta utaznak rajta kisdiákok a nyári…..
IMF-tárgyalás, Simor fizetése, az MKB Bank megvásárlása - egyelőre nem alakulnak jól a dolgok. Heti szavazásaink. (Fotó: az IMF székháza, imf.org) A héten a magyar kormány tárgyalásokat folytatott az IMF és az Európai Bizottság delegációjával, kiállt a bankadó, illetve…..
Egy önkormányzati céghez, kórházhoz hívott dolgozni az igazgató. Gondoltam, ha egy igazgató azt kérdezi-"elvállalnád-e a független belső ellenőri állást:" ráadásul tanultam, vizsgáztam a keze alatt, ismerte tudásomat, felsőfokú végzettségemet, rutinomat,…..