Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mse

10 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sötét fellegek gyülekeznek a homeopátia egén. Már alig van olyan patika, ahol lehet homeopátiás szert kapni, súlyos gondokkal küzdenek a homeopátiás gyógyszereket gyártó cégek is. Eközben egyre cikibb homeopátiával gyógyítani, kérdéses, hogy megmarad-e a homeopata orvosok egyesülete.…..
A "ki emlékszik a jelszavára!" kiszólások kicsit gyengítik Gábor mondanivalóját, de a túlbonyolított bürokrácia tényleg rémes. A NAV-értesítésről szóló NAV értesítés megvan? A diákhitelesek legalább tudnak arra gondolni minden egyes belépéskor, hogy a jövőt most írják. Kedves Homár! Csodálom,…..
Az ünnepekre az Invitel IPTV és digitális kábeltévé előfizetők, sőt számos térségben az analóg kábeltévé előfizetők számára is elérhető lesz az RTL II műsora. A jövő év elejétől pedig már a teljes analóg hálózatban megtalálható lesz a csatorna. A csatornát eddig a…..
Mse 2012.12.21 02:29:05
Jól jöhet Bálint Antóniának, hogy magánéleti válsága miatt újra a lapok címoldalára került. A Bors infói szerint az egykori műsorvezető ugyanis szerepet kapott az RTL2-n januárban induló Szombat esti lázban. Antónia hivatalos rajongói Facebook-oldalán azt írta vasárnap, hogy „jaj, nagyon jó hírt…..
Idegesítő butikjelenségekkel foglalkozó sorozatunkhoz kommentelte az alábbi szösszenetet rdi. A tegeződjünk-e vagy ne a butikban kérdés, alighanem két táborra osztja az olvasókat, de az biztos, hogy ha már a vevő előre köszön, a kérdés el van döntve:Amitől falra tudok mászni:…..
Mse 2012.01.02 18:00:17
Amit egyáltalán nem értek, hogy miért a 19 éves ostoba, diszkós kiscsajok dolgoznak ezekben az üzletekben? Nekik köszönhető az irritáló bömbölő zene, valamint egyáltalán nem értenek sem az eladáshoz, sem a vásárlókhoz! A kedvencem, amikor az eladócsaj úgy mér végig, mikor belépsz, mintha valami szakadt csövi tehén lennél... Hogy merészelik ezt egyáltalán? Én ott pénzt fogok költeni, amiből őket fizetik! Többször előfordult már, hogy azért mentem ki egy boltból, mert gyakorlatilag kinéztek onnan, pedig igényesen öltözködöm /és vásárolok/, annak ellenére, hogy nem vagyok xs-es méret! Néha tényleg elképesztően viselkednek az emberrel.

Tisztelet a kivételnek például a Triumph üzletekben, ahol normális, ehhez a szakmához értő középkorú nők dolgoznak, akiktől nyilván szívesebben kérek tanácsot fürdőruha vagy melltartó ügyben, mint egy negyvenkilós húszéves csajtól, aki majd kiröhög, hogy mit akarok én 85B-s mérettel... Vagy ott van a Tatuum, ahol mindig szolid, normális, csöndes eladók dolgoznak, akik tényleg szeretnének eladni valamit... Mert egyes boltokban néha úgy érzem, hogy a vásárló a zavaró elem.
A feketelista egyik legszörnyűbb helye a Westend H&M-je, ahol ugyanaz a kibírhatatlan ricsaj van és a Jeans Clubhoz fogható bálás turkáló fíling. Karácsonykor el is ment a kedvem a vásárlástól, mikor ebben a bevásárlóközpontban korzóztunk a barátnőmmel egy-egy új darab után. Gyakorlatilag egyetlen boltban sem voltak normális körülmények. Ami vicces, hogy fél órával később az Allee-ban teljesen más körülmények fogadtak az összes Nyugatiban meglátogatott márkánál! Itt a H&M-ben kellemes, csöndes jazz szólt, kevesen voltak és nem zavartak az eladók sem.

Nem tudom felfogni, hogy a felvételnél az áruház vezetője miért nem szűri ki az ostoba kiscsajokat, akik szó szerint elriasztják a vevőt...
Vama Vechén 9 éve jártam utoljára. Akkor úgy épült be módosult tudatomba, mint a legjobb hely, ahol életemben voltam. Már régóta vissza akartam jönni ide megnézni, mennyit változott azóta. Az emberek egy része azt mondta, már nem akkora hippitanya, mint régen volt, mert…..
Kopottas Targonca 2012 Túracuccok 2011.06.10 16:10:00
Na hamarosan írok egy összefoglalót arról, hogy pontosan milyen cuccokat hoztunk magunkkal, hátha a sokat csiszolt pakolólistánk tanulságos lesz más utazók számára is. Most viszont csak egy rövid leírás következik a túracuccokról, amiket a Mountextől kaptam/kaptunk. Még az…..
Buna seara ... A Deltában egyetlen hagyományos recept van, ami azért speciális, mert az elkészítéséhez való vizet a méltán híres Dunánkból hozzák a konyhára. Utánajártam, hogy ezt a csorba levest hogyan készítik el, mondjuk 2011. júniusában. Míg Béla és ismerőseink a…..
Kopottas Targonca 2012 Elindultunk! 2011.06.02 14:20:00
Ezúton köszönjük szépen Lászlónak, hogy kedd este leitatott minket a Schönherzben, mert így a reggel 8-as indulás délután 2-re halasztódott :) Délelőtt még összepakoltunk, bescanneltük az útleveleinket a vízumokkal, megcsináltuk a táblát a stoppoláshoz, aztán 14:15-kor fel…..
Mse 2011.06.02 15:16:26
Mse 2011.06.03 00:15:12
@d6: De. Elhagyták. Szerinted Erdély mióta Magyarország? :D
Ma történt először, hogy egy kicsit aggódni kezdtem az úttal kapcsolatban. 6 nap múlva megyünk, most már érezhetően közel az indulás. Alapvetően azért izgultam ma, mert bár próbáltam egész életemben sokat utazni, azért az, hogy ismeretlen, közepesen fejlett országokba megyünk…..
Hát igen. Újabb október 23. Egyik legfontosabb nemzeti ünnepünk. Mit is ünneplünk ilyenkor? Ja, igen, Bem apót! Mondja a 20. századi fiatal értelmiség. Még szerencse, hogy a mindenhol fogható kereskedelmi csatornák igyekeznek erősíteni történelmi emlékezetünket.Az első…..
Nowa Wieża Babel Gyalázat 2008.09.25 16:35:21
Hosszú és fárasztó nyár után újra itt vagyok.  Mindig is neurotikus típus voltam, de amit ma tapasztaltam, az irtózatos. Tényleg sírni van kedvem. Kaptam egy linket, a Bár 2.0 oldalára irányított. Én nem hittem volna, hogy a Való Világot alul lehet múlni, de minden csatornák…..
Szörnyű lehet, ha valakit megtámad egy súlyos betegség. Szembenézni egy gyilkos kórral, magával a halállal, embert próbáló feladat. De a test fájdalmát viszonylag könnyű orvosolni, a hibáit meg lehet javítani műtéttel, kezeléssel. A halál ellen lehet küzdeni, kitartással,…..
Nowa Wieża Babel Wiersze - Niebo 2008.04.08 19:21:00
Néha Néha kereslek, Mikor nem vagy velem, hideg hajnalon, Néha gyűlöllek, Ha minden szavad szánalom. Néha csodállak, Mikor szíved tiszta, mint a fény, Néha utállak, Ha a lelkem neked mit se ér. Néha kívánlak, Mikor a holdfény megcsillan ajkadon, Néha elvágyom…..
Nowa Wieża Babel Wiersze - Piekło 2008.04.08 19:12:37
Szeretlek  Hiába száll a szomorú ének, Mégis elfog valami szép öröm. Minden hideg éjjel, Mikor a szívem kerékbe töröm.   Kerékbe töröm, vérem ömlik, Vágy kínoz, s ha kivérzek, meghalok, Ott leszek előtted kiterítve, Sötét, jeltelen ravatalon.  …..
Nowa Wieża Babel kapcsolatok 2008.04.08 18:51:00
Bevallom, néha egyáltalán nem tudok mit kezdeni az emberekkel. Én őszinte, egyenes embernek tartom magam, elutasítom az alakoskodást, kétszínűséget, igyekszem következetes lenni. Ezért nem igazán értek bizonyos dolgokat, helyzeteket, kapcsolatokat. Mert igen kellemetlen helyzetbe hoz,…..
Nowa Wieża Babel A becsület ára 2008.03.26 23:21:00
Elfojtott érzelmek, ki nem mondott dolgok. A reklám után.Hát nem őszinte?Azt mindig sejtettem, hogy az emberségnek sajnos nincs alsó határa, de az Igazság ára valahogy pontot tett a meggyőződésemre.Sanyi ül a székben, szemben a halálosan komoly Jakupcsek Gabriellával, aki nemes…..
Nowa Wieża Babel évfordulók 2008.02.21 20:09:48
Olyan jó boldognak lenni. Tavaly több nagy vízválasztó is volt az életemben, leérettségiztem, végre egyetemre járhatok, de ami a legfontosabb, Igazán Szerelmes lettem. Ez nem amolyan szentimentális érzelgősség, hiszen 12 hónap alatt aztán megszokja az ember a párját. Rengeteget…..
Nem írtam még le, miért ezt a címet választottam. Nem szeretem direkt kínozni magam, de néha kényszerítem a tudatomat, hogy átgondoljam az életemet, és azt a századot, amit magunk mögött hagytunk vagy azt aminek a hajnalát éljük. Cél nélkül éljük az életünket, nem maradt…..
Nowa Wieża Babel coepitum 2008.01.25 00:07:00
23:27Azt hiszem minden ember életében eljön az az idő, mikor valahogy rálel önmagára. Mikor végre adhat egy célt az életének, mikor kialakul az egyénisége. A fiatalságom teljes önhittségével állítom, hogy azt hiszem számomra eljött ez a pillanat. Két nagy vízválasztóhoz is…..