Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kigyúrt állat

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csaba mit sem sejtve jelentkezett be néhai hungaroteles azonosítójával az Invitelhez, aminek egy visszamenőlegesen egész évre kiszámlázott 50 ezer forint lett a vége. Szerződése természetesen nincs:Régen Békés megyében volt egy telefon szolgáltató, úgy hívták Hungarotel,…..
Csődbe vitte Lázár János a nagy alkotmányozásban saját városát? Vagy csak a vendégdrukkereket szívatják hétvégén parkolási bírsággal? Attilát szombaton kapták el a meccs után, és egyelőre a Homár sem tud megnyugtató választ adni a jelenségre:Tisztelt Hódmezővásárhelyi…..
kigyúrt állat 2010.11.08 12:29:24
@ColT: "Tulajdonképp nem lenne egyszerűbb, hogy mindenki magdja a számlaszámát, és az önkormányzatok, állam, cégek, szabadon vehet le róluk pénzt?"
Ó, ez már régóta így van! A neve inkasszó!
kigyúrt állat 2010.11.08 12:45:19
@vuk_: úgy-úgy...node a forradalmak korát éljük, vagy nem?
Ibolya nem gondolta komolyan a Celldorado IQ-tesztjét, ezért beírta a felugró ablakba a telefonszámát:Egy évvel ezelőtt vettem észre a Fillér utcában sétálgatva, hogy egy álomszépen csillogó hatalmasnál is hatalmasabb vadonat új mesebeli terepjáró parkol a II.ker.Fillér utcai…..
kigyúrt állat 2010.01.22 12:08:47
Úgy látszik az útszélen vészvillogós köcsögök miatt a parkolóörök ingerküszöbét nem üti meg, ha lerobbant autós elsétál az elakadásjelző háromszögéig: Rendszeres olvasója vagyok a blognak és épp a tegnapi nap folyamán történt meg velem az eset. Miskolcon lakom, és aki…..
Kati kiborult azon, hogy a jelentős kedvezménnyel megvehető márkás cuccokat áruló brands.hu-n irtó olcsóként kínáltak egy külső merevlemezt, pedig minimális online kereséssel látható volt, hogy a mélyen leértékelt ár valójában normál piaci. Gyorsan reagált a webshop, alant…..
kigyúrt állat 2009.11.09 13:53:56
@helianthus: Ez egyértelmű, vagyis, hogy a lehető legnagyobbnál is nagyobb kedvezmény a 70-80%-os! :O
Látom magam előtt, ahogy az Erste Bank forradalmi tanácsa lázas megbeszélést tart, ami szavazással végződik. Az éhségtől támolygó belső reformerők, önmagukat is meglepve, azzal a lázító ötlettel állnak elő, hogy talán megelőzhetők lennének az emberevési és csonkolásos…..
kigyúrt állat 2009.09.10 09:58:26
Szabadstrandtól még nem kaptunk levelet, most már ez is megvolt, a szegedi írt nekünk, hogy milyen príma mailt kapott egy ausztrál ügyféltől. Zagyva fordítógépes szöveggel Dunát lehet rekeszteni, ezt az tette közlésre érdemessé, hogy magánlevélben követték el: Előzékeny volt…..
Judit és 60 vendége tuti nem mennek többet a Menta Teraszba. Svédasztalos vacsorájuk első körben csak a csapat felére volt elég, a tulaj és a pincérek ugyanazt a pökhendi stílust hozták, a saláta meg homokos volt: Nem vagyok egy kötözködő típus, nem szoktam visszaküldeni az…..
Koppány internetét egy könyvelési hiba miatt lekorlátozta a UPC, majd azt javasolták, menjen netkávézóba, hogy át tudja küldeni nekik a bankja igazolását. Jófejség: Havi 7.500,- forintot fizetek egy szélessávú internet-szolgáltatásért a UPC-nek. Minden hónapban. A UPC szerint…..
A képen látható Ellen-haj söprűt csodahengerként ismertük és használtuk, de mostantól máshogy lesz, köszönhetően Tibornak. A Jó érzést mondjuk nem értjük, lehet hogy rosszul használtuk eddig? Párom ma elment bevásárolni és a mellékelt képen látható csodát sikerült…..
kigyúrt állat 2009.05.08 10:04:21
Szabolcs dörzsölt és felkészült ügyfél, diktafonnal jár bankba. És milyen jól teszi, levele szerint az Erste ügyintézője alaposan félretájékoztatta, majd ezt később elismerte, majd még később letagadta, úgyhogy most lesz mivel bizonyítani az igazát, akár a bíróság előtt…..
kigyúrt állat 2009.05.06 10:19:31
@Frucsasz: elhangzott a válasz. jogszerűen nem készíthetsz felvételt az illető tudomása nélkül, illetve ha mégis, ilyen bizonyíték csak büntetőperben játszhat...
Miért van az, hogy amikor egy bankautomata beszippant egy kártyát, nem automatikusan a tulajdonos nevére postázzák (címe ugye van a rendszerben), hanem megeszik? Az MKB egy nyilván egyszerűen pótolható külföldi kártya láttán reflexből darabolt volna, de egy teljesen kamu fax…..
A nagy büdös kamuválság mellékzöngéje, hogy tovább gyorsult a világ, már egy napot sem várnak a szolgáltatók, hogy ügyfeleik a tartozást befizessék. A T-Mobile egyelőre csak a jogos kintlevőségek után küld robotokat, de azok elég agresszívek: félóránként hívogatják az…..
És közben persze a legviccesebb is. De tényleg nagyon gusztustalan, így kérem, hogy csak az olvasson tovább, aki felkészült a pornográf nyelvezet legmélyebb bugyraira. Ma úgy tűnik, az ízléstelenség napja van. Az üzenetet a goldengate.hu pornóoldal küldte a regisztrált…..
kigyúrt állat 2009.01.13 13:48:09
@ColT: úú! az szívás, mer' akko' adakoznia kell...
Zoli megkapta a választ a MÁV-tól hibás tranzakciós panaszára és most örül, hogy csökkenthette kicsit a költségvetési hiányt. A Homár pedig épp dühöng, mert szeretne elutazni messzire, de a csodás MÁVDirekt nem tud nemzetközi vonatra jegyinformációt adni, azt csak a keleti…..
Na és akkor mit művel a gyomrunkkal? - teszi föl a kérdést Kovács Miklós pécsi Homár-olvasó, aki egy gyerekbulin megmaradt szendvicseire borított fóliát. Ami pár helyen egyszerűen kiégett másnap reggelre. Bár mi egy emberi gyomortól sokkal többet várunk, mint egy…..
A peterborough-i könyvtárban le van tiltva bármilyen magyar oldal böngészése. Az ok: túl sok az adathalászat a lángoktól övezett rónaságon. Ez elég rosszul hangzik, a "top phising country" titulus viszont annál jobban. Hisztisek az angolok vagy tényleg veszélyes magyar…..
Aki rákot eszik, az megfizet, de hogy egy bank válasza a pénzváltási hibára az, hogy megesik ilyen a külföldi tranzakciókkal, több mint rémisztő. Március 5-én indultam haza az Egyesült Államokból, és mivel a Seattle-i reptér nemzetközi terminálján a Burger King átalakítás…..
Aki valaha is készített már hómpédzset, az bizonyára találkozott már a jelenséggel, amikor a Google kibassza eltávolítja az oldalát keresőjéből, mert ilyenolyan módszerekkel igyekezett javítani helyezését. Minthogy a Homár még nem foglalkozott vele és elég általános…..
kigyúrt állat 2008.02.27 17:12:43
Te kakukk gyerek! Írjál gyorsan egy levelet a noreply@google.com-ra, azzal a szöveggel, hogy "Kösz, hogy szóltatok!", aztán nagyon hallgassál el!!
Abszurd csendéletben gyönyörködhettek tegnap a budapesti Nyéki Imre uszoda látogatói, ugyanis közvetlenül a medence mellett a lépcsőn ottfelejtettek egy bezsákolt halottat. Órákon át. Hogy teljes legyen a téboly, kiderült, hogy az úszómester a sikertelen mentés közben a…..
Jobb helyeken, mint amilyen Sydney, a zsebesek/csalók fotóját minden benzinkútra kiteszik, ezzel is nehezítsék tevékenységüket. Foma egy hasonlóan bátor kezdeményezést talált egy vicces házi készítésű körözvény formájában. Az ördögi bűnözőóriást már nagy erőkkel…..
kigyúrt állat 2008.02.07 17:05:40
Avagy a szekszuális frusztráció nem jó tanácsadó. Csak tippelni tudunk, hogy a kolléga  a remittendára gondolt, de majd biztos bekommenteli, aki okosabb...