Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_python_

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan beküldtétek a lenti képet, meg persze magunktól is rátaláltunk, de azt nem sikerült kiderítenem, hogy ki készítette. Mindenesetre az illető elég jól vágja a DOS-os játékokat, ezekből szedte össze a száz legjobbat egy szép listába. Látszik, hogy sok melóval, nagy…..
Egek, mit evő legyek? Csapatok már a pályán, Faragó Ricsi és vacsorája a kommentátorállásban. Közben egy csinos asszisztens és meglepetésvendég is érkezik.  ..
_python_ 2010.07.07 16:22:51
Elérkeztünk hát hatodik ütközetünkhöz, ma este 20.30–tól Durbanban a Moses Mabhida stadionban a Nationalelf a spanyol válogatottal mérkőzik meg a döntőbe jutásért. Először is szeretnék gratulálni a holland válogatottnak a döntőbe jutáshoz , nagyon jó lesz őket 36 év…..
Amikor a Bicolor részt vesz egy világbajnokságon, mindig izgalmassá teszi a csoportját. És a frászt hozza Spanyolországra. 1982-ben például Camachóéknak meg kellett verniük a jugoszlávokat a továbbjutáshoz, miután ikszeltek Hondurasszal. Ugyanitt az észak-íreknek a spanyolokat…..
Arriva Rojos! Végre őszinte foci 2010.06.16 16:58:00
Jó buli lesz - írtuk a Chile-Honduras beharagozójában, és tényleg az lett. Nem lőttünk hetet, sőt, kettőt se, de őszinte, fantáziadús, kombinatív és szimpatikus játékkal megvan az első győzelem a világbajnokságon 48 év után.  Rögtön meglepetéssel kezdődött a meccs,…..
Kezdjük egy kis tréfával! Az alábbi gól megtekintése után képzelje el mindenki, ahogy Spycher Magnin, vagy valamelyik másik svájci védőgéniusz megpróbálja megállítani Matías Fernándezt. Ahogy azt internetes kommentelői körökben mondani szokás: muhaha. És akkor arról még…..
_python_ 2010.06.10 23:25:52
@domifer: nem. törődj bele: mi vagyunk azon chilei szurkolók, akik még spanyolul se tudnak normálisan. na.
Szurkolni márpedig kell. Tisztességes ember nem tud csak úgy meccset nézni. Feláll a két csapat, elkezdik rúgni, és máris szimpatikusabb lesz az egyik, mint a másik. Mondjuk mert egy apró, térdig érő rövidnadrágban feszítő szélső megiramodik az első percekben, csinál…..
Ez itt egy felhívás focibolondoknak:Az Index és a blog.hu a foci Eb után a világbajnokságra is elindított egy rakás szurkolói blogot. Ghánától Ausztráliáig 24 válogatottat követ indexes vagy Index-barát blogger (A teljes lista itt olvasható nemsokára, most kábé a fele.)Hét…..
Az utóbbi hetekben jelentős előrelépéseket sikerült tennem sportfogadás ügyében. Ami talán a legfontosabb, hogy a hatékonyabb fogadás érdekében a sportfogadó-tőkémet két fogadó oldalra osztottam el. Ennek segítségével képes vagyok minden hétvégén a két iroda által…..
Sok szó esett már az arctalanná vált felsőoktatásról, illetve arról, hogy egyes főiskolák és egyetemek diplomagyárrá alakulva ontják magukból a felkészületlen hallgatókat. Levélírónk saját tapasztalatát osztja meg velünk, megmutatva, hogy az oktatóknak is nehéz ebben a…..
_python_ 2009.12.26 01:50:39
@coloska8: igen, ez, ami itt folyik a kommentezésben, úgy hívják, hogy vita. Eszmecsere. Erre minden értelmes (értsd: nem tajgetosz-pozitív) ember képes. A bölcsészek arra büszkék, hogy ezt tanulják? Hmm... érdekes. Inkább vagyok egy normális alapműveltséggel rendelkező "reálfetisiszta", mint bölcsész. Volt itt valaki aki arról papolt, hogy a bölcsészeknek mennyire jó az alapműveltségük, a mérnököknek mennyire nem. Hát kérem tapasztalatból mondom, hogy bölcsészek többségének meg halvány gőze nincs olyan tudományokról mint kémia, biológia, fizika... Valóban, nem olvastam végig József Attila verseit, nem olvastam el a 'világmegváltó' novellákat, és regényeket, de szerintem a műveltséget nem ebben mérik... a bölcsészek szerint igen. Grat.
Almákkal megy? Lángoló sodrófákkal? És letört nyakú üvegekkel? Na, azért. Penn Jillette ezt is tudja. ..
_python_ 2009.06.17 14:31:28
én tudoooooooook, de csak labdázok:D
www.youtube.com/watch?v=WTU45Z8SYhE&feature=channel_page
höhöhöhööö

Penn nagyon nagy arc, az eltört üvegekkel meg sokkal nehezebb, és veszélyesebb, mint tűzzel. respektálom
Magyarfoci-szapulás az nem lesz most, csak néhány gondolat, filozófikus elmélkedés.Ott tartunk, ahol; tökmindegy, hogy miért, nem az a lényeg. Hanem van itt valami a jövővel kapcsolatban. Az jutott eszembe, hogy ugyebár magyar csapatokért nincs okunk rajongani, viszont szeretjük a…..