Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uraoi69

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két X-akták hír is kijött a hétvégén a hatrészesre tervezett X-akták minisorozatról: Az új részekben természetesen továbbra is fontos szerepe lesz az idegeneknek: Chris Carter maga rakott ki az Instagramra egy képet, amin a csapóra "UFO TEST" feliratot írtak, az új X-akták…..
  Azért egy erős nyolcast megér a cím, ugye? Erről a hölgyről van szó egyébként: ..
uraoi69 2015.06.05 22:27:03
@juhaszvik: Igazad van, ez csak egy normális mell. Fényévekre van a címben tett utalástól.
                            ..
A Fox már korábban bejelentette, hogy foglalkoznak egy újabb 24-évad ötletével, de azt nem mondták a kis hamisak, hogy Kiefer Sutherland maximum lélekben lesz a stábbal, mert JACK BAUER NÉLKÜL JÖN AZ ÚJ ÉVAD. És ráadásul még az a verzió sem jött be, hogy Yvonne Strahovski…..
A CBS az a csatorna, ahol minden a legnagyobb rendben van. Itt nem szoktak sok új dolgot kirpóbálni, a kínálat nagy többségét fehér, 60 körüli faszik adják el, a Scott Bakulák, Tom Selleckek és Ted Dansonok hazája, a procedurális spinoffgyártás mekkája, az amerikai nyugdíjasok…..
uraoi69 2015.05.17 18:07:04
comment:com A nap műsorvezetője 2015.04.27 09:15:00
Vajnáné Palácsik Tímea a Fem3 Caféban ma reggel debütál műsorvezetőként, ha valaki nézi a műsort, bekommentelhetné, hogy muzsikál Mrs. Andy.  ..
Biztos volt olyan olvasónk, akinek megfordult a fejében az a kósza gondolat, hogy az új, TV2-n induló Friderikusz-műsor miatt az ATV-n látható Friderikusz című másik műsora megszűnik-e. Az origo nem volt rest és meg is kérdezte erről Németh S. Szilárdot, az ATV hírműsorokért…..
uraoi69 2015.04.15 22:52:59
@Lofthansa: Most, hogy mondod tényleg nagyon hasonlít. Bloomberg-en is sugározzák.
David Duchovny és Gillian Anderson egyelőre csak tárgyal a Fox tévés részlegével arról, hogy 2 újabb évadot forgatnak a kultikus ufós-konteós-hétszörnyés sorozatukhoz, az X-aktákhoz, évadonként kevesebb, mint 10 epizóddal, írja a Movieweb. A Daily Mail szerint két, egyenként 6…..
Március 21-én elhunyt a 60 éves Alberta Watson, aki Erin Dirscollt alakította a 24 című kultikus tévésorozatban, írja az US Magazine. Az akciósorozatok nagy veteránja korábban a Border - A határsávban, a Maggie Q-féle Nikita, a bérgyilkosnőben, Maggie Q-ék Nikita…..
A Nemzeti Hírtévé elindulásának egyik sarokköve az időjárás-jelentés, amiről olyan büszkén számoltak be az első másfél órában vagy hatszor, mintha az lenne a világ egyik legnagyobb truvája. Pedig nem az, úgy, ahogy a köztévé csinálja, meg pláne nem az, hiszen a…..
uraoi69 2015.03.15 23:23:57
@csukadani: Valaki kapott a a logók megtervezésért anno vagy 100 milliót.
Igazán gáláns hangulatában volt a köztévé: miután tegnap kiderült, hogy csak 505 millió forintot költöttek el Rudolf Péter Kossuthkifli című sorozatára, mára azt derítette ki a Bors, hogy az MTVA csökkentette a Fábry Show költségvetését. A korábbi 22 millió + áfás összeg…..
30 millió forintos álomfizetést vehet fel Berki Krisztián az Éden Hotelért – értesült a Blikk. A bulvárlap úgy tudja, a vasalt heréjű egykori Fradi-vezér november elején utazott a Tv2 stábjával Costa Ricába, ahol három hónapot töltött el a Viasattól átvett…..
A Magyar Posta csekkbefizető automatáinak én speciel nagyon örülök, mert csak odamegy az ember, bedugja a csekket, a kártyát, nyom, vár, kihúz, elmegy. Gyorsabb, mint a postai droidok, nem kell a pultnál szembesülni azzal, hogy ha kártyával fizetsz, az kézpénzfelvételnek számít,…..
Van az úgy, hogy az ember hall valamit, esetleg látja is, sőt, olyan közel van hozzá, hogy szinte meg is érintheti, de nem vele történt meg. Aztán amikor elmeséli, kicsit színez a sztorin, szereplőket von össze, helyettesít be, és menten frappánsabb, saját szerepét jobban kiemelő…..
A kultsorozat rajongóinak piros betűs ünnep lesz az a nap, amikor a Fox feltámasztja a sorozatot, az biztos, még akkor is, ha David Duchovny jóelőre szólt, hogy 22-24 epizódra nem hajlandó. Az eredetileg 1993 és 2002 között, kilenc évadot megélt sorozat újrájáról a színész már…..
Az előzetes híresztelésekre rácáfolva a CBS-nél készülő Supergirl főszerepére úgy tűnik nem kell tehetséges színésznő, elég csak ha akkora mellei vannak, mint VV Dórinak. Az idén 30 éves brit Gemma Atkinson fehérneműmodellből lett színésznő, már ha az ottani Barátok…..
Ennél viccesebbet momentán nem tudunk mondani: van egy sorozat, a State of Affairs, amiben a Grace klinikából pár éve kihátráló, majd hisztiző, még később filmes karriert beindító majd bebukó Katherine Heigl a csöcseit és a seggét mutogatja az amerikai elnöknő…..
A Napló című műsor megszűnését követően december 2-án, közös megegyezéssel távozik a TV2-től Vujity Tvrtko. A műsorvezető a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához, vagyis 17 évig dolgozott a csatornánál, munkaviszonya…..
uraoi69 2014.12.02 23:24:36
Ha lesz egyáltalán az eredeti Helyszínelőknek 16. évada, abban már Nick Stokes nem lesz, George Eads ugyanis a most futó évad végén kiszáll a ringlispílből. Ő volt az egyetlen szereplő, aki az elejétől fogva szerepelt a sorozatban, bár az 5. évadban kis időra Jorja Fox-szal…..
A Görög Zita-hasonmásverseny különdíjasa, VV Zsuzsa gondolt egy merészet, és lepasszolta a 4 éves gyerekét a kölyök apjának (aki amúgy már lelépett tőlük), és most bemegy a luxusbörtönbe, hogy ott meztelenül zuhanyozva megkereshesse a pénzt a lakásfelújításra:…..
uraoi69 2014.11.21 16:10:52
@tjunior: Csak mell.
A TV2 tegnap útjára indította a harmadik generációs tehetségkutatók zászlóshajójának hívott Rising Start (amiben a néző applikáción keresztül szavaz, élőben azt hívják így), amiről a 2 óra 45 perces műsorfolyam végére sem tudtam megállapítani, hogy minek került…..
Miss Gyémánt és Táncos Andi elment kincsvadászatra, amin ez történt: Meg ez: Illetve ez: És ez is volt: No meg ez:  ..