Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bekesj

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha volt elbaszott című sorozat a tévében, az a Prison Break volt, aminek első évada azzal ért véget, hogy a címben ígért szökés bekövetkezett, és utána meg nem volt szökés, csak menekülés, legalábbis a második, és ha emlékezetem nem csak, a negyedik évadban, mert az írók, akiknek az agya teljesen…..
A magyar családok asztaláról nem hiányozhat a rántott hús. Elkészíteni viszont picit macerás, ráadásul sokszor a sütés miatt az egész házban olajszag terjeng. Ezért ma hoztam nektek egy teljesen új sütési módszert, amivel megspórolhatjátok a bűzt, az olaj árát és talán némi kis időt is. Az elején…..
Előző összeállításunk igen nagy sikernek örvendett, remélhetőleg inspirált is némelyikőtöket az ajándékvásárlásra. Újabb 7 kütyüt mutatunk be, kevésbé elrugaszkodva a hétköznapoktól.    Gnarboards Trail Rider A tipikus garázs-cég 2004 óta készít elektronikus…..
Nem is tudom, talán 4-5 adásnak kellett lemennie ahhoz, hogy végre tényleg értelme legyen a Rising Starnak. Eljött a párbajok ideje, végre tényleg csak énekelni tudó emberek szerepeltek, akik között kifejezetten erős hangokat is lehetett hallani. A készítők minimálisra, vagyis…..
bekesj 2014.12.01 13:20:41
@mérlegel: Igen, az érdekes volt, amikor két produkció között nem félperces, hanem kb. 5-6 perces reklámblokk volt. Mivel ez a hosszú reklámblokk csak egyszer fordult elő, így amolyan kiszúrás íze volt azzal a versenyzővel szemben. Sajnos neveket nem tudok mondani, nálam ezek nem maradnak meg.
Cégünk vállal bármilyen li-ion és LiFePo4 akkupakk készítést. Védelmi elektronikával, vagy anélkül, külső intelligens töltővel. Minden esetben egyeztetés szükséges, hozott minta vagy rajz alapján készítjük el az akkupakkot, figyelembe véve a fogyasztó maximális…..
Még a Velvet szúrta ki a Rising Star full érdektelen előválogatóján azt az esetet, ami miatt most a TV2-nek magyarázkodnia kell. A lényeg annyi, hogy az egyik férfi induló nőnek öltözve adta elő Edith Piaf egyik dalát, aminek hatására Feke Pál annyira kiakadt, mintha a szeme…..
Vasárnap lement a Rising Star utolsó casting-adása is egy élő műsorba burkolva, ami a négytonnás led-fal felemelésében tetőzött. Megtörtént a technikai felvilágosítás és az énekesek bemutatása, így november 9-én kezdődhet a show. Vasárnap már a kezünkben lesz az irányítás és részesei lehetünk a…..