Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Achmed the dead terrorist

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet venni divatfülhallgatókat különböző színekben ezer forintért, tele van velük a Media Markt, de nem biztos, hogy ezeken szeretnénk zenét hallgatni - ha van alternatíva. Alternativa pedig eddig is volt, nevezett áruház polcain 7-8000 forintért már lényegesen jobb márkajelzésű…..
Achmed the dead terrorist 2014.04.17 11:15:16
Kedves Androidblog!
Nem kifejezett android, nem is kerül 30ezerbe....
www.audio-technica.hu/products/39/45/585/ATH-CKX7iS
a forgalmazónál kipróbálhatod, letesztelheted a többi variánst is...
Várunk szeretettel!
Achmed the dead terrorist 2014.04.26 09:03:30
@Vortex: Azt inkább a viszonteladóinknál keresd...
hangshop.hu/ például, de az árgép is nagy segítség lehet a típus ismeretében... ;)
Achmed the dead terrorist 2014.04.27 15:04:54
@Vortex: Kedves Vortex! Akkor tegyük tisztába a fogalmakat!
A forgalmazó azt jelenti, hogy a gyártó adott országban lévő képviselete, aki rendelkezik az adott termék kereskedelmi jogaival, vagyis aki behozhatja az országba, illetve a régióba. Mondhatjuk úgy, hogy nagykereskedő. Ezek a vállalkozások általában kereskedelmi partnerekkel tartanak fenn kapcsolatot annak érdekében, hogy a végfelhasználók számára megvásárolható legyen a termék. Fogalmazzunk úgy: kiskereskedők. Én nem részesíthetem előnyben egyik partneremet sem a másik kárára, főleg nem úgy, hogy az adott vásárlóról nem tudom, hol él, melyik partnert javasoljam neki a lakóhelye szerint. A kedves vásárlóról pedig feltételezek annyit, hogy a termékinformációk alapján már meg tudja találni a hozzá legközelebb eső kereskedőt - éljen az internet - ahol megveheti a terméket, amennyiben az elnyeri a tetszését. Az ár, valóban egy fontos szempont a vásárlást illetően, azonban forgalmazóként én csak ajánlást tehetek erre, nem mondhatom meg hogy, mit, PONTOSAN mennyiért árulhat a kereskedő! Remélem kielégítő volt az okfejtésem a kereskedelem felépítésével és működésével kapcsolatban!
Némelyik kis formának egész nap elhallgatnám az okosságait ..
Achmed the dead terrorist 2013.02.27 18:45:53
@wilson77: haaaaabrrraaaaa
jabala ragarda! :D
Mi az egyház? Amit a Fidesz-KDNP annak ismer el. Indokolnia sem kell, ha valamelyik szervezetet nem ismeri el ( "csak mert én azt mondtam"), a morgás joga pedig mindenkit megillet, de csak szigorúan magánkörben, mivel fellebbezni a döntés (a "csak") ellen nem lehet. Szabó Máté, az…..
Közröhejbe hajlik lassan a Fidesz törvénygyárának működése. A tegnapi-tegnapelőtti ellenzéki obstrukció eredménye, hogy kormányunk nem tudta eldugni a Munka Törvénykönyvének vitáját éjszakára. Végülis csak négymillió adófizetőt érint, gondolom kormányunk őket…..
Achmed the dead terrorist 2011.11.30 11:56:44
@zsedro: még jó, hogy nem kezdtem el írni, mert tökéletesen egyetértek a hozzászólásoddal és én sem írtam volna le jobban. :D köszi...

A témához: én igenis kaptam otthon pofont, és én sem szerettem, sőt még sírtam is miatta, de nagyon egyszerű volt belátnom, ha a kitűzött feladatokat teljes odaadással teljesítem, ezeket elkerülöm. Tanártól egyetlen egyszer kaptam körmöst és én szégyelltem magam, mert ott is elmagyarázták, hogy mit csináltam rosszul. Jó lenne ha a sok habzó szájú liberális "énaztcsinálokamitakarokésmindenkikussoljon" típusú ember végre fel tudná fogni, hogy a tetteinek igenis vannak következményei, amiket vállalni kell! Ha az pofon akkor pofon!

A másik sztereotípia, a pedofil papok népmeséje:
Mit mondjak: Elég sok papot ismerek, mivel szerzetesekhez jártam gimnáziumba és azóta is gyakorló keresztény vagyok, de nekem még nem sikerült egy ilyennel sem találkoznom.
Achmed the dead terrorist 2011.11.30 12:08:33
@VUVUZELLANÉNI: igen, lehet ezzel így viccelődni... de sajnos én érzek szégyent amiatt, hogy ez neked így jön le....
Achmed the dead terrorist 2011.11.30 12:19:42
@VUVUZELLANÉNI: Az fáj, hogy ezeket az ügyeket saját berken belül büntetik és nem csinálnak mellé médiaszenzációt?
Egy pillanatig ne hidd, hogy elfogadják és pártfogolják az effajta viselkedést, sőt keményen büntetik, csak kamerák és "stohlbucik" nélkül.
Fasza 80-as 90-es évekről szóló blog, és ami a legszebb, hogy be van szkennelve pár korai BRAVO is! ..
Mit tehet Manka, akinek a társasház főszivattyújának zaja miatt lakhatatlan lett a lakása?Ha felrobbantja a főszivattyút, kénytelenek lesznek ténylegesen megjavítani, csak ki tudja milyen egyéb galibát okozhat. Akinek van pacifistább megoldása, kommentelje bátran!Lassan 3 hónapja…..
„Amikor újra felhívtam a figyelmét arra hogy nős, ártatlanul azt válaszolta, hogy ő csak barátkozni akar, semmi többet” – egy nős pasi nyomulásánál kevés visszataszítóbb jelenség létezik. A szitut még gyomorforgatóbbá teszi az a tény, hogy a pasi…..
Achmed the dead terrorist 2011.02.25 07:25:11
@penelope garcia: ehhez csak annyit tennék még hozzá, hogy a legközelebbi találkozón jelenj meg úgy, hogy viszed magaddal a legújabb pasidat.
Ha meg viszket, akkor azt meg kell vakarni :D
Achmed the dead terrorist 2011.02.28 09:06:47
@penelope garcia: Kedves Penelopé!
Semmi gondom a leírtakkal, sőt! Messzemenőkig egyetértek vele(d)!
a megjegyzésem arra vonatkozott, hogy a kedves posztoló:
1 letilt, kitilt megszakítja a kapcsolatot
2 ha mégis találkozni kell, akkor valaki legyen mellette, aki egyértelművé teszi, hogy ez a csónak biz elevezett
3 a viszketős dolog meg azt akarta "mondani" , hogy ha meg dugni kell, akkor dugj, gondolom talál rá jelentkezőt... :D
Na Allah legyen veletek, mert ha nem, megölök mindenkit :D:D:D
"A megújulás újjászületés, a megújulás küzdelem, a megújulás küldetés." Miniszterelnökünk beszédírói éppenséggel ezúttal sem hazudtolták meg magukat: az idén is jócskán hozzájárultak a magyar nyelvű politikai bullshit-generátorok szöveggyűjteményeihez.…..
Achmed the dead terrorist 2011.02.08 13:01:43
Úgy vagyok én a hasbeszélőkkel és kesztyűbábokkal, mint a vakondokkal, jó, van, érdekes, de alapvetően felesleges dolog, ha nem lenne, nem hiányozna az emberiségnek. Ez persze csak egy vélemény, az meg olyan, mint a segglyuk, és mindenkinek van belőle, a lényeg az, hogy a Comedy…..
Belsőség Az enyém a leghosszabb 2010.12.08 08:11:00
  ..
Achmed the dead terrorist 2010.12.08 13:39:50
@Bukowszky: fiam a töri nem volt az erősséged... Nekem sem, de azt azért még tudom, hogy:
Nem Lenin volt a tömeggyilkos, és igen erős túlzás Hitlerhez hasonlítani.
Szegény csórikámnak voltak eszméi, de a megvalósításában nem vett már annyira részt.
A videó pedig nekem bejön, még akkor is, ha a Winkler végigzabálja az elejét.
Az autó pedig... hmmm ... végigkövettem a blogon a születését már az ötlettől és már akkor is tetszett....
Van egy kocka kombi ezeröcsi otthon, abból mit lenne érdemes "alkotni" Indiánéknak?
A CristalBubble névre keresztelt 12 ezer dolláros luxussátrat a francia Pierre Stephan Dumas tervezte. Az átlátszó, felfújható sátrat úgy tervezték, hogy valóban a testközelből élvezhessük a természetet, de valódi kényelemben. Csak exhibicionistáknak ajánlott hiszen,…..
Subba Subba Records: Magic of Music 2010.11.18 20:46:00
Ilyen szart is ritkán látni! Némi magyarázatot ad, hogy a gyártó a Házibuli Attilával Produkció, a klipet pedig az Anettka Média Intézet egyik legtehetségesebb tanulója, az annó Pákóval catfightoló Gerencsér Tomi jegyzi. (Köszi!)  ..
"Az Alkotmánybíróság döntései kötelezőek. Nincs kibúvó, nincs kiskapu, ez a magyar demokrácia vastörvénye." - Orbán Viktor, 2007. július 29. Karácsony Gergely LMP-s képviselő ezt az idézetet tartotta fel a parlamentben.Orbán Viktor frakciója a miniszterelnök saját…..
Achmed the dead terrorist 2010.11.17 07:39:44
Akkor lássuk az én olvasatomat: nem csak a magánnyugdíjpénztári befizetésemet érzem az enyémnek, de az összes adót és járulékot is amit befizetek.
Az én és még sok-sok dolgozó ember munkája - és ahhoz, hogy dolgozni tudjon fogyasztása - után befizetett adókból és járulékokból él ez az állam!
Az utóbbi 20 éveben is és egyre jobban úgy tünik nekem, hogy most is, a hatalmon lévők úgy érzik, hogy az az övék, nekik az jár, sőt még azt is megszabhatják, nekik mennyi jár.
El kellene gondolkodni hölgyeim és uraim. Mély alázattal kellene KÖNYÖRÖGNI az embereknek, hogy fogjunk össze és másszunk ki valahogy a szarból!
Legszívesebben azt mondanám, hogy teszek én az államra, ne "gazdálkodjon" helyettem, majd én kigazdálkodom magamnak az élelmiszert az üzemanyagot az egészségügyi ellátásomat, a nyugdíjamat meg a temetésemet: de akkor nem fizetek adót, járulékot, áfát, jövedéki adót, SEMMIT. Tudom ez nem közösségi hozzáállás, de fel kellene ébredni a hatalom közelében lévőknek: lehet, hogy ők a testben a fej, kar szív, láb vagy akármi, és én csak a segg vagyok. De ne felejtsük el, ha én befeszítek és nem engedem ki a salakot, beteg lesz az egész szervezet.Ha nagyon könyörögnek adok nekik adományt!
És még 1 nagyon fontos megjegyzés: mit is jelent kérem a MINISZTER szó?
Igen kéremszépen: SZOLGA! és a szolga mindig alázatos szokott lenni nem pedig pöffeszkedő és fennhélyázó!
Uff
Az LCD-s HÉV-kijelzők olyanok voltak, mint az orosz kakukkos óra a viccben, amelyikből időnként kiugrik a kismadár és megkérdezi mennyi az idő. A méregdrága elektronikus táblákon ugyanis elég gyakran csak annyi volt kiírva: Kérjük figyelje a menetrendet! Most meg már ennyi sem.…..
Achmed the dead terrorist 2010.11.16 11:28:52
Abcúg 80s! CUCCOK 2010.10.20 22:44:00
 NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY?Ül a kiscsákó velem szemben a metrón, olyan 16 éves forma. Milyen márka van rajta? Tisza. De nem ám cipő, hanem kapucnis felső. Mi vaaan? Pedig az. Gyárilag tele van vágva az egész cucc klasszik Tisza-cipő emblémákkal. A 90 után…..
Proszektúra Jupiter és az ökör 2010.10.21 20:44:00
A nap híre, hogy az ex-polgármester, ha szerencsére nem is beadta, de végre visszaadta a kulcsot. Meggyes Tamás, Esztergom távozó Fideszes polgármestere ugyanis két és fél héttel a választások után sajtótájékoztatón jelentette be, elismeri vereségét, átadja irodáját az új…..
Achmed the dead terrorist 2010.10.22 08:51:51
@pakesz: A matekkal nincs is baj, hiszen az levezethető és pontos, de kérdem én: Mit érdemel az, aki még akkor sem formál véleményt, amikor megkérdezik és lehetőséget adnak neki erre?
Az a réteg aki így viselkedik az vegye be a hüvelykujját a szájába és cumizgasson tovább...
De amúgy a Meggyes féle, meg a szegedi sztorik miatt én is szégyenlem magam, hogy a jobb oldalhoz tartozónak érzem magam.
A csúnyán végződő, méltatlan kapcsolatok hete következett el, ennek nem örülünk annyira.  A kép innen     Ez egy elég érdekes sztori. Amikor utólag derülnek ki a dolgok. Amikor nem meri a szemedbe mondani, mert egy PÖCS. Fiatalok voltunk-vagyunk. 'Friss'…..
Checkpoint Charlie Csernobil van! 2010.10.06 11:35:00
A hypo 12-es PH-értékkel rendelkezik, a zaggyal elöntött falvak mintái szerint a trutymónak 13-as PH-ja van. A 13-as PH nem éget, nem mar, hanem folyósít. Belerakod az ujjadat és az lecsöpög a kezedről. A kifolyt anyag emellett radioaktív is. Az EU-s határértékeket ugyan nem lépi…..
Achmed the dead terrorist 2010.10.06 14:06:33
@aesculus: Igen, és azért írom, mert én ezen már túl vagyok... :D
Jah és a telenor hálózatából 1749 a szám...
Nem mindenkinél működik a bort iszik és vizet prédikál hozzá állás. :D
Subba Kínzó Kérdés: Celebrokon 2010.09.15 17:01:00
Ki az a testvérére erősen hajazó celebrokon, aki a Tv2 tegnapi sajtótájékoztatón büszkén pózolt egy csinos, barátnőjeként bemutatott huszonéves nővel a fotósoknak, ma viszont -az otthoni következményektől tartva- remegve tesz meg bármit, hogy ne kerüljön nyomtatásba egy fotó…..
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..
Achmed the dead terrorist 2010.09.01 14:07:32
Kedves Tóta W!
nem posztom a reklám, de ha tankot akarsz, van rá reális lehetőség... sőt még vezetheted is...
tank.hu/
de megtapogatható végigmászható tekergethető csavargatható vérfagyasztó brümmögéssel, esetenként igazival!
Achmed the dead terrorist 2010.09.01 14:17:44
tank.hu/
Voltam! Ezt keresed!
Beleülhetsz, vezetheted!
Na, aki ennél jobbat tud mutatni, az most szóljon, vagy hallgasson örökre.  ..
Achmed the dead terrorist 2010.09.01 09:27:40
„Egyik este felhívott telefonon, és üvöltött velem, hogy azonnal valljak színt, mert TUDJA, hogy megcsalom.” - Meddig tűrhető el, hogy egy pasi nem létező dolgokat kérjen tőlünk számon? Meddig érdekes, hogy az egyre újabb és újabb féltékenységi rohamai mindig…..