Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyenge Idegzetű

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A RaiDue némi hárítás után elismerte és „túlzott önmérsékletnek” nevezte a hibáját. A hetero szexjelenetekkel nem volt bajuk...
Gyenge Idegzetű 2016.07.11 12:30:38
Közeleg az újabb év vége (talán megint elfelejtettünk szólni, de hétéves lett a blog október végén, hurrá!), ideje újra számot vetnünk szánalmas kis életünkkel és mindazzal, ami valóban foglalkoztat és befolyásol minket. Az év Top 5…..
Gyenge Idegzetű 2015.12.19 11:54:26
Ha valamire ráírják, hogy valamitől mentes, rendszerint örülünk. Mert a -mentesség azt sugallja, hogy nélküle jobban járunk. Talán azt is, hogy eddig rutinszerűen rosszul jártunk. Amikor először olvasol egy hirdetésben ecetmentes parfümről, feltételezed, hogy ez jó dolog…..
A diszkrimináció olyan tényező, amire szinte minden sikertelen álláskereső szívesen hivatkozik. Sok álláskereső portál, blog kommentfolyama van tele ilyen panaszokkal: nem vesznek fel, mert kövér/sovány vagyok, nő vagyok, 40 éves kor felett vagyok, öreg vagyok, túl fiatal vagyok,…..
First things first: az önéletrajz a világszinten leszakadó, bántóan dízelszagú németből átvett Lebenslauf tükörfordítása; már csak a szó használata is avítt, múltban ragadt, táblázatokat kinyomtató és vonalzóval összenéző emberre utal. Ugyanez igaz a curriculum vitae-re,…..
Gyenge Idegzetű 2015.12.01 11:23:41
@Gonbolkozó: "két és fél évtizede veszel fel embereket" (ez is milyen modoros mán'), de annyi eszed sincs, hogy:

1. kiszúrd az iróniát
2. EGYÁLTALÁN megnézd, HOVA kommentelsz!

Fasza szakember lehetsz egy olyan munkakörben, ahol a részletek kiszúrása a fő feladat...
A céget, ahol dolgozol, meg sajnálni sem érdemes, ahol ekkora barmok dolgozhatnak és még büszkélkednek is vele.
Bocs pajtikák, úgy alakult a menet, hogy az elmúlt hónapjaim elég zűrösek voltak, aztán azon kívül, hogy a farkamat se volt időm verni, így olyan praktikus dolgokkal próbáltam meg időt spórolni mint amilyen a blog is. Viszont ahogy a yinyanos szimbólum is remekül mutatja, minden…..
Gyenge Idegzetű 2015.11.25 20:45:34
Kedves Viktor! Régen írtam neked utoljára, de mostanában eléggé sok baj szakadt rám. Most pótolom az elmaradást, nehogy úgy érezd, hogy egyedül vagy a harcodban és magadnak kell megvédeni Európát, a Kereszténységet és az Igaz Magyar Embereket! Itt vagyok én neked, itt állok a…..
Vitray Tamás a Borsban szólt be egykori mentoráltjának, akivel, ha minden igaz, 2008-ban vesztek össze valami piszlicsáré ügyön (valamelyikük kihagyta a másikat valami műsorból, vagy mittudomén), és azóta sem nagyon beszélnek egymással. A Bors egy gálán kapta el az 57 éve…..
Évek óta épülnek állami beruházásban a Ludovika campuson a Nemzeti Közszolgálati Egyetem különböző épületei. Orbán Viktor rendszeres vendége az évnyitóknak, azaz az egyetem fontossága legalább is közelíti a foci vagy az ulti fontosságát. Így erre Kocsis Máté polgármester…..
Mostanában egyre gyakrabban írok olyat, hogy "ezen a blogon ilyet nem szoktam, de...". Végülis miért ne? Az én blogom, arról írok, amiről jólesik. Írhatnék a Marslakó (A mentőexpedíció) c.-filmről is, lehet, hogy fogok is, bár az szinte biztos, hogy nem ide. :)Amúgy pedig…..
Gyenge Idegzetű 2015.10.08 14:47:23
Gyenge Idegzetű 2015.10.09 09:19:50
@Paraphone: attól, hogy te IS egy egyszerű olvasó, egységsugarú állampolgárnak definiálod magad, még nem jön be az a logikai bakugrás, hogy a fenti agymenést ezen az alapon validálhatod a széles néptömegek esetleges véleményeként :)

Komcsiknak se jött be, neked se fog.

Mindegy, erre a témára pont elég ennyi szájtépés :)
Baloldali értelmiségiek nyilatkozatot tettek közzé a menekültekért. A szöveget teljes terjedelmében közöljük.   Nyugat-Ázsia és Észak-Afrika válsága egyre mélyül. A másfél évtizede zajló fegyveres konfliktussorozat amerikai, európai kulcsszereplői és térségbeli…..
Két jó barát Elmű, Posta, Mindegy is, hogy melyik mondta,  Úgysem jön ki leolvasni,Valahol volt egy kis baki. Szerződésed bontható,Magadra vess fogyasztó. (Akinek nem lenne világos a sztoriból, a Posta úgy jön a képbe, hogy ő az villanyóra-leolvasására szerződött partner.…..
Jobbegyenes István, az ócskás 2015.08.20 00:42:56
Alföldi Róbert két évvel ezelőtti elcseszett lázálma után sokan vártuk tenyerünket dörzsölve Novák Péter István a Király-rendezését: "no, majd most megmutatja a Peti hogyan kell ezt a darabot színpadra vinni!" Nos, ami azt illeti, a 2013-asnál tényleg jobb lett - de leginkább…..
Gyenge Idegzetű 2015.08.20 09:34:52
@Diorella Queen: "valamiért" elegánsan átléptél azon a nem igazán elhanyagolható tényen, hogy anno azért tudtunk befogadók lenni, mert a mi népszaporulatunk is számottevő volt.
Ma öngyilkosság beengedni olyan népeket, akiknek a szaporodási rátája magasabb mint a mienk.
De furcsa, hogy ezt kihagytad...
The Silicon Valley life OnePlus One 2015.07.21 16:47:23
A OnePlus volt a tavalyi év egyik legnagyobb szenzációja a mobiltelefonok terén. A kínai startup a semmiből jött és hatalmas érdeklődést generált a tech világban első, One nevű telefonjával. A legtöbb online portál odáig volt a telefonért, ami nem alaptalan, ha megnézzük,…..
Gyenge Idegzetű 2015.07.23 14:48:33
"beruháztam egyre"

utállak :)

@raptor13: igen, én is Xiaomi párti vagyok :) Egyik kölök, miután elhagyta a Samsung Galaxy S Advance-át, megkapta a tartaléknak használt M1S-emet (nem mai darab) és lelkendezni kezdett, hogy "de jó, nem omlik össze három alkalmazás megnyitása után"
Azóta is nagy megelégedéssel használja, és teljesen jól elfut, pedig nyűvi rendesen.
Valszeg itt is bejátszik az egyhardver-egyOS párosításának nagyszerűsége.

Kíváncsi lennék, hogy a One+ is hozza ezt a fajta értékállóságot, én nagyon drukkolok, szimpik az olyan vállalkozások, amelyek élvezik is, amit csinálnak