Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judit Erdős

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik este G-vel egyik régi olaszországi nyaralásunkat emlegetve, eszünkbe jutott egy kedves kis étterem Ascoli Picenoban. A város főtere a Piazza del Popolo. Itt áll a nevezetes Meletti kávéház, ahol a híres Meletti ánizslikőrt mérik. Ide tértünk be egy könnyű ebédre: a kötelező olive ascolane-ra,…..
Judit Erdős 2021.11.01 07:30:03
#szponzorálttartalom #reklám #fjoru #kiflihu     A kétezres évek elején jártam először Prágában, még egyetemistaként. Utazások terén már akkor sem voltam az a nagyon előre tervezős fajta, így a "Van még egy szabad hely a kocsiban, nem jössz?" spontán kérdésre azonnal igent mondtam. Éppen…..
Végre kijött a KSH 3. negyedéves jelentése a Liszt Ferenc Repülőtér július és szeptember közötti utasforgalmának alakulásáról országokra és városokra lebontva. Hogy miért is érdekes ezen lista a repülés iránt érdeklődők számára, hát egyrészt azért mert a rendelkezésre álló adatokból kiolvashatóak a…..
Berlin szegény, de szexi, vagy gazdag, de sivár? Saját szemünkkel néztük meg, melyik igaz! Berlin szegény, de szexi – hangzott el Klaus Wowereit berlini polgármester szájából a híres mondat csaknem 16 évvel ezelőtt. Ma pedig már helyenként arról cikkeznek a német újságok, hogy Berlin gazdag, de…..
Csepelnek számos érdekes arca van. Ott van például a kis-Duna part szépséges hattyúival, a Csepel Művek, mely egyfajta város a városban képet mutat és ott van az a hatalmas panel-rengeteg is, mely a gyári dolgozók otthonaiként szolgált es szolgál a mai napig is. Közepén pedig ott magasodik a kerület…..
Folytatódik a Városi levegő Budapest apró szépségeit bemutató sorozata, melyben tesztelheted, mennyi épületet ismersz fel egy-egy részlete alapján. Az eddig megjelent részeket itt, itt, és itt láthatod, és bizony úgy néz ki, hogy még sok epizód következik! Érdekes…..
Hétköznaponként az ATV-n szinte egyedül készít műsort, hétvégén pedig beköltözik egy celebbel a Tv2 stúdiójába. Új műsora, az Összezárva Friderikusszal olyan, mintha a Való Világot kereszteznénk az Én mozimmal. Friderikusz Sándorral arról is beszélgettünk, hogy miért nem…..
Imádom a gombát (de ez szerintem ki is derült az eddigi posztjaimból :). Ma szerencsés helyzetben vagyok, hiszen -ki tudja mióta- egymás után két szabadnapom is van, így mi sem volt természetesebb, mint itthon sütni-főzni kikapcsolódásképpen. A gombapörköltet igazából erdei…..
Judit Erdős 2015.04.22 16:45:35