Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flor12

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap az MTI-nek, kedden pedig a közmédiának nyilatkozott az Alkotmánybíróság új elnöke, Lenkovics Barnabás. Ez azért érdekes. mert most vázolta fel, hogyan képzeli el a testület tevékenységét a jövőben. Lenkovics „régi” bírónak számít. Még a konszenzusos…..
Tegyük fel, hogy egy polgár kikér egy közérdekű adatot egy minisztériumtól, az azonban nem adja, mondván, hogy az titok. A polgár ezek után bírósághoz fordul. Az elmúlt évek gyakorlata szerint a bíróság megkérdezi a minisztériumot: tényleg titok-e a titok? És ha a…..
Az Alkotmánybíróság alaptörvény-ellenesnek találta és megsemmisítette a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság 2013-as döntését, amely pénzbírsággal sújtotta a www.napi.hu hírportált egy a Mollal összefüggő információ közlése miatt. Az internetes portállal…..
Az Alkotmánybíróság ma megszüntette eljárását a tényleges életfogytiglan szabályozásának alkotmányosságát vitató indítvány kapcsán. A testület arra hivatkozva nem folytatott érdemi vizsgálatot, hogy szerintük „lényegesen módosult az indítvány benyújtásakor fennállt…..
Az Eötvös Károly Intézet levele válaszul Áder Jánosnak, a napelemekre kivetett környezetvédelmi termékdíj ügyében tett megszólalására. Tisztelt Köztársasági Elnök Úr!2015. január 14-én, tegnap, Ön nyílt levélben kifogásolta a napelemek brutális termékdíjáról szóló…..
Az Eötvös Károly Intézet levele válaszul Áder Jánosnak, a napelemekre kivetett környezetvédelmi termékdíj ügyében tett megszólalására.   Tisztelt Köztársasági Elnök Úr!2015. január 14-én, tegnap, Ön nyílt levélben kifogásolta a napelemek brutális termékdíjáról…..