Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aliterátor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A parlamenti választás ismét sokakban előhozta a külföldre költözés vágyát (ez már nem az első alkalom, hogy aztán némi idő elteltével visszaálljon az alapállapot). Legalább ilyen érdekes, milyennek látják a Magyarországhoz fűződő viszonyukat a már hosszabb ideje külföldön élők. Közéjük tartozik…..
aliterátor 2022.05.03 12:52:42
@fhdgy: A jelenlegi helyzet nem demokrácia? A szemkilövős terror az volt? A beteg LMBTQ anarhia demokrácia? Nem tudom a szerző külföldön mit csinál, de nagyon jó helyen van!
aliterátor 2022.05.05 11:42:45
@élhetetlen: Én gondoljam át? Fegyfertelen emberre rálőni, mindegy, hogy hova, aljasság. A másik dolog, amiről beszélsz nem akkor és nem ott volt. Az anarchia a törvényes rend teljes zárójelbe tétele, ez az irányzat ezen munkálkodik.
Remélem segitettem!
Pár nappal ezelőtt a Tesla egy pompázatos rendezvény keretében átadta az első harminc Tesla Model 3-at az új tulajdonosoknak. Elon Musk nagyra értékeli a lojalitást, ugyanis saját dolgozói kerültek a sor elejére. Mögöttük csupán 500.000 olyan ügyfél várakozik, aki még nem is…..
Minden huszonéves legyint, mikor mi, 30 felettiek azt mondjuk: na majd 30 után megtapasztalod... Én is ugyanígy álltam ehhez a témához, hisz sosem gondoltam, hogy az évek változtatnak bármin is. Mégis van egy dolog, amit felfedezni véltem a harmadik X betöltése után: mániákusan ragaszkodom pár napi…..
Emberekre szokták mondani, hogy akinek halálhírét költik, sokáig fog élni. A vinil hanghordozó, vagy népszerűbb, pontatlan nevén a bakelit kapcsán már gyakran hallottunk gyászjelentéseket az elmúlt néhány évtizedben, a „csillogó, fekete lemez” azonban elpusztíthatatlan. Kiderült ugyanis, hogy olyan…..
John Oliver, az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsorának házigazdája vasárnap este velünk kezdte szatirikus műsorát, és 3 percen át foglalkozott az internetadóval, a tüntetésekkel, Orbán Vikorral és a tervezett adó visszavonásával. A internet megadóztatását…..
aliterátor 2014.11.03 10:55:10
@Kapitány_1: Mi a fenének választottátok meg ezt a kormányt, ha utána ugattok? Ha jól emlékszem nem puccsal került élre Orbán Viktor, mint a Gyurcsány Ferike.