Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sályi Tiborné

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Isten megnyomja a tavasz-gombot,s a régi verkli pattogva beindul,a rigó kiköpi a téli szutykot,csőrt csücsörít s fütyül bolondul,a rügyek apró rajzfilmgyárak:megrajzolják a millió levelet,szuszog, dohog a vakondjárat,megindul a forgalom odalent,a nárcisz kis pöckét kinyomja,a…..
Sályi Tiborné 2015.09.28 09:24:36
               Azt akarod, hogy kilépjek magamból.     Hát jól van, most kilépek.      Vallom neked, hogy nem hiába élek.      Vallom, hogy irgalom a kegyetlenség…..
Sályi Tiborné 2015.05.01 18:03:34
@Szalmavirág: Nagyon szép,és kedves ez a szép vers..Egy kicsit szomorú,de nagyon tartalmas. Köszönöm szépen.. Üdvözlettel.. Sályi Tiborné Erzsike..
 Néhány szál virág a lelkednek, Hogy szépség járja át, Mert a virágok mosolya, Beragyogja lelked falát. Olyan tiszták a virágok, S mind oly fájdalmasan szép, Mint nyári égbolt zenitjén Az azúrszínű ég. A fáradt test csak földi árnyék, S néha, ha a fény teheti, Az…..
* MINDEN NAPRA: 1 MONDATBAN IS; 2 "NE FÉLJ!"                       & "ÉN VAGYOK!" IGE; 3 FORDÍTÁSBAN HANGZÓ ÖRÖMHÍRTÁR        http://www.garainyh.hu  ***  http://andreas.blog.hu ***  http://web.t-online.hu/garainyh/nefelj.html    - Szerda [2023.08.23.] *** AZ ÚRISTEN MAI…..
Napi remény Napi kenyered 2013.10.17 03:00:00
"Nemcsak kenyérrel él az ember, hanem mindazzal él az ember, ami az ÚR szájából származik." (5. Mózes 8:3.) Amikor Jézus azt mondja, hogy így imádkozzuk: "Add meg nekünk mindennapi kenyerünket", sokkal többről beszél a puszta kenyérnél. Valójában a Biblia maga is említi,…..
"...vésd szívedbe parancsaimat, mert megszaporítják napjaidat és életed éveit, jólétet és békességet hoznak neked!" (Péld. 3:1-2, EFO) Ha lenne egy olyan tablettám, ami évekkel meghosszabbítaná az életedet, akkor valószínűleg sok pénzt fizetnél érte. De mi…..
Napi remény Mondd el az Úrnak! 2014.11.20 03:00:00
"Ő megöregítette a bőröm és a húsom. Összetörte a csontjaim. Ostromolt és körbevett gyötrelemmel és aggodalommal. Eltemetett egy sötét helyen, olyan volt, mint egy hosszú halál ... és annak ellenére, hogy sírtam és kiabáltam, ő bezárkózott az imáim elől." (Jeremiás…..
* MINDEN NAPRA: 1 MONDATBAN IS; 2 "NE FÉLJ!"                       ÉS "ÉN VAGYOK!" IGE; 3 FORDÍTÁSBANhttp://www.garainyh.hu  *** …..