Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raz sierpem raz mlotem czerwona holote

0 bejegyzést írt és 690 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kérdéses: a Fidesz menekültügyben kétségkívül a legjobb, politikailag legjövedelmezőbb álláspontot ütötte meg. Ha a politikát úgy kezeljük, mint egy piacot, akkor mondhatjuk: letarolták a piacot. Kaptak ezért hideget, meleget külföldről, belföldről egyaránt. A…..
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.11.17 20:18:53
Jutott eszembe, amikor a negyedik 23-as buszra sem tudtam felszállni szűkebb hazámban, Pesterzsébeten.  Én ugyanis tavasszal és nyáron bringával, késő ősszel, valamint télen BKV-val, mostanában már BKK-val közlekedem (bár követni már nem lehet, hogy mikor milyen cég járművén…..
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.11.16 19:30:18
@Eddie:
"A fidess mindig is utálta Budapestet és úgy is bánt vele"
Nem Magyarországon élek, de van itt vállalkozásom, ezért gyakran megfordulok Bp-en. Szerintem a Demszky érához képest látható fejlődés. Tömegközlekedés, Belváros tisztább lett, sok dolgot felújítottak. Nem azt mondom, hogy nincs még mit tenni, de azért észre kell venni a pozitív dolgokat is.
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.11.16 19:33:48
@Hóhér az utolsó barátod:
Imádom a mélydemokrata vitakúltúrát! Gondolom vérig lennél sértve, ha valaki beírná ugyanezt neked ellenkező előjellel.
Nem lehet, hogy inkább azért szavaznak a fideszre/jobbikra, mert a baloldalnak kb annyi a mondanivalója, hogy: merazorbán, fidss, meg mindenki bérkommentelő?
Van-e idegengyűlölet idegen nélkül? Ha van antiszemitizmus zsidók nélkül, akkor nyilván ez az idegengyűlöletre is igaz. Amikor Lázár János valami olyasmit mond, hogy persze, hogy megvernek mifelénk embereket, ha bevándorlónak nézik őket, ugyanis ezt teszi a bevándorlás,…..
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.07.24 09:05:28
@Faszerkezet:
És azon valaki legyen kedves nekem megmondani, hogy ki kivel van és ki az áldozat.
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.07.24 09:31:21
@Miazmás:
Többször megnéztem már a videót, de számomra nem egyértelmű a szereposztás.
Végre elkezdődött az NB I-es bajnokság: kevesebb csapattal, és a több néző reményében kevesebb televíziós közvetítéssel immáron az új M4-es sportcsatornán. Az első fordulóban megrendezett MTK-Puskás Akadémia mérkőzés a 159 fős nézőszámával valószínűleg már el is…..
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.07.24 09:04:01
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
A modern foci tényleg nem több egy színházi előadásnál. Én az újjászerveződő kis sokadosztályú amatőrcsapatokban látom a jövőt. Ahol nincs bunda és lehet normálisan szurkolni is.

Közpénzt semmiképp sem szabad profi labdarúgásra költeni. A visszaosztást, a pénzmosást pedig azonnal meg kell szűntetni.

A politikának pedig el kell takarodnia a labdarúgásból!
Bayer szerint Lázár bizonyíthatóan nem beszélt arról, hogy mit gondol azokról, akiknek nincs semmije. Így aki ezek után arra vetemedik, hogy e szavakat mégis Lázár Jánosnak titulálja, az tényszerűen aljas gazember. Most engem is megtalált egy blogbejegyzéssel, de ki veszi még…..
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.07.16 11:11:12
@Könnyen elkaptuk, uram!:
"Bajer elvtárs valaha erősen úgy gondolta, hogy '56 ellenforradalom volt."

Leszögezem: nem rád gondolok. De a baloldal ezzel nem ér el semmit, mert őket ismerjük.

Az ellenségképet igyekeznek kialakítani azért az emberekben, lásd: indexes blogok. Mostanság Bayer, a napi orbánozás.

A rutinszerű gyűlölködés, max a hívőket hozza össze (egyébként mindkét oldalon), érdemi változást nem hoz, így nem lehet leváltani a kormánypártot.
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.07.16 13:01:31
@high up!:

Nagyjából azért, amiért te ekézed a magyarokat, nemzetieket, stb.
Mert őket tartom a legkárosabbnak. Ez a szemedben már elég a beskatulyázáshoz.
Ha múmia, akkor minek írod mindig, hogy folytassuk?
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.07.16 13:20:20
@high up!:

Ígyvan, én nem magyarozok teliszájjal, tehát nekem megfelel a szar. Érdekes a logikád.
De ha már ennél a példánál tartunk: gyakorlatilag a baloldali lózungokat tolod, némi lenéző gyűlölködéssel fűszerezve. Most akkor te a fost zabálod?
Nos, az van, hogy úgy néz ki, hogy nem megyünk Görögországba nyaralni. De nem ám. Mert könnyen lehet, hogy nem lesz euró se, drachma, se, benzin se. Az is lehet, hogy elegendő étel sem. Leáll egy, a modern európai ember számára tökéletesen alapvetőnek tartott és természetesnek…..
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.07.07 08:50:32
@ComLo:
A Balaton bizonyos részei (főleg az északi rész, Káli-medence) szerintem simán felérnek a nagy többség által elérhető "homokos tengerparttal, türkizkék vizzel, és tenger fölé nyúló pálmafákkal" ami lefordítva egy panelházas török vagy tunéziai bekerített részt vagy egy Rimini szintű helyet jelent.
Tudom, menő fikázni mindent ami, magyar, de a többség azért nem a Seychelles-szigetekről, vagy a Smaragd partról köpköd.
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.07.07 11:24:31
@ComLo:
Ez már egy sokkal korrektebb megfogalmazás. Nyilván vannak Magyarországon is szép helyek, ahogy minden más országban is.
A Balatont szvsz nem a tengerpartokkal kell összehasonlítani, hanem hasonló adottságú helyekkel.
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.07.07 13:21:23
@laci_52:
Ezért is írtam feljebb, hogy hülyeség a két hely összehasonlítása.
A miniszterelnök szerint a határ érvényes úti okmányok nélküli átlépésével a menedékkérő bűncselekményt követ el. Ez nem igaz. A kormány minden eszközzel távoltartaná a menedékkérőket - propagandával, pánikkeltéssel, vasfüggönnyel, jogsértéssel, embertelenséggel,…..
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.07.07 11:29:42
@Rezsidémon vagyok, elveszem a munkádat:
Nem! Európai kultúrkörből érkezők (lásd: határontúli magyarok) nem kellenek. Afrikaiak és közel-keletiek igen, hiszen ők köztudottan toleránsak.
A wnd.com tudósít arról, hogy nem ment zökkenőmentesen Obama értékelése a melegek hónapjáról. Az elnök beszédét megzavaró személyről kiderült, hogy transznemű illegális bevándorló, aki többek között az LMBTQ bevándorlók pártfogójának, a FAMILIA: TQLM alapítóinak…..
Az elmúlt napokban több forrás szerint a török Nemzetbiztonsági Tanács napirendre vette a szíriai beavatkozás kérdését. A terv látszólag egyszerre szolgálhatja Erdogan török elnök belpolitikai érdekeit és a kurdok előretörésének megakadályozását, megvalósulása azonban…..
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.07.03 08:50:04
@Kuoni pásztor:
Mert saját államot szeretnének, aminek része lenne egy jelenleg Törökországhoz tartozó terület is?
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.07.03 09:40:00
@Muad\\\'Dib:
Ráadásul egy elég furcsa szélsőség: nemzeti önrendelkezésre törekvés keverve a szélsőbalos lózungokkal.
Az Orbán-kormány szokása szerint megint olyanokkal keménykedik, akik védtelenek, kiszolgáltatottak, következésképp nem tudnak visszaütni senkinek. A párizsi terrortámadástól a vasfüggöny déli felhúzásának ötletéig alig telt el néhány hónap, és ma már olybá tűnik, mintha…..
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.06.26 09:43:49
@Trackers:
Tegyük hozzá, hogy Macedónia alapvetően logikusan és érthetően cselekszik.
A görög-török szárazföldi határ egy részén 2012-ben épült kerítés, a bolgár-török határ egy részén 2013-ban. A számok azt mutatják, műszaki zár ide vagy oda, az irreguláris vándorlást nem akadályozza meg. A fentiek mellé még egy adatsor: Az Európai Unió külső…..
Rendesen kiakadt mindenki, amikor a Mokka stábja elment Röszkére bevándorlókat zargatni a bokrokban úgy, hogy közben egy nyilvánvalóan komoly gondokkal küzdő xenofób szabadságharcost helyeztek az adás középpontjába. A határvadász Irénke néni történetének bemutatása több…..
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.06.23 11:39:47
@high up!:
Nézd, én veled ellentétben nem kívánok semmilyen "harcviselést" tolni, csak arra céloztam, hogy nem szerencsés lenéző pökhendiséggel köpködni, aki egy témáról máshogy gondolkodik, mert lehet, hogy az a fél is tapasztalt vagy látott egysmást.

Szerintem a Közel-Keletről és Afrikából érkezők nem őslakosok Nyugat-Európában. Sőt, szerintem alapvetően más mondjuk Hollandia vagy Svédország kultúrája, mint mondjuk Szomáliának vagy Afganisztánnak.

Ami Európában vonzó (ugye sokan rettegnek az európai értékek miatt) az tűnik el a bevándorlással, miután a bevándorlók hozzák a - hogyismondjam - sajátos kultúrájukat.

Nálad a magyar szitokszó, gondolom már elmenekültél. Elárulod melyik országban laksz? Svédországban, Franciaországban és Hollandiában (a többit nem ismerem) tudok jó lakásokat ajánlani.
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.06.23 13:15:54
@high up!: @raz sierpem raz mlotem czerwona holote:
ületébe, vagy Amszterdam Kolenkit kerületébe és Rotterdam Pendrechtbe. A sor folytatható.
Ezek már nem egészen olyanok, mint egy tipikus holland/svéd/francia kerület.
Merjünk magas kerítést építeni! - adta ki az aktuális jelszót Orbán Viktor, és lelke rajta. A Szegedi Kattintós azonban hét önmagában is nyomós érvet sorakoztat fel amellett, hogy el a kezekkel a vaddisznók természetes élőhelyétől, ami történetesen a szerb-magyar határon…..
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.06.22 09:20:05
@Gregersen Nils:
A gondolatmeneteden haladva: egy bevándorló 5000Ft/nap. Hányat vállalsz?
Még mindig húsvét van, és egy keresztényi vallomással tartozom: nem voltam templomban. Pedig vasárnap a templomok nyitva tartanak. Nem úgy, mint a Tesco. Hiszek a magam módján, és vásárolok, ahol tudok. Mert állítólag ez a természet rendje. Vagy nem. Húsvéti szent magamba…..
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.04.07 13:25:38
@Ad Dio:
Teljesen igazad van.
A magyarországi baloldal állandóan hangoztatja, hogy már nincs közük az elődeikhez, ehhez képest az egyházakkal szemben ugyanaz a retorika és a hozzáállás. 40 éven át üldözték a keresztényeket, ez a reflex a mai napig megmaradt.
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.04.07 14:09:34
@rasztaszív:
Nagyjából ennyiben ki is merülnek az érvek.
Keresztes háború, pedofil papok.

Ehhez képest a kereszténység manapság a legüldözöttebb vallás, lásd: Közel-Kelet, Kenya. Európában a liberálisok küzdenek ellene a szokásos gusztustalan módszerekkel. Magyarországon pedig a baloldal és hű követőik ütik őket, ahol tudják, szerencsére ez visszaszorult a blogokon való gyűlölködésre.
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.04.07 14:45:16
@rasztaszív:
Rajtad keresztények élősködnek? Nekem az élősködésről inkább más bandák ugranak be...
Március 22. volt az első  (nem ünnepnapra eső) hétvége, amikor a vasárnapi zárva tartás miatt a legtöbb bolt nem nyithatott ki. Pangó plázák és üresen álló hipermarket parkolók, ez volt a jellemző a "jeles" napon. A nagyvárosok szélén elhelyezkedő bevásárlócentrumok…..
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.03.31 09:30:20
@Союз:
Majd ha átteszik a karácsonyt egy nappal előbbre.
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.03.31 09:44:14
@oszt jónapot:
Az egész vasárnapi mizéria legjobb megoldása lett volna a munkaszüneti napi pótlékok drasztikus (kétszeres,háromszoros)emelése.
Bár ez ugyanúgy sírást okozott volna a szokott helyekről, mert ugyanúgy sértette volna a nagykereskedelmi láncok érdekkörét.
Az ugye mindenkinek megvan, hogy a Jobbik tör előre. 2009 óta lehet azon röhögni, hogy Vona és a Jobbik saját magát az aktuálisan soron következő választások potenciális esélyeseként pozicionálja. Persze, a politikai racionalitás szempontjából tökéletesen érthetően. Pontosan…..
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.03.26 11:20:08
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Én családi okokból nem kedvelem őket, lengyel származású vagyok.
Bár azt elfogadom, hogy fontos gazdasági partner.
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.03.26 11:35:08
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Nem vagyok gyűlölködő, csak nem mindenki szimpatikus. Amúgy mind Magyarországot, mind Lengyelországot csupa "baráti" ország veszi körül.
A szaktárca illetékesei úgy viselkednek, akár egy utcai banda tagjai: előbb ütnek, aztán kérdeznek. Rétvári Bence államtitkár Szabó Sándor szegedi országgyűlési képviselőnek írt leveléből kiderül, az EMMI nem enged. Előbb megváltoztatja a Ságvári-gimnázium nevét, utána…..
Régóta látszik a tendencia, de eddig mindig elhessegettem a gondolatot arról, hogy a Jobbik kormányra kerülhet. Most, hogy a meccs 21-18-ra áll, érdemes mindenkinek levenni a szemellenzőt és átgondolni a lehetséges kimeneteleket arról, hogy hova vezethet és meddig tarthat a…..
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.03.19 09:11:59
@Könnyen elkaptuk, uram!:
Konkrétan az ilyen hozzászólások segítik a legjobban a Jobbikot.
Noha a tavaly őszi tüntetéshullám sokakban keltette azt a reményt, hogy az Orbán-kormány akár rapid módon is megbuktatható, az nyilvánvalóan illúzió volt. A tél után viszont minden ott folytatódott, ahol a hidegre (meg a karácsonyra) tekintettel abbamaradt. Az apropót ezúttal…..
Napok óta terjed a neten ez a zseniális gyerekrajz. Állítólag egy 8 éves kislány rajzolta. Ha jobban megnézzük azonban teljesen olyan, mintha Orbán Viktor rajzolta volna, és a Fidesz titkos világuralmi terve lenne: Először is rögtön szembetűnik, hogy Magyarország a világ…..
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.03.05 15:33:20
A Buda-Cash botrány kirobbanása óta, vagyis már két napja megy a találgatás, hogy mi történhetett azzal a szebb napokat is megélt brókercéggel, amelynek takarékszövetkezeti érdekeltségei tavaly még csodával határos módon megúszták az államosítást. Hogy mi történhetett,…..
Amiért évtizedeken át hiába harcoltak önkormányzatok és civil szervezetek, azt a világ egyik legbefolyásosabb óriáscége önhatalmúlag megcsinálta. Nem azért, mert annyira érzékenyek lennének a nemzeti kisebbségek jogaira, hanem mert – szemben a környező országok vezető…..
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.02.27 09:57:27
@Tudományos libsizmus:
Erről szívesen vitáznék veled. Poznań az egyik legrégibb lengyel város pl., egy átlag román örülne, ha annyi köze lenne Kolozsvárhoz mint a lengyeleknek Gdańskhoz. De maradjunk annyiban, hogy értelmes ember tisztában van a történelemmel és nem úgy gondolkodik, ahogy azt a szlovák/román történelemteremtők teszik.
Egyébként én is Lwówot és Wilnot látok:)
raz sierpem raz mlotem czerwona holote 2015.02.27 10:22:40
@Qwer: Kaposvár