Regisztráció Blogot indítok
Adatok
probono

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A meglepetés kikerülése, vagy eltalálása, ez a mi feladatunk. (HANNIBAL179)..
Egy meccs kimenetele sajnos megjósolhatatlan,mert hiába is nézel bármilyen statot,ha a szerencse nem áll melléd, akkor bukod a szelódat. (desike)..
Ahol lehetne meglepi, simán jön, aminek meg simán kéne jönni, az elmegy! (vécés jóska)..
probono 2019.09.21 20:16:48
Ha nem túl valószínű, tuti jön! (Paul)..
probono 2019.08.31 17:42:43
Mindegy, milyen nehéz nap volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz ! (JC)..
probono 2019.08.18 15:48:09
probono 2019.08.18 22:15:05
Az AMC tavaly nyáron döntött úgy, hogy a Spektrum Home-ból a barkácslakberendezőkertész Mekkából egy általános szórakoztató csatornát csinál, amihez négy talkshow-val kezdett neki - ezek közül kettőt D. Tóth Kriszta (Elviszlek és Helló, tesó!), egyet Lovász László (Tesztbeszéd) egyet pedig Kende…..
Ennyi asszem belefér pénteken. A balos tévé egyik darlingja, Kálmán Olga, aki az ATV után egy elég határozottat fordulva a HírTV-n folytatta, annál a Simicskánál, akit az atv-n még nem szeretett annyira (itt egy interjú, erről is beszélt); szóval miután Kálmán Olga a Visszarendeződés Napján megkapta…..
Sokszor jobban esik a sűrű fillér, mint a ritka forint. (Pannonymous)..
Ez az egész tippmix egy nagy butaság (AirTiger)..
probono 2018.09.16 13:24:08
@Megaf: de mit er ha beirod azt a kodot?
probono 2018.09.16 13:27:42
@Megaf: ja ertem, tehat azalapjan fel tudod tenni te is egybol
A gondolkodás nem csak a bukik fegyvere ! (tibák)..
Szinte tökéletes, aztán elkezdődnek a meccsek ... (Lukács Attila Zsolt)..
A TVLine forrásai szerint az NBC nagyon szeretné visszahozni az Office című sorozatot. Mint írják az új verzióban nem szerepelne Steve Carell Michael Scott nevű karaktere, aki az eredeti, 9. évadot megélt sorozat főszerepét alakította...
Szép lenne,ha azután menne a mix,hogy ki a jobb! Akkor minden nap mindenki nyerne! (samot)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A kockázat pusztán a lehetőségek ára!" (infógyüjtögető)..
Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását. (VörösÖrdög)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Minden bonyolult dolog leegyszerűsíthető, de az egyszerűt is túlbonyolítod, ha gyáva vagy dönteni! " (Disemal)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "Ne szerepeljen túl sok esemény egy fogadószelvényen !" (gabx)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Minden bonyolult dolog leegyszerűsíthető, de az egyszerűt is túlbonyolítod, ha gyáva vagy dönteni! " (Disemal)..
Balázsék hatalmas konfliktusokat ígérnek a mai műsorra, de mivel az asztalon kolbászoló albínó sün megacuki, én erre most annyira nem figyeltem oda. Ezek után viszont az évad során talán először látunk olyan képsorokat, hogy a lakók a táborban alszanak, és most is csak azért,…..
probono 2014.11.05 15:49:29
Éva helyében ezt tettem volna, mikor már Aleska is kihátrált Puskás javára:

"na álszentek, ha nektek ennyire fontos Puskás 2 hetes kapcsolata, akkor megváltoztatom a véleményemet én is, ha a ma esti vacsoraadagjaitokat mind nekem adjátok."

és végig menni mkin hogy ő felajánlja-e az esti vacsoráját hogy beszélhessen a gyerek a drága Angélával.

itt már sztem Andi, Krisztián, Cooky meg a többi éhes közül páran azt mondták volna hogy így nem, ennyire már azért nem fontos az a kurva telefon, és tényleg pár nap múlva megy is haza.:D

egyszerűen Puskás telefonálását az esti vacsorával kellett volna Évának szembefordítania.
(plusz mellé még lemondanak a kincsesláda tartalmáról is.)

aztán lehet hogy még Éva sem ekkora geci, mint amekkora én.:D

3 eset történhetett volna
1.
mki beleáll a sztoriba, és elfogadják Éva ajánlatát, az esti vacsora mind Éváé, aki így hozzájárul a telefonáláshoz, cserébe kurvára kiátkozzák és kiközösítik, cserébe fasza lett volna a műsor.:)

2.
ekkor már nem állnak Puskás mellé, pár db csoki, meg 1 pohár kávét még ér az hogy Angéla telója csörögjön, de egy esti vacsit már nem...
ez a legvalószínűbb eset amúgy, ekkor Éva kijöhetett volna ebből igazán jól, miután ezt már leszavazza a tábor azt mondja, na látjátok álszentek, mégse annyira fontos Peti+Angéla ha az esti vacsi a tét, de lássátok kivel van dolgotok, én is arra szavazok hogy Peti telefonálhasson...
tehát ki is hozza a többiekből az álszentet, és ő is visszakozik végül. hehe