Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Esterlanc

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihetetlenül hangzik? Elsőre nekem is - röhögtem és legyintettem: ez lehetetlen! De aztán elkezdtem kutatni (=YouTube-videókat nézni, hogy hogyan legyek gazdag); elolvastam Kiyosaki pár művét, majd Tim Ferrisstől a 4 órás munkahét - Szabadulj meg a 9-5-ig robottól és élj ott, ahová a szíved húz!…..
Kigondoltam Hoffmann Rózsa 2014.11.07 16:33:43
 A Nemzeti Oktatás nagy gondolkodója, a 'pedagógus életpálya' nevú mézesmadzag feltalálója, százezrek művészi megtévesztését módszeresen és következetesen végző politikusnő. Ilyen volumenben (mind arányaiban, mind számosságában) értelmiségieket még nem húzott csőbe…..
Esterlanc 2014.11.08 23:56:31
@Kadarka Jánoska: ez a jelentős összefüggés józan állapotban tárult fel előtted?
Lajosnak már megint bejött az élet. Legalábbis látszólag, és itt most nem feltétlenül arra gondolok, ami megjelent a Forbes magazinban. Jó, oké, az se kutya. De legyőzni a Vezért egészen más minőségű siker, mint zsebre vágni az osztalékot amit a soktagú közpénznyelő…..
A Facebookon osztotta meg az egyik WISE konzultáns ezt a szösszenetet. Jó tudni, hogy még idén megoldódik a "drog probléma" Magyarországon (bármit is jelentsen ez). Az meg különösen érdekesen, hogy az "egyik" országban a kormány finanszírozta a tanárok 30%-ának kiokosítását…..
Kigondoltam Turisztika number one 2014.11.01 22:50:00
Sokat járok belföldbe turistáskodni, mert mit nekem a Kárpátok, ha itt az Alföld, egyébként a Bakony meg a Pilis sokkal jobb, de most nem Petőfit akarom megkritizálni, mert ugyan lenne mit javítani a versein, de majd máskor. Ha Magyarország nevezetességeit meg akarjuk nézni, akkor…..
Esterlanc 2014.11.02 18:27:25
@radairosseb: Giordano Bruno is bátran szembeszállt a papokkal, akik a régi rendszert akarták fenntartani. Valld be, hogy szerinted a föld lapos!
Esterlanc 2014.11.02 23:59:53
@radairosseb: neked fixációd van az 500-as számra, ez a freudi lélektan szerint nem lehet véletlen!
Bettie Page, köszönjük szépen. Mindig érdekes látni, hogyan gondolkodnak a másik oldalon. És ahogy nézem, nem sokat változott a helyzet a 2000-es évek közepe óta, max. többen lettek. A Modoros szerkesztői sajnos még Bécsen túl nem sok helyütt jártak, ezért öröm, ha végre van…..