Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boldog anyuka vagyok

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak ezt ne csináld!!! A minap hallottam, és láttam saját szemeimmel, ahogy egy anyuka így neveli a gyerekét: ha nem jössz, otthon elrakok egy játékodat... (eltelt pár perc)...oké, ha nem jössz, otthon már 2 játékot rakok el... Csak ennyit hallottam, mert nem figyeltem tovább,…..
Kedves Anyuka, vagy Apuka! Te már jó szülő vagy, szereted a gyermekedet, és ezzel meg is tetted a legtöbbet amit tehetsz a gyermekedért. A szeretet az ami mindent meggyógyít, ami mindent jóvátesz. Próbálj úgy bánni gyermekeddel mintha a barátod lenne. Ne tegyél meg vele semmi…..
Kedves Szülő! Ha egyszer megígértél valamit gyermekednek, kérlek tartsd is be! Ha ígértél neki játszóteret ha szépen összepakol, vagy hétvégi kirándulást, állatkertet, kacsaetetést, akkor azt mindenképpen tartsd is be! Fontos, hogy számára megbízható szülők legyünk,…..
  Kedves Anyuka! Veled is történt már hasonló? Összetörte a kedvenc parfümöm, vázámat, kinyomta vagy magára kente a legdrágább e az krémemet, persze az egészet, összetépte a kedvenc fotómat, könyvemet vagy összefirkálta az éppen aktuális feladandó sárga csekket. Kedves…..
    Kedves Anyuka! Ez a téma hasonlít kicsit az előzőhöz, büntetés, vagy jutalmazás?! Fontos tudni, hogy a gyereknek mi, a szülők vagyunk a péladépei, és azt fogja mondani, és tenni, amit mi mondunk neki vagy amit mi teszünk vele. Fontos tehát, hogy csak olyan dolgokat mondjunk…..
  Kedves Olvasó! Ez egy igen fontos téma, szeretnék erről bővebben írni. Sajnos sokszor leszek figyelmes játszótéren, utcán, játszóházban, hogy a szülő bünteti a gyereket. Kérlek titeket,használjuk a büntetés helyett a jutalmazást! Előző cikkemben már érintettem ezt a…..
Biztosan neked is megfordult már a fejedben ki a jó szülő, mi a jó szülői nevelési taktika. Hogyan kell a gyereket jól nevelni, úgy hogy boldog, kiegyensúlyozott élete legyen, minél kevesebb legyen a hiszti, az összetűzés, jól menjen a tanulás, másokkal is kedves, tisztelettudó…..
Boldog gyermekkor Üdvözöllek! 2014.11.02 12:50:48
Szia kedves látogatóm! Jó helyen jársz, ha te is olyan szülő vagy, aki boldog gyermeket akar nevelni  és értékes embert a jövő számára. Sok mindent fogok leírni, tapasztalt és tanult, esetleg másoktól ellopott taktikákat. Ami nekem bejött. Az én kisfiam boldog,…..