Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pax Deorum

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepő képre hívta fel a figyelmemet egy Olaszországban élő barátom. A fotón egy, a Lánchídhoz elképesztően hasonló híd látható. Miután alaposan szemügyre vettem, már számtalan különbséget láttam, de első pillantásra tényleg meghökkentő a látvány. Mit keres Toszkánában a Lánchíd "unokatestvére"?…..
Nyilván mindenkivel előfordult már, hogy amikor kimondta, melyik országból származik, akkor a külföldi beszélgetőpartnernek felcsillant a szeme, és azt mondta… na de mit is mondott? Azaz mi ugrik be Magyarországról a más nemzetiségbélieknek? Ezt a kérdést járja körül Rolandante (róla ugye azt…..
A Járókelő egyik bejelentője hívta fel a figyelmet a Kőbánya alsó vasútállomáson uralkodó állapotokra. A választ még mindig várjuk a MÁV-tól, milyen lépéseket tesznek majd a helyzet megoldására. Kőbánya alsó vasútállomás, egy viszonylag nagy forgalmú csomópont ehhez képest azonban - túl azon,…..
A 200E buszjárat a Gyömrői úton így halad végig a Kőhídtól egészen a Ferihegyi gyorsforgalmi úttal történő összefonódásáig. Ezek az állapotok nem csak a városból kifele, hanem a városba tartó járaton is tapasztalhatók. Sajnos a videó nem is tudja teljes valójában…..
Mindenki tudja, hogy az lenne a leghelyesebb, hogy a sok megélhetési hajléktalan visszamenne oda, ahonnét jött, de sajnos valamilyen megmagyarázhatatlan félreértés következtében ők is magyarnak számítanak, legalábbis egyelőre nem lehet elkobozni tőlük a magyar állampolgárságot.…..
Öt évad után szünetelni fog az X-Faktor, lesz viszont helyette Hungary's Got Talent, írja a Blikk. „A hír igaz, a világhírű Got Talent formátumot most mi is elhozzuk az RTL Klub nézői­nek. A tehetségkutató show ősztől Hungary's Got Talent címmel látható majd a képernyőn”…..
Túl vagyunk a Nemzeti Dalverseny Első Nemzeti Középdöntőjén, és jó eséllyel már az a szerzemény is megvan, ami majd minket képvisel az Eurovíziós dalversenyen: Csemer Bogi menetelős koreográfiával súlyosbított Fontos Üzenetét a döntőben sem igen fogja lenyomni senki. Hogy…..